Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך שבוע ומשהו שמתי לב שהסימון בפניה מ 471 מזרח ל 444 צפון לקוי.

הליקוי: הסימון על הכביש "מצמצם" באמצע הפניה את 2 הנתיבים ל-נתיב אחד, השמאלי ביותר. 
נסעתי בנתיב הימני של הפניה שמאלה וקלטתי שבזמן שאני עוקב אחר הסימון על הכביש, אני מוסט כלפי הרכב משמאלי - מה שיוצר מצב מאוד מסוכן של כמעט תאונה. סטיתי ימינה (על הקו המקווקו) ואפשרתי לרכב לצידי לנסוע במסלול שלו. וודאתי את הנושא ביום שלמחרת, רק בשביל להיות בטוח ב 200% שאני לא מדמיין... :) 

בחודש האחרון אני עובר שם לפחות פעמיים ביום (בוקר\אחה"צ) בדרך לעבודה - ובוודאות מדובר בליקוי שלא היה קיים כל העת.

יום אחד שמתי לב לשלט בצידי הדרך שאומר - מנקודה זו (ואילך לכיוון מערב) האחריות היא של XXXX, ומנקודה זו מזרחה - נתיבי ישראל.

פניתי אליהם.

אחרי בערך יומיים אני קולט סימון חדש, תקין.

שמישהו יצבוט אותי ויגיד לי שאני לא חולם.... 

;-) 

• אהבתי 7
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• אחראי פורום
פורסם

כמו אצלי.

נוסע יום יום בכביש עם שדה ראיה גרוע ובכ"ז קו ההפרדה הוא מקווקוו והבבונאז' עוקף בחסות החוק.

פניתי כמה וכמה פעמים כולל תמונות ובדיוק אחרי 5 שנים עשו קו רצוף על חלק נכבד מהתוואי.

פעם אפילו ענו לי. יש להם תוכניות ארוכות טווח גם עבור שינויים כאלה שלנו נראים פשוטים לביצוע.

אז עם כל ההתלהבות בשבילך, זה כנראה צירוף מקרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מניח ששינויים מהסוג הזה (איסור או התרה של עקיפה \ שינוי מהותי כלשהו) הם לא משהו שהוא טעות או יכול לעשות מהרגע להרגע - אלא צריכים חו"ד ממישהו מקצועי שיאשר את זה.

אני משער שכאן היה מדובר בטעות אנוש של מישהו והם תיקנו את זה ממש מהר.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שבאמת קרה:

סיגי! סיגי! את חייבת להפסיק רגע עם הטיקטוק ולראות את זה!!! יש פה מישהו איציק שרוצה שנצבע לו משהן ב471!

*סיגי מתגלגלת מצחוק ותופסת את הבטן* הוא לא מבין שלעמוד במכרז מספיק לשפוך צבע על הכביש סתם...
את יודעת מה? מושיקו בדיוק רב שם עם המהנדס דרך המנייאק, בשביל הקטע בואי נגיד לו לצבוע קו מקווקו שמה? 

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני דיווחתי לפני 6 שנים על גלים בכביש מול נתב''ג ע''י כביש 40 לפני היציאה ל 443  בנתיב הימני

אחרי כמה ימים מתקשרים אליי מ *1221 של נתיבי ישראל והעלו לקו את הקבלן בשטח שאסביר לו בדיוק היכן לתקן!

התפלאתי מהיעילות

(עצרתי אז לבדוק שאין פנצ'ר מרוב הגלים שהיו בכביש)

משתדל לעזור

פורסם

נדמה לי שההתייחסות לשירות הציבורי שגויה. תמיד יש לנו הדמויות הקישוניות, אבל המציאות היא שלהרבה אנשים במערכת בהחלט אכפת מהאזרח.

אני לא רוצה להלאות אתכם בדוגמאות, אבל יש לי רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה עובר גם בכיוון ההפוך (444 דרום לכיוון הפניה ימינה ל-471), בטח שמת לב שיש שם כמה צמצומי נתיבים בלי תמרור 621.

התעצלתי להתקשר ולדווח, אולי בזכות השרשור שלך אעשה זאת.

פורסם
לפני 38 דקות, אלעדית כתב:

אם אתה עובר גם בכיוון ההפוך (444 דרום לכיוון הפניה ימינה ל-471), בטח שמת לב שיש שם כמה צמצומי נתיבים בלי תמרור 621.

התעצלתי להתקשר ולדווח, אולי בזכות השרשור שלך אעשה זאת.

בוודאי שעובר.

במקטע הזה אני פשוט עסוק בקללות נמרצות בעקבות הבלגן שקיים שם (כבר ב 6:20-6:30 בבוקר) בגלל כמות עברייני קיפוח זכות קדימה וסתם דבילים שלא יודעים לנהוג או מעצבנים - שאני פחות מתרכז באיזה תמרורים יש או אין. 

הכניסה ל 471 היא אחד הכבישים המתסכלים ביותר שהוזנחו (עוד בשלב התכנון) שזה בלתי נתפס עד כמה טעו בחישוב כמויות התנועה שמגיעות אליו מ 444 (משני הכיוונים).

נקודות אור (או שאני סתם אופטימי):

1. יש גשר חדש שעובדים עליו כבר שנה (וקצת) מעל כביש 6 כמה מטרים דרומית למחלף נחשונים. הבניה שלו הסתיימה כבר.
     בצד המזרחי שלו כבר קיימת דרך סלולה עם עמודי תאורה. 
     מדובר בכביש שיחבר בין "אלעד" ל"מחלפון" עמישב, שם מתכננים להקים מסוף אוטובוסים (חשמלי) ולאפשר יציאה של אוטובוסים ישירות לכביש 471 מזרח.

