Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לאחר תהופוכות אצלי בראש, החלטתי שאני נפרד מה CTI היפה והנדירה שלי, ומתקדם הלאה לרכב יוקרה.

אז התקציב הוא עד 45K ש"ח (האמת, התקציב הוא 50K, אך אני שומר 5K ליישור קו), הדרישות מהרכב הן:

דרישות חובה:

שנת 94 ומעלה, מנוע 1.8 ומעלה, אוטומט, מזגן, ה"כ פינוקי חשמל (מראות חשמל, חלונות חשמל בכל האוטו, הגה כוח, נעילה מרכזית, בקרת שיוט), סלון עור, חלון בגג

דרישות רשות:

דגם קופה, למרות שזה לא נוח כ"כ, אבל זה יותר יפה, מהיר, מהירות שיוט של 140, 150 קמ"ש

בגדול, אני מחפש רכב מפנק, שייתן לי חווית נסיעה מנהלתית, שאם אני הולך לשלם דלק 1 ל 6\7 , אז אני רוצה את מיטב הפינוקים.

ולא, אני לא פתוח להצעות אחרות של רכבים מסוג אחר.

וכן, אני יוכל לעמוד באחזקה של הרכב הנ"ל שנחשב כיוקרתי מאוד לאחזקה.

נ.ב.

תורידו את הב.מ.וו קומפקט מהרשימה, ואני יודע שרק סידרה 3 נכנסת בתקציב.

אני מודה לכם מראש על העזרה....

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכבים שנכנסים לך בתקציב הם

320 קופה - מגרדת את ה50K

318 קופה - מגרדת את ה45K

שניהם מודל 94 אני הייתי מעדיף את ה320 כי אם אני לא טועה היא מנוע 6 צילנדרים

פורסם
318IS

ומי לעזעזל קונה bmw אוטומטית? למה זה טוב בדיוק?

האמת, שגם אני לא האמנתי על עצמי בהתחלה.. אבל החלטתי שאני מחפש נוחות, ואם כבר אני הולך על רכב כזה, אז אני מעדיף פינוק עד הסוף, נסעתי מספיק על ידני.

לגבי ה 318 - זה 4 צילינדר? כמה כ"ס? וה320 זה 6? האם ההבדל משמעותי בין המנועים? בצורה שלו? חלקיו? ואני מניח שה320 יצרוך טיפה יותר דלק? לא?

יש הבדל באבזור הרכב ובצורתם בין שני הדגמים (318, 320)?

תודה רבה

IDO.G

פורסם

אם אתה מחפש 318, חפש את ה-iS,כמו ש-HFTurbo ציין.

140 כ"ס,4 צילינדרים.

ה-320 הוא 6, 150 כ"ס בקירוב.

שניהם טוריים,ולמה אתה מתכוון בשינויים בחלקים?!

הם מנועים,של BMW, ושניהם שורפים אויר עם דלק.

וה-320 תצרוך יותר דלק,כן.

ואני באמת חושב שכדאי לך לקחת את הידנית, מנקודת המבט שלי אתה תסבול עם רכב כזה ותיבה אוטומטית.

היא ממש סוחטת את הכיף מהאוטו.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
אם אתה מחפש 318, חפש את ה-iS,כמו ש-HFTurbo ציין.

140 כ"ס,4 צילינדרים.

ה-320 הוא 6, 150 כ"ס בקירוב.

שניהם טוריים,ולמה אתה מתכוון בשינויים בחלקים?!

הם מנועים,של BMW, ושניהם שורפים אויר עם דלק.

וה-320 תצרוך יותר דלק,כן.

ואני באמת חושב שכדאי לך לקחת את הידנית, מנקודת המבט שלי אתה תסבול עם רכב כזה ותיבה אוטומטית.

היא ממש סוחטת את הכיף מהאוטו.

יכול להיות שאתה צודק, אבל כבר אמרתי, היו לי מספיק ידניות, והחלטתי שאם כבר אני יקנה ב.מ.וו אז אני יקנה אוטומטית. אני לא כ"כ בטוח שלא יהיה כיף עם האוטו עדיין, כי בסה"כ ב.מ.וו זה ב.מ.וו וזה עדיין יהיה כיף ובייחוד נוח.

אבל מה שכן רציתי לשאול זה: מה מהירות השיוט בגיר ידני ומה מהירות השיוט בגיר אוטומט? לגבי ה318? וממה צריך להזהר בשעת הקנייה? מה צריך לבדוק בבדיקה ראשונית טוב טוב?

נ.ב. - מה יחס ההעברה בגיר ידני ומה באוטומט? לדוג' - על כמה טורים תיהיה ב - 100 קמ"ש?

IDO.G

פורסם

אין לי נתונים מדויקים, אבל באוטומטית יש רק 4 הילוכים לעומת 5 בידנית,כך שסביר להניח שהסל"ד באוטומטית יהיה גבוה יותר בכל המהירויות.

