Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מומלץ 20 אלף

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה, מחפש רכב,אוטומט, שנה סבירה(2012 והלאה כזה), שיהיה בעיקר אמין וחסכוני,תקציב 20 אלף.

זוג פלוס ילד,אז צריך תא מטען סביר.

היה לי סיריון ואח"כ ניסאן נוט שהלך בהצפות🫠

אשמח להמלצות,לא מחפש דווקא את המוכרים והידועים..

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי דודו18
פירוט מידע חשוב שהיה חסר
פורסם

טויוטה אוריס הברידי. מרווח חסכוני ויש גם שנים מקדמות בתקציבך.

האם הדרישה לחיסכון היא בגלל שהקלימטראז' השנתי גדול?

כמה ק"מ בשנה אתה מעריך?

חבל על הנוט שהוצף, באמת רכב נחמד, עונה לדרישות שציינת. (ובאמת לא נפוץ, בחירה מקורית)

פורסם

אוריס היברידית בערך 40 או 35 מינימום

ב 20 תוכל למצוא פריוס 2010 או 9 מנוע 1.8..

קורולה 2009 אוטו’ ולא רובוטי שים לב

גם פוקוס דור 2 רכב מוצל במידה ושמור רק זולל דלק

משתדל לעזור

פורסם

הייתי בודק פיגו 301 2016, בשנה הזאת התיבה יפנית הרכב מרווח, תא מטען גדול ונח מאוד עם מנוע 1.6.

פיאט טיפו גם אופציה טובה וגם אפשר להשיג בשנים מתקדמות יותר.

קיה פורטה גבולית בתקציב וכניראה תצטרך כמה אלפים בודדים אך הרכב טוב.

הבעיה ברכב היברידי ישן זה סוללה, אם לא הוחלפה יתכן וההוצאה תיפול עליך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 28.12.2025 בשעה 06:19, yulianx כתב:

הייתי בודק פיגו 301 2016, בשנה הזאת התיבה יפנית הרכב מרווח, תא מטען גדול ונח מאוד עם מנוע 1.6.

פיאט טיפו גם אופציה טובה וגם אפשר להשיג בשנים מתקדמות יותר.

קיה פורטה גבולית בתקציב וכניראה תצטרך כמה אלפים בודדים אך הרכב טוב.

הבעיה ברכב היברידי ישן זה סוללה, אם לא הוחלפה יתכן וההוצאה תיפול עליך.

הפיגו דוקא 2016 או 2016 והלאה?

ויש דגם ספציפי שמומלץ?

פורסם

אני לא הייתי נכנס להיברידית ישנה.

קיה פורטה אופציה טובה. גם ה-301 שהוצעה כאן תתן לך שנתון גבוה במחיר נמוך.

אפשר גם פיאט טיפו אם תמצא אחת עם נתונים טובים.

קיה סול גם לא מאוד נפוצה אבל עם יחידת הנעה אמינה ופשוטה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

2016/2017 אילו השנים האחרונות של הדגם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם תמצא פג'ו 208 סביב השנים 2014-2016 עם מנוע 1.6, עם קילומטראז' נמוך, סביב ה 30-60K ק"מ, רק במידה ואתה לא מתכוון לסוע מעל 15K ק"מ בשנה כי יש לו חולשות אם תכביד עליו. מנסיון של חבר פורום אחר.

כן, הוא נחשב בעיני כל מיני אנשים למנוע בין הגרועים של BMW, סבבה, אבל התקציב שלך ממש נמוך.

זה אומר שיהיה לך כמה שנים של שקט, בתקווה.

אני קיבלתי את שלי עם 6K ק"מ והיום הוא על 45K ק"מ בערך, 3.5 שנים ואין תקלות (הבעלים הקודם היה מבוגר, שיהיה בריא) . לא שמעתי על מישהו עם תקלת מנוע או גיר מתחת ל 100K ק"מ. וקראתי הרבה ביקורות על ה Prince VTi 1.6. 

בזמן שהוא אצלי הוחלפו צמיגים, מצבר, טיפולים שוטפים ו-0 תקלות בינתיים ורק שימשיך.

יש נזילת שמן בקטנה. לא ראיתי שמן על הכביש אף פעם, הראו לי במוסך. פסדר. עברתי טסט אחרי שטיפה בקטנה מלמטה.

עדיף לא לקחת 2013 ומטה, אני חושב שהיה שם בעיות עם השרשרת או משהו.

אם אתה תמצא רכב שמור ובלי תקלות, יש מצב שירצו ממך גם 25K ק"מ. לקילומטראז' נמוך.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

חבר החזיק כזאת מאז שהייתה חדשה ונמכרה עם אזור 180 אלף, לא היו בעיות במנוע או גיר.

רכב נוח מאוד ביצועים בסדר רק חבל שהגיר 4 הילוכים.

פורסם
לפני 15 דקות, yulianx כתב:

חבר החזיק כזאת מאז שהייתה חדשה ונמכרה עם אזור 180 אלף, לא היו בעיות במנוע או גיר.

רכב נוח מאוד ביצועים בסדר רק חבל שהגיר 4 הילוכים.

אני חולה על הרכב הזה נכון לעכשיו 

פורסם

ב 20 אלף עדיף למצוא קורולה סביבות 2009 אוטומטית ולא רובוטית

אם תמצא עם ק’’מ נמוך ושמורה שווה לשלם גם 22

זה רכב אמין ללא תלונות כלל (חבר שלי קורע אותו)

הייתי מעדיף על פני צרפתיות שחשודות בבעיות חשמל וחיישנים..

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

מוסיף עוד אש למדורה...

אופל קורסה D רכב דיי אמין, הוא קצת מיושן אבל עם גיר 4 הילוכים של אייסין שעדיף בבירור על הAL4 שיש בצרפתיות ומנוע 1.4 100 כ"ס וותיק שלא ידוע בבעיות ומחלות ילדות כמו הVTI של פיג'ו.

יש גם את אופל קורסה מהדור הבא E שניתן למצוא במצב טוב עד 20 אלף שקל, רכב מאוד מודרני וחמוד אך קצת יותר רגיש מהדור הקודם ומצריך החלפות שמן גיר ומעקב אחר מצב שרשרת הטיימינג.

יש גם שברולטים למיניהם (סוניק/קרוז/טראקס) הבעיה העיקרית בהם זה הגיר המחורבן של GM מסדרת 6T30-40 שכשיצא הקרוז היה מתפרק בדרך מהאולם תצוגה לבית.

אחרי 2013 היצרן ביצע מקצה שיפורים בגיר והתחיל להתקין ברכבים את הדור השני המשופר של הגיר ועל פי ההתרשמות שלי כמות התלונות ירדה משמעותית.

במנועי ה1.4/1.6/1.8 Ecotech של GM יש מספר נקודות חלשות, בעיקר טרמוסטט פלסטיק שמתחיל לנזול (מומלץ להחליף לחליפי ממתכת כשזה קורה) אטם מכסה שסתומים מזיע וקולר שמן שהאטמים שלו נוטים לנזול וכוייל עדין.

לעניות דעתי לא מדובר במחלות/תקלות משביתות או יקרות לטיפול ואם מוצאים רכב עם קילומטראז נמוך אחרי 2014 ומחליפים שמן גיר כל 40K אז מדובר באופציה פחות "בעייתית" מצרפתית VTI עם גיר AL4.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...