Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לי הודעה הביתה על דוחות שלא שולמו שמעולם לא הגיע אלי הבייתה

וכבר עברו 90 יום ממועד המצאתו 

כמובן שפניתי למשטרה שלא קיבלתי דוחות אלו והם הגיבו שהדוח לא נדרש עם צילום מסך של הדוח מהדואר 

מה שכן לא רשום על דבר הדואר את שם הדוור ואישור המסירה 

פניתי לדואר והם כתבו לי שבתחילה הם שולחים דוור הבייתה וכיון שלא הייה מענה אז שולחים שיש דבר דואר שכיון שמדובר בדואר רגיל אין באפשרותם לעקוב אחריו

מה עושים מפה??

פורסם

אם המשטרה שלחו את המכתב בדואר ויש להם אסמכתא- מילאו חובתם.

עלייך לבקש אסמכתא מדואר המפרטת מדוע לא נמסר מכתב. אם כתוב " לא נדרש" - בעייה שלך. אם כתוב " נמען לא ידוע" - בעייה של הדואר, שהיו צריכים להחזיר המכתב לשולח.

כמו כן, אם שינית כתובת מגורים לאחרונה, או שינית כתובת לשליחת מכתבים במשרד הפנים, גם יכול להשפיע  על קבלת דואר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 27 דקות, fatboy1340 כתב:

אם המשטרה שלחו את המכתב בדואר ויש להם אסמכתא- מילאו חובתם.

עלייך לבקש אסמכתא מדואר המפרטת מדוע לא נמסר מכתב. אם כתוב " לא נדרש" - בעייה שלך. אם כתוב " נמען לא ידוע" - בעייה של הדואר, שהיו צריכים להחזיר המכתב לשולח.

כמו כן, אם שינית כתובת מגורים לאחרונה, או שינית כתובת לשליחת מכתבים במשרד הפנים, גם יכול להשפיע  על קבלת דואר.

אכן כתוב לא נדרש אבל לא כתוב את שם הדוור או אישור המסירה

אני אציין גם שבפניה שעשיתי לדואר הגיבו לי ששלחו דבר דואר רגיל ואין להם דרך לעקוב אחרי זה 

מה אני יכול לעשות הלאה 

פורסם

איך יהיה אישור מסירה, אם לא נדרש???

בנוסף יש סתירה בדבריך: אם היו שולחים דואר רגיל, לא היה בכלל צריך להיות תיעוד כגון " לא נדרש". תיעוד כזה קיים רק מדואר רשום.

בכל מקרה, אם נצברו ריביות על הדוח, נסה לפנות למשטרה/ מרכז גביית קנסות בבקשה לשלם את הקרן ללא ריבית, תוך מתן הסבר שלא קיבלת את הודעת הקנס במועד.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 9 שעות, fatboy1340 כתב:

איך יהיה אישור מסירה, אם לא נדרש???

בנוסף יש סתירה בדבריך: אם היו שולחים דואר רגיל, לא היה בכלל צריך להיות תיעוד כגון " לא נדרש". תיעוד כזה קיים רק מדואר רשום.

בכל מקרה, אם נצברו ריביות על הדוח, נסה לפנות למשטרה/ מרכז גביית קנסות בבקשה לשלם את הקרן ללא ריבית, תוך מתן הסבר שלא קיבלת את הודעת הקנס במועד.

השאלה אם אפשר לבטל את הנקודות?

פורסם

נקודות יבטלו רק אם תישפט ותזוכה.

אני הייתי מתייעץ עם עו''ד תעבורה אם לדעתו יש סיכוי שווה להישפט, ומעדיף לשלם לו 1500 ש''ח ולחסוך נקודות מאשר 750 למדינה ולהישאר עם הנקודות.

בכל מקרה עצם הבקשה להישפט מעכבת את כל ההליכים, ולפעמים עקב עומס זה נסחב שנים ואפשר לחיות בשקט.

בהרבה מקרים מגיעים לפשרה של 250 ללא נקודות.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 8 דקות, PASHUT כתב:

נקודות יבטלו רק אם תישפט ותזוכה.

אני הייתי מתייעץ עם עו''ד תעבורה אם לדעתו יש סיכוי שווה להישפט, ומעדיף לשלם לו 1500 ש''ח ולחסוך נקודות מאשר 750 למדינה ולהישאר עם הנקודות.

בכל מקרה עצם הבקשה להישפט מעכבת את כל ההליכים, ולפעמים עקב עומס זה נסחב שנים ואפשר לחיות בשקט.

בהרבה מקרים מגיעים לפשרה של 250 ללא נקודות.

השאלה איך אני מגיש בקשה להישפט למרות שכבר עברו 90 יום?

פורסם

גם את תאריך הבקשה להישפט הפסדת.

הבעיה הבסיסית נקראת דואר ישראל, ואין מה לעשות בעניין. לדעתי כדאי לבדוק כל כמה שבועות באיזור האישי הממשלתי, אולי להרשם גם לאתר הדואר ולבדוק שם האם יש דואר רשום. אבל זה לעתיד, לא לעבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 שעות, גותנן כתב:

פניתי לדואר והם כתבו לי שבתחילה הם שולחים דוור הבייתה וכיון שלא הייה מענה אז שולחים שיש דבר דואר שכיון שמדובר בדואר רגיל אין באפשרותם לעקוב אחריו

קשקוש מקושקש

דו"ח חייב להישלח בדואר רשום וככזה אמור להיות מעקב אחריו.

והועבדה שהמשטרה שולחת לך צילום מסך של המעקב אחריו.

אז בדוק בשנית מה נעשה עם הדו"ח מול הדואר ואז נדע מה לייעץ 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בעבר ראיתי עצה שניתנה למישהו שלא קיבל את הדוח להגיש בקשה להישפט לפי סעיף 230 לחסד"פ

בית המשפט רשאי לקיים את המשפט גם אם אותו אדם ביקש להישפט באיחור, ובלבד שהתקיימו התנאים האמורים בסעיף 229(ה), בשינויים המחויבים, או מנימוקים מיוחדים אחרים שיפרט בהחלטתו.

הסעיף המדובר קובע כך

(ה)
תובע רשאי לדון בבקשה שהוגשה לאחר המועדים האמורים בסעיף קטן (א), אם שוכנע שהבקשה לא הוגשה במועד בשל סיבות שלא היו תלויות במבקש ושמנעו ממנו להגישה במועד והיא הוגשה מיד לאחר שהוסרה המניעה.

אבל צריך לפרט את ההשתלשלות בצורה קונקרטית ולצרף הוכחות ו/או תמלול של השיחה שעשית עם הדואר (למרות שלא הבנתי בדיוק מה נאמר לך)

פורסם

אבל  המקרה כאן  שונה  לכרגע

בתאריך 14.4.2026 בשעה 10:32, גותנן כתב:

כמובן שפניתי למשטרה שלא קיבלתי דוחות אלו והם הגיבו שהדוח לא נדרש עם צילום מסך של הדוח מהדואר 

זה   כרגע  המצב  עד לבירור שיעשה פות"ש מול הדואר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מצרף את התגובה של דואר ישראל לאחת מן הדוחות

אני לא יודע מה לעשות אם זה תגובה טובה או לא?

Screenshot_20260419_040131_Word.jpg

עריכה אחרונה על ידי גותנן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...