Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין שום יתרון ל-sharp בימינו מבחינת אמינות.

יש מוניטין ששייך לעבר, בפועל האמינות שלו זהה לשאר, שום דבר מיוחד.

ברגע שאתה מסנן את המוצרים הזולים-מ-י, הדבר היחיד שנותר להתקשקש עליו ברשת זה איכות השירות של היבואן והטעם האישי בעליל של חלוקת מדפים / דלתות / גאדג'טים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם ההיסטוריה אינה מעידה על העתיד - ראו לפי מדרג המלצה לקניית מקרר :

SHARP מובילים בפשטות הנדסית, ובזמינות החלקים.

ככל שלמקרר יהיו פחות פונקציות - כך יש פחות דברים להתקלקל.

להורים שלי יש SHARP, לי יש בבית. לכן זו ההמלצה.

פורסם (נערך)

לפני כ9 שנים התפגר לנו המקרר, באמצע החיים. 

מקרר שאחותי נתנה לנו כשעשתה רילוקיישן, אחרי שתי דירות שכורות בהן היה מקרר. 

בגיל 36  פתאום הייתי צריך לקנות מקרר, ולא היה לי מושג. 

אז קניתי Beko כמו שראיתי בבית של חמותי... גודל סטנדרטי, מקפיא תחתון ‏(גאון מי שהמציא את זה‏) וזהו...

סוחב 9 שנים, עבר דירה אחת, זוג ושני ילדים שהיום בני 9 ו12. 

Keep it simple. בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 6 דקות, שביט כתב:

קניתי Beko

יש לנו (כנראה כמעט) זהה עם מיתוג בלומברג...

(לקרוב משפחה יש כזה בדיוק עם מיתוג בקו)

והוא באמת אחלה.

באתי מוכוון שארפ או LG בהתאם להמלצות ברשת,

אבל גם פתוח בראש לאחרים בגלל ייעוץ מטכנאים שאמרו שאין כמעט הבדלים באיכות היום,

ובחרתי אותו בגלל הפשטות ואיכות הפלסטיקה בפנים. בינתיים 3 שנים ומרוצים ממנו מאוד.

פורסם
לפני שעתיים, _DownLoaD_ כתב:

ככל שלמקרר יהיו פחות פונקציות - כך יש פחות דברים להתקלקל.

זה תופס גם במכוניות לא? או שסתם אני מתגעגע לסיאט איביזה 2018 ידנית שהיתה לי? בלי הרבה גימיקים.. פשוט נסעה ונסעה. מכרתי אותה בכמעט 80K קילומטר, והיתה מעולה. 

לפני כשעה, שביט כתב:

אז קניתי Beko כמו שראיתי בבית של חמותי... גודל סטנדרטי, מקפיא תחתון ‏(גאון מי שהמציא את זה‏) וזהו...

מצטרף לנאמר. יש לי בבית מקרר כזה, מצוין. פשוט. עובד..ולדעתי לפחות כבר בן 10-9.. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש שארפ בבית הוריי, והפלסטיקה שם עושה רושם עדינהוחלשה ( חלק מהחלקים נשברו) פרט לזה המקרר מפגין אמינות טובה. 

גם בבלומברג האיכות לא בשיא אך בהשוואה לשארפ נראה שהפלסטיק שם עמיד וקשיח יותר.  יש לי שבר קטן הפלסטיקה של מדף הזכוכית ( לא קריטי ולא ממש מפריע, יותר פגם אסתטי). 

פורסם

שכחתי להוסיף - ב LG החדש שלנו (בן 6) יש פילטר מים ייעודי (לא סיפרו על זה כמובן בעת הרכישה)

בברימאג הצדיקים רוצים רק 300ש"ח,בעלי מוכרים ב20$ כולל משלוח,מקורי של LG

תבדקו מה שאתם קונים שאין הפתעות\חלקי החלפה בדרך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שורה תחתונה במקרר הוא עובד ומזוהה (יש כפתור לאיפוס אחרי ההחלפה,אני מניח שיש גם מודול שיתריע על בעיה אם יש תקלה בפילטר עצמו)

שורה תחתונה יבואן חזיר לא יראה ממני שקל בקטע הזה,אם המחיר היה קרוב לחו"ל - תפאדל.

עריכה - For LT1000P Capacity Replacement Refrigerator Water Filter ADQ74793501, ADQ75795105, AGF80300704, or AGF80300705 - AliExpress 6

זה שלי,מניח שזה סוג של חלופי אבל עדיין LG,אולי ייצור דרך צד שלישי עם חותמת של LG בסוף

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אז זייפו RFID, ממש מסובך. מוזמן להמשיך להאמין לסיפורים של המוכר, שמהפחד לא מעז אפילו לכתוב מקורי\LG.

הדגם לא משנה והפער זהה https://www.lg.com/us/appliances-accessories/lg-lt1000p-refrigerator-water-filter

לא מבין את הקונספט של לקנות מקרר יקר,לחסוך על החלקים ועוד כאלה שבאים במגע עם מי שתייה.

שורה תחתונה זיוף בלי שום תקינה, אפשר להשיג מקורי אמיתי במחיר סביר גם מחוץ ליבואן הרשמי.

מעניין אם גם זה זוייף

thum-1600x1062.jpeg?w=800

עריכה אחרונה על ידי shake
  • תוכן חדש...