Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי אותו דבר, 

הבהרתי שהרכב לא בר הזזה. 

יש לציין שהדו"ח שמאי לא כלל כמה נזקים די גדולים.

חייב לציין לשלילה את החברת ביטוח שלי שסתרה את עצמה. ביום רביעי שעבר לאחר הפגיעה אמרו שלאחר דו"ח שמאי אפשר יהיה לקבל רכב חלופי והיום התנערו מכל העניין. 

לא נורא, נחליף אותם בהמשך השבוע.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot  5008 2023 

פורסם

השמאי עמוס באמת. זה הכל.

לפני 3 שעות, laviil כתב:

חייב לציין לשלילה את החברת ביטוח שלי שסתרה את עצמה. ביום רביעי שעבר לאחר הפגיעה אמרו שלאחר דו"ח שמאי אפשר יהיה לקבל רכב חלופי והיום התנערו מכל העניין. 

לא נורא, נחליף אותם בהמשך השבוע.

לא יעזור להחליף. אין כל פיצוי או שירות לנזקי מלחמה. הנציגה הראשונה לא ידעה מספיק, כנראה.

פורסם

פות"ש קבלה רכב חלופי מהסוכנות ביטוח. 

הבעיה היא לא שהם לא נותנים, הם לא חייבים מבין. 

הבעיה שאמרו שכן ואחרי שבניתי על זה, החליטו שלא. 

אז למה להגיד שכן?

שלשום אשתי דברה עם נציגה ביקשה ממנה להעביר  לה פרטים של הקריאה לשגריר, אתמול שלחנו היום הם מודיעים שהם לא מטפלים בזה....

אז למה לטרטר אותנו? 

אז הסוכנות לא מקצועית. אין שום סיבה לעבוד איתם. 

למזלי בגלל שזה קרה בעבודה, החברה שלי הסכימה לתת לי רכב (עם שווי שימוש).

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לפני 8 שעות, laviil כתב:

יש לציין שהדו"ח שמאי לא כלל כמה נזקים די גדולים.

תוכל לפרט קצת יותר?

האם נפגשת עם השמאי במקום בו הרכב עומד?

האם הרכב עדיין עומד במקום נפגיעה?

עוד לא גררו אותו?

אם כן נגרר, מי גרר ועל חשבון מי?

(*) לא ברור לי עד הסוף, מה שרשמת על יחסי חברת "שגריר" וחברת הביטוח.

האם כוונתך לכך ששגריר אינה חברת הגרירה הרשמית של המבטחת שלך?

פורסם
בתאריך 7.3.2026 בשעה 20:39, NAPOLEON כתב:

אתה בטוח שמס רכוש לא תיעדו כבר את הרכב? הם מגיעים בדרך כלל בתוך שעה - שעתיים לזירות

כנראה תלוי מקרה.

לנו היו פגיעות בבניין (נזקי הדף), חיכינו כמה ימים שיבואו אלינו אחרי שפתחנו קריאה במס רכוש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נפגשתי עם השמאי ליד הרכב,. באותו יום כבר נגרר באמצעות הגרירה של הביטוח (אני דברתי איתם)

המוסך מדבר ישירות עם השמאי של מס רכוש. לביטוח אין נגיעה - שוב ידעתי את זה מראש. 

אבל שירות זה משהו שהייתי מצפה לקבל. 

רבאק אפילו תנחו את הלקוח שלכם מה השלבים, נראה לי די בסיסי. 

• אהבתי 1

Peugeot  5008 2023 

פורסם

סוף דבר 🤠 

התעקשתי והגיע שמאי! יצור תבוני ונעים הליכות. (יש לציין שהמקרה התרחש לפני שבוע, אז ההתנהלות לאור ההתעקשות שלי,  די זריזה - מפתיע לטובה. )
אמר שיש לי שתי אופציות, מאחר ומדובר בקיה 2018 שנקנתה מליסינג אז המחירון שלה גם ככה די נמוך (26,000), והנזק יחסית גדול, לא בטוח שכדאי לתקן (ובמוסך מתקנים עד 13,000 ש"ח) 

אמר לשיקולי -  או לנסות ללכת לתקן, או להשבית את הרכב ואז אקבל את הסכום ואשדרג... (שזה כאב ראש עכשיו להתחיל לחפש רכב חדש ומן הסתם עוד הוצאה שלא צפיתי) 

בקיצור, המלצות? 

פורסם

אנחנו לא יודעים מה הנזק, אבל התחושה שלי היא שגם אם הרכב יתוקן ערכו, כשתרצי למכור אותו, יהיה נמוך.

אם יש לך אמצעים כדי להוסיף על הפיצוי ולהתקדם זה מה שהייתי עושה. אם אין לך האמצעים תשקלי לתקן, והביא בחשבון ירידת ערך במכירה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"טומי דה קאט", לא צירפת תמונה של רכבך ולא רשמת מה הנזק המדוייק לפי השמאי.

במקרה דומה לשלך. (תאונה לא מלחמה) לקחנו את הכסף ועברנו לרכב הבא. (למרות שתיאורתית ניתן היה לתקן).

השאלה בעצם האם ב 26 אלף שקל חדש , באמת תוכלי לאתר קיה פיקנטו 2018 במצב דומה לזו שהייתה לך. (בהנחה והיית מרוצה ממנה).

בינתיים יש מלחמה ויש לך רכב חלופי להסתובב איתו ולחפש רכב חדש. (אם זה באמת מה שאת רוצה לעשות, בזמן אזעקות).

פורסם
לפני שעה, טומי דה קאט כתב:

או להשבית את הרכב ואז אקבל את הסכום ואשדרג

אם יש לך יכולת כלכלית לשדרג לך על זה בלי לחשוב פעמיים,בהצלחה

פורסם

האמת שלא יודע, 

כבר פעמיים דברו איתי מהמוסך ושאלו אם הנזק היה קודם כי זה לא מצויין בדו"ח שמאי. (הרכב יומיים אצלהם כן...). 

נזק לסאן רוף, נזק לרשת של הגלגל. 

Peugeot  5008 2023 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...