בשעת הקנייה הייתי נותן תשומת לב מיוחדת לרדיאטור בפרט ולמערכת הקירור בכלל,הבנתי שהוא עשוי בחלקו מפלסטיק.

שים לב שחיישן החמצן הוחלף, אורך החיים שלו הוא בערך 150K קילומטרים.

ובמשאבת המים, ה-Impaler עשוי מפלסטיק ונוטה להישבר וכדאי להחליפו באחד ממתכת.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
באוטומטית יש רק 4 הילוכים לעומת 5 בידנית,כך שסביר להניח שהסל"ד באוטומטית יהיה גבוה יותר בכל המהירויות.

"הפוך גוטה הפוך...."

HFturbo

פורסם
"הפוך גוטה הפוך...."

אז לא הבנתי, כמה הילוכים יש באוטומט? ומה יחס ההעברה בכל אחד מהגירים?

תודה

IDO.G

פורסם

אומנם יש לי 323 אוטמטית..... :(

אחלה אוטו שבעולם פשוט - חווית הנהיגה המושלמת.

דרך אגב אצלי ב-100 קמ"ש היא בערך על 1900 סל"ד.

m3forever

פורסם

צדיק נחמד,

קודם כל, כל הכבוד על ההחלטה לקנות רכב מהיצרן שמייצר את המכוניות הטובות בעולם (יש כאלו שיחלקו, הרוב יסכימו).

כמו שכבר אמרו לך כאן, 318 ו320 משנת 94 מגרדות את התקציב וניתנות לקניה.

נתחיל בכך שסביר להניח (מניסיון רב לצערי) שיהיה קשה מאוד למצוא אוטו כזה במצב שמור, רוב המכוניות בשנים האלה עברו התעללות מצד ילדים שזה עתה קיבלו רישיון ורצו גם הם לנהוג בBMW, סביר להניח שאחד מהם שהתבגר כבר ימכור לך את הרכב.

האם הדגמים הספציפיים הללו עונים על הדרישות שלך? על חלקן.

ה"כ, אוטומט, מזגן, נ"מ - כמובן שיש.

מראות חשמל - ברוב הדגמים.

ח"ח בכל האוטו, חלון בגג - רק בחלק מהדגמים.

בקרת שיוט וריפודי עור - כמעט ובלתי אפשרי למצוא בדגמים הללו. אם תמצא אחת עם ריפודי עור סביר להניח שהם יהיו לא מקוריים וזה נראה באמת רע.

הצעתי, להתגמש בדרישות או בתקציב, אבל לא לוותר על BMW מהסיבה הפשוטה שפשוט כיף לנהוג :-D .

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

דרישות רשות:

דגם קופה, למרות שזה לא נוח כ"כ, אבל זה יותר יפה, מהיר, מהירות שיוט של 140, 150 קמ"ש

..

:?

אולי תסביר לי מדוע דגם קופה יהיה יותר מהיר מהדגם המקביל?

לדעתי זה רק בראש.

לדעתי אם כבר BMW, אז 6 צילינדר... האחרות בשילוב עם גיר אוטומט יהיו דיי עגלות.

אני שקלתי לפני זמן מה , רכישת 320 שנת 94, אבל הביטוח היה פשוט טירוף. לא הייתי מסוגל לעמוד בזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למען האמת, אייל, מכוניות הקופה של BMW בסדרה 3, החל מהדור המדובר, E36, בנויות בצורה יותר אווירודינמית ממכוניות הסדאן.

הן בעצם מונמכות מעט יותר מהסדאן, החלק הקדמי ארוך יותר והשמשה הקדמית שלהם היא בזוית חדה יותר.

בנוסף לכך, גרסאות הקופה בחלק גדול מאוד מהמקרים ניחנות בהספק מנוע גבוה יותר (בד"כ ללא שינוי בנפח) מאשר בגרסאות הרגילות ולכן גם מסומנות באותיות IS.

אז כן, לגרסאות הקופה של BMW יש ביצועים טובים יותר מלגרסאות הסדאן.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם
:?

אולי תסביר לי מדוע דגם קופה יהיה יותר מהיר מהדגם המקביל?

לדעתי זה רק בראש.

לדעתי אם כבר BMW, אז 6 צילינדר... האחרות בשילוב עם גיר אוטומט יהיו דיי עגלות.

אני שקלתי לפני זמן מה , רכישת 320 שנת 94, אבל הביטוח היה פשוט טירוף. לא הייתי מסוגל לעמוד בזה.

דיי עגלות? לדוגמא כמו מזדה\טויוטה?

ד.א. - אני יודע שהדרישות שלי דיי גבוהות מהרכב, אך אם אני יחפש טוב טוב, אני בטוח שאמצע אחת טובה. דרך אגב, לגבי הבקרת שיוט והמראות חשמל, לא היה ייצור סדיר של דגם מסוים מסדרה 3 בשנים האלה?

IDO.G

• תוכן חדש...