Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת כריזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מערכת כריזה במחיר סביר איפה אפשר להשיג בזול אני ישמח אם תתנו לי כמה מקומות.

איפה אפשר לתקן מערכות כריזה.

בברכה.

מאור.

פורסם

http://www.spy.org.il/Product.asp?Pid=SK108&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=48

תתקשר לחנות ותשאל לגבי הפריט

SK108 - מערכת כריזה מקצועית

משרדי החברה וחדר תצוגה של כל המוצרים נמצאים ברחוב אבן גבירול 140 תל - אביב

פתחתי פעם נושא לגבי מערכת כריזה ולגבי החוקיות תכנס ותקרא מה יכול לקרות אם משתמשים בזה ותופסים וכל מיני דברים נוספים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71586&page=1&highlight=%EE%F2%F8%EB%FA+%EB%F8%E9%E6%E4

פורסם

אין אפשרות אלא אם הרכב הוא רכב ביטחון...

רכב בבעלות פרטית הוא לא רכב ביטחון ואף אחד לא יאשר לך במשרד הרישוי להסב רכב לרכב בטחון גם אם יש לך את כל האישורים והתעודות...

לא משנה איפה מתנדב ואיפה עובד זה עדין לא חוקי

פורסם

ראיתי המון ג'יפים, שבד"כ היו המובילים במסלולי הטיולי ג'יפים עם מערכות כריזה.

אם לא תעשה בזה שימוש בפומבי, לא צריכה להיות שום בעיה.

אלא אם אתה בקבוצה מסודרת (להלן קבוצת מטיילי ג'יפים).

חוץ מהשימוש הספציפי של טיולי ג'יפים, אני לא רואה צורך מיוחד במערכת כריזה.

כל השאר יכול להוות סכנה ציבורית.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

בטיולי ג'יפים מדובר במערכת קשר- ולא מערכת כריזה...

יש הבדל בין השניים...

מערכת כריזה- לכרוז אל מחוץ לרכב, לדוגמא שוטר נוסע מאחוריך ורוצה שתעצור בצד, הוא כורז לך "יונדאי גטס לבנה...." זה מערכת כריזה- בגדול...

מערכת קשר פנים- מערכת קשר ברשת מכשירים, מדובר במספר מכשירים שמשדרים על אותו גל וקולטים את אותו הגל... גל=תדר...

בד"כ בטיולי ג'יפים מתקינים מערכות קטנות עד 15 ק"מ אבל תמיד יש את המשוגעים שרוצים עוד...

• תוכן חדש...