מטרת הכביש היא לחבר את עמישב עם תחנת רכבת עתידית צמוד לכניסה ל-אלעד.
     מזה זמן מה עובדים באיזור הדרומי של כביש 471 (ממחלף עמישב ועד צומת נחשונים) ונראה כי סללו שם דרך עם עמודי תאורה וכו' - והרוב כבר מוכן.
     לאחרונה ממש כבר התחילו לעבות את מחלפון עמישב ונראה שלא עוד הרבה זמן כבר יהיה חיבור מעמישב ל"אלעד".

ייתכן ודרך זו תוריד מהלחץ שקיים בצומת נחשונים 444\471.

2. המחלף החדש שיחבר את צומת בית נבאללה בואכה "שוהם" עם כביש 6 (מחלף בית נחמיה \ צומת בית נחמיה)
    העבודה של הרמפות ביציאה\כניסה מ-6 לכיוון שוהם\בית נבאללה כבר בעיצומן. עוד אין גשר מעל כביש 6 אבל הרמפות (חלקן על גשרים) בבניה מתקדמת.
    מדובר בכביש סופר חשוב שיחבר את נתב"ג עם כביש 6 ויוריד לחצים מהרבה מאוד כיוונים.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

לפני בערך שבוע ומשהו שמתי לב שהסימון בפניה מ 471 מזרח ל 444 צפון לקוי.

הליקוי: הסימון על הכביש "מצמצם" באמצע הפניה את 2 הנתיבים ל-נתיב אחד, השמאלי ביותר. 
נסעתי בנתיב הימני של הפניה שמאלה וקלטתי שבזמן שאני עוקב אחר הסימון על הכביש, אני מוסט כלפי הרכב משמאלי - מה שיוצר מצב מאוד מסוכן של כמעט תאונה. סטיתי ימינה (על הקו המקווקו) ואפשרתי לרכב לצידי לנסוע במסלול שלו. וודאתי את הנושא ביום שלמחרת, רק בשביל להיות בטוח ב 200% שאני לא מדמיין... :) 

בחודש האחרון אני עובר שם לפחות פעמיים ביום (בוקר\אחה"צ) בדרך לעבודה - ובוודאות מדובר בליקוי שלא היה קיים כל העת.

יום אחד שמתי לב לשלט בצידי הדרך שאומר - מנקודה זו (ואילך לכיוון מערב) האחריות היא של XXXX, ומנקודה זו מזרחה - נתיבי ישראל.

פניתי אליהם.

אחרי בערך יומיים אני קולט סימון חדש, תקין.

שמישהו יצבוט אותי ויגיד לי שאני לא חולם.... 

;-) 

אני בכל מקרה כשמגיע לצומת הזו - פונה מהנתיב הכי שמאלי ימינה לכוון אלעד ואז עושה פרסה נגד התנועה ונכנס חזרה לראש העין - בעצם לא, זאת אשתי נוהגת ואני צורח על נפשי. 

בכלל 471 לכוון מערב הירידה ממנו לכביש 4 - פעמיים נתקעתי שם מעל שעה, לא יודע איך אנשים לא מתייאשים להגיע לעבודות/יעד שלהם בבוקר דרך הכביש הזה. אני לא מתקרב לשם יותר בין 7:30 ל9:30

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, lanosforce כתב:

471 לכוון מערב הירידה ממנו לכביש 4

ובכיוון ההפוך, כשבאים מצפון על -4 ועולים על הרמפה ל-471 מזרחה,

הפנייה למעלה הולכת ומתהדקת בצורה קיצונית כזו שלא מעט מכוניות טיפסו על הקיר,

ממש רואים את הסימנים על הקיר, ושמעתי כבר על אופנוע שעף למטה חזרה ל-4...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

נתקלתם במפגע חייגו 2120* למע"צ. הם עושים עבודה טובה.
עבודה טובה ברמה של "מה שהתלוננת עליו לא באחריותנו, תמתין אני מעלה את הנציג מעריית ####" ובאמת מעלה את הנציג! (או את המשטרה בבעיות שצריך)

לא מעט מהשיחות מעלים את הקבלן שאחראי על קטע הכביש להכוונה מדוייקת.

אחת המהפרטות המצודקות והמוצלחות של שרות ציבורי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מדווח להם לפחות אחת לשבוע. תמיד הנציגים יעילים ומבינים והפנייה מטופלת.

חבל שהם לא אחראים גם על המקומות בהם הכבישים חולפים בתחומי ערים, מחסומים וכו'.

פורסם

אגב בכביש 446 בקטע שבין חשמונאים ללפיד, הילדים שלי צועקים מאחורה ''אבא הנה המגלשה'' בהתכוונם לכביש זרוע המהמורות והתלול שמרגיש כמו מגלשת סקי

לאחרונה ב''ה חל שיפור ושיפצו מעט, יותר טוב כעת. (בעבר שמעתי על כמה שדפקו שם את הפרונט עקב בורות לא צפויים)

נקווה שבקרוב יבנו מחלף לשילת ויחסלו הפקקים.

משתדל לעזור

פורסם

התכוונת אבא הנה המגלשהההההההההההההההה

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...