Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה קארוק

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתה רוצה לקבל תשובה בלי לספק נתונים? יד, קילומטראז׳, עבר טיפולי ועבר תאונתי, מקוריות ברישיון? נתונים אלה ואחרים חיוניים כדי לקבל הערכה.

וכמובן, המתווך צריך להרוויח - אחרת איך יקיים את העסק? אז הוא מתמחר גבוה ככל שלהערכתו יוכל לקבל תמורת הרכב. לעומתו, כקונה, אתה רוצה לשלם כמה שפחות. וכדי להגיע לעמק השווה יש תהליך שנקרא משא ומתן.

בקיצור - תעשה קצת עבודת מטה, בדוק האם הרכב מתאים לצרכיך, ואחרי המשא והמתן יהיה עליך להחליט האם המחיר הסופי מתאים לך. כמובן שאתה מוזמן להתייעץ כאן שוב.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים עם @sperial - אם אתה רוצה חו"ד לגבי הרכב הספציפי, צריך את הנתונים של האקזמפלר שאתה מדבר עליו.

לגבי ההשוואה בין הקארוק לאטקה, הייתי בוחר באטקה שעברה מתיחת פנים בתחילת 2022 ומגיעה עם אבזור עדיף במחיר נמוך יותר. הקארוק עבר מתיחת הפנים רק ב- 2024 אם אני לא טועה.

אתה יכול לזהות אטקה לאחר מתיחת פנים לפי פנסי FULL LED מקדימה וכיתוב Ateca בכתב שונה מאחור.

פורסם (נערך)

1. פנסי Full Led מעולים באטקה בכל רמות אבזור, הלוגן/LED רגיל בקארוק.

2. גלגלי 17" באטקה, 16" ברמת אבזור מקבילה בקארוק.

3. מסך מולטימדיה קצת יותר גדול (9" במקום 8") ומערכת הפעלה מתקדמת יותר. 

4. מראה ללא מסגרת באטקה.

5. הגה קטום.

6. משטח טעינה אלחוטי לנייד, שקעי USB-C מקדימה ומאחורה.

7. ריפודים יותר מהודרים ופרקטיים.

בטוח שיש עוד דברים שאני לא זוכר.

בעייני אטקה לאחר מתיחת הפנים (שאגב נמכרת באותה תצורה עד היום) גם נראית יותר טוב, אבל זה כבר עניין של טעם.

on

עריכה אחרונה על ידי Random
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Random כתב:

1. פנסי Full Led מעולים באטקה בכל רמות אבזור, הלוגן/LED רגיל בקארוק.

2. גלגלי 17" באטקה, 16" ברמת אבזור מקבילה בקארוק.

3. מסך מולטימדיה קצת יותר גדול (9" במקום 8") ומערכת הפעלה מתקדמת יותר. 

4. מראה ללא מסגרת באטקה.

5. הגה קטום.

6. משטח טעינה אלחוטי לנייד, שקעי USB-C מקדימה ומאחורה.

7. ריפודים יותר מהודרים ופרקטיים.

בטוח שיש עוד דברים שאני לא זוכר.

בעייני אטקה לאחר מתיחת הפנים (שאגב נמכרת באותה תצורה עד היום) גם נראית יותר טוב, אבל זה כבר עניין של טעם.

on

אני מתייחס לרמת הכניסה ב2 הרכבים ובהתבסס על מפרטי יבואן:

1. לא ברור לי ההבדל בין LED ל FULL LED.

2. גם בקארוק מדובר על גלגלי "17.

3. באטקה זה "8.25. לא משמעותי. לא יודע לגבי מערכת הפעלה מתקדמת יותר..

4.5. מינורי ולא יודע אם קיים או לא בקארוק.

6. משטח טעינה אלחוטי לא נראה שקיים בדגם הרגיל בשתיהן..שוב בהתבסס על מפרט יבואן. בקארוק יש 3 שקעי type-c 2 קדימה ואחד אחורה.

7. לא יודע. לא חושב שזה משמעותי אם בכלל...שוב בדגמי רמת כניסה.

מבחינת מראה זה כמובן אינדיבידואלי. אבל היא אכן נראת טובה מבחוץ...בפנים מאכזב ברמות...

לעומת זאת בדברים החשובים יותר..בקארוק יש חיישני שטח מת, maneuver assist, חיישני חנייה קדמיים..ומערכת kessy לפתיחה ונעילה ללא מפתח.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

יש שני סוגי LED - פרויקטיבי (מקרן, נקרא FULL LED) ורפלקטיבי (מבוסס מראות, דומה להלוגן רק עם נורת LED).

האופטיקה של FULL LED הרבה יותר איכותית ברמת התאורה, יקרה יותר ויפה יותר (כוללת איתות צהוב באותו פס).

היה לי את הדגם הכי בסיסי של אטקה - סטייל (רכב בליסינג).

היה לו משטח טעינה לנייד, כניסה והתנעה ללא מפתח (Keyless מלא) וכל מה שציינתי.

כשבחרתי את הרכב ב- 2022 ועשיתי נסיעת מבחן בקארוק ובאטקה, היה ברור לגמרי שבאותה נקודת זמן אטקה טובה ומרעננת יותר. 

פורסם

מודה לך על ההסבר.

אני עם אטקה כ8 שנים. הגעתי עם הזוגה לסוכנות סיאט, היא התיישבה באטקה וישר יצאה. תוך כדי שהיא מסננת "מה הבאת אותי לפה זה אותו הרכב שיש לנו".

לטעמי, העניין הכי מבאס. שלא עשו מתיחת פנים יותר רציני לפנים הרכב. כי בחוץ, הוא סבבה לגמרי ועדיף, לטעמי, על העיצוב הקדמי של הקארוק.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 שעות, samg כתב:

מודה לך על ההסבר.

אני עם אטקה כ8 שנים. הגעתי עם הזוגה לסוכנות סיאט, היא התיישבה באטקה וישר יצאה. תוך כדי שהיא מסננת "מה הבאת אותי לפה זה אותו הרכב שיש לנו".

לטעמי, העניין הכי מבאס. שלא עשו מתיחת פנים יותר רציני לפנים הרכב. כי בחוץ, הוא סבבה לגמרי ועדיף, לטעמי, על העיצוב הקדמי של הקארוק.

שמע, עם רגשות אין מה להתווכח. הרכב באמת מאוד דומה ומי שלא בפרטים, רואה אותו רכב.

זו סיבה מצוינת לבחור בקארוק - הוא באמת ירגיש לה שונה 😀

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...