Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אצל השכנה בדירת הגן עולה הסיוב כבר פעם חמישית בחודש האחרון. 

ביובית היתה כמה פעמים וחזר שוב. 

לפני שבועיים םתחו חלק מהצינור המשותף בחניון ויצא לא מעט ג'יפה, (כולל מגבונים, אבל לא המון). 

עכשיו חזר שוב (תמיד בסופש). 

איך פותרים אחת ולתמיד? 

סיב אופטי? רובוט? עד לאן צריך להגיע? 

חייבים להשאיר את הסתימה לצורך הגילוי ולא להזמין ביובית חירום? 

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

יש סיכוי שזה או שורשים או שכבר נבנו משקעים על דפנות הצינור.

הכי טוב זה צילום של הקו עד לשוחה הבאה.

ומגבונים זה אסון למערכות הביוב. אם הם לא סותמים את הצנרת הם עושים שמות במשאבות והמגובים בתחנות השאיבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

צילום עם סיב אופטי? 

אם עכשיו הביובית תפתח חלק (כי סיב בטח יגיע רק בראשון) , הצילום מחר עדיין יהיה יעיל לגלות את המיקום המועד לפורענות? 

פורסם

כן. ביובית שואבת/שוטפת את מה שסותם אבל אם זה חוזר אז יש משהו שמפריע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז אם עכשיו תבוא ביובית, מחר הסיב לא ימצא כלום ויצטרכן לחכות לסתימה הבאה, ששוב תהיה בסוף שבוע. 

איך פותרים את המעגל? 

פורסם

אם יש שבר בצינור, או אבנים תקועות או שורשים שהביובית לא הוציאה יראו את זה במצלמה.

בלי קשר אם הביובית שאבה.

לפחות לפי סרטונים שראיתי ביוטיוב להנאתי.

בדרך כלל הסתימה בסרטונים הפריעה למצלמה לראות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

קודם כל, לי זה נראה שהשכנה תצטרך לחיות עם ריח של חרא למשך כמה ימים עד שיגיע הבחור עם המצלמה לבדוק את הקו.

גם ככה זה נמשך לאורך החודש האחרון ונראה לי עדיף שיהיה סופ"ש אחד של חרא מאשר לחזור על השיט הזה שוב ושוב.

אני הייתי מעדיף לתת לבחור עם המצלמה לראות את התוצרת מאשר שמישהו אחר יקח ואז הוא לא מקבל את כל הסיפור כמו שצריך.

אבל זה אני..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 33 דקות, DareDevil כתב:

קודם כל, לי זה נראה שהשכנה תצטרך לחיות עם ריח של חרא למשך כמה ימים עד שיגיע הבחור עם המצלמה לבדוק את הקו.

לא ריאלי. זה לא ריח, זה הצפה. היא כרגע עומדת ומשגיחה שבכל פעם שדייר מזרים מים היא גורפת אותם לדלי כדי לצמצם את ההצפה לחדר המקלחת והשינה, ולא את כל הדירה.

כבר נגרמו נזקים לחדר השינה, לא ניתן להעביר ככה סוף שבוע שלם.

פורסם
לפני 36 דקות, DareDevil כתב:

מאשר לחזור על השיט הזה שוב ושוב.

saw what you did there

• מצחיק 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפני 22 דקות, Be roo כתב:

לא ריאלי. זה לא ריח, זה הצפה. היא כרגע עומדת ומשגיחה שבכל פעם שדייר מזרים מים היא גורפת אותם לדלי כדי לצמצם את ההצפה לחדר המקלחת והשינה, ולא את כל הדירה.

אז להביא איש עם המצלמה בסופ"ש, אין לי פתרון אחר. יעלה הרבה אבל לפחות יתן תשובה ואולי פתרון לבעיה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

תודה לכולם. הביובית עזבה כרגע, נקווה שבכל זאת ביום ראשון המצלמה תצליח לאתר את הבעיה.
להערכתי יש נקודה שבה התיישב משהו שהתקשח ומצר את הקוטר ויוצר סתימה חלקית קבועה. אבל זה סתם ניחוש.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Be roo כתב:

חוץ משרברב/ביובית שיש להזמין מיד הגיע הזמן שוועד הבית יפעיל את ביטוח הרכוש המשותף, ובדחיפות. שמאי יקבע את הליך הטיפול וכממובן יעריך את נזקי הדיירים. כמובן שגם השכן יפעיל את ביטוח הדירה שלו. אם צריך הביטוחים יריבו ביניהם - אבל להבנתי מדובר ברכוש משותף כך שלא אמורה להיות בעיית קביעת אחריות.

אם אין ביטוח ועד בית הדיירים צריכים להתכונן לתביעה שמנה (אם כי, למיטב ידיעתי, אמורה להיות מכוסה בביטוח הדירה) .

חוץ מזה, אם לא כל הביוב של הבניין/כניסה עובר דרך הצינור הזה ויש שירותים שמנוקזים במסלול אחר צריך לבקש מהדיירים לא להשתמש בשירותים שמנוקזים דרכו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש למישהו המלצה על איש מקצוע טוב והגון בתל אביב?

כזה שמגיע בשעה שמתאמים איתו (ולא אומר "עוד שעה אצלך" ומגיע אחרי 3 שעות), שעושה עבודה איכותית (הצינור שנחתך בחניון הוחלