Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה סלטוס שנת 2022 התאורה ממש חלש בלילה חשבתי להחליף את המנורות רק למשהו חוקי ! 

אשמח לחוכמת ההמונים לגבי בחירת המנורות החדשות שבאמת היו חזקות

פורסם

יתכן שעדשות הפנסים עכורות ומצריכות ליטוש. 100-150 ש״ח במוסכים וחשמליות, ויש גם ערכות ל-DIY.

תעלה תמונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

יתכן שעדשות הפנסים עכורות ומצריכות ליטוש. 100-150 ש״ח במוסכים וחשמליות, ויש גם ערכות ל-DIY.

תעלה תמונות.

הם מציינים כחדשים  אני מטפח את הרכב ממש אבל בכללי מהתחלה זה היה חלש גם שיצא הרכב מהסוכנות דאז פשוט עכשיו אני נוסע יותר בלילה וזה מציק אני נעזר בפנסי ערפל וידוע לי את ההשלכות לכן אני מעדיף לשדרג מעט את המנורות עצמם חשבתי על הסוג הזה OSRAM Night Breaker Laser

פורסם

אל  תשתמש בפנסי ערפל אלא אם יש ערפל או גשם שוטף.

בדוק כיוון פנסים - אולי הגלגלת של זוית הפנסים בעמדה לא מתאימה להעמסת הרכב. ואם יש צורך גש לחשמלאי כדי לכוון את הפנסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אל  תשתמש בפנסי ערפל אלא אם יש ערפל או גשם שוטף.

בדוק כיוון פנסים - אולי הגלגלת של זוית הפנסים בעמדה לא מתאימה להעמסת הרכב. ואם יש צורך גש לחשמלאי כדי לכוון את הפנסים.

חיפשתי קצת ברשת ראיתי שהרבה החליפו בגלל אותה בעיה

הרוב החליפו לטורבו לד... אבל אני לא מעוניין לעשות משהו לא חוקי ברכב 

פורסם

הnight breaker laser אכן חוקיים ועוזרים מאוד, מניסיון בסוג רכב אחר. המחיר הוא שאורך החיים שלהם קצר יותר משל נורה רגילה.

אורות ערפל קדמיים, בהנחה שלא עברו שינוי מאז הייצור, אינם מסנוורים ויכולים לעזור. אני משתמש בהם בכבישים מפותלים וחשוכים. לפי החוק זה אסור.

הסיפור שונה לגמרי עם פנס ערפל אחורי, שמסנוור מאוד ואסור בשום אופן להדליק אותו למעט בערפל כבד.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 53 דקות, amosbmw כתב:

הnight breaker laser אכן חוקיים ועוזרים מאוד, מניסיון בסוג רכב אחר. המחיר הוא שאורך החיים שלהם קצר יותר משל נורה רגילה.

אורות ערפל קדמיים, בהנחה שלא עברו שינוי מאז הייצור, אינם מסנוורים ויכולים לעזור. אני משתמש בהם בכבישים מפותלים וחשוכים. לפי החוק זה אסור.

הסיפור שונה לגמרי עם פנס ערפל אחורי, שמסנוור מאוד ואסור בשום אופן להדליק אותו למעט בערפל כבד.

אז מסתמן שהכי נכון זה להיות לא חוקי הזיה.

אני מעדיף שלא להשתמש בפנסי הערפל מאותן נסיבות. 

כבר בשיקול כזה עדיף כבר לעבור לטורבו לד ברכב חדש אף אחד לא ישים לב רק אולי הטסט עצמו אבל זה התעסקות

פורסם

למה אתה פוסל את הnight breaker?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

+1

גם אני משתמש ב- night breaker.

מאירות יותר ולמרחק יותר.

לדעתי שווה גם במחיר של אורך חיים קצר יותר, בינתיים כבר שנתיים.

פורסם

הלומן לא נשאר זהה. 1700 לעומת 1300 בנורת הHB3 אצלך.

רק הווטאג' נשאר 55W, ולכן זה חוקי.

עמוס

פורסם
לפני 11 שעות, amosbmw כתב:

הלומן לא נשאר זהה. 1700 לעומת 1300 בנורת הHB3 אצלך.

רק הווטאג' נשאר 55W, ולכן זה חוקי.

לא באלי לקנות ואז להתאכזב 

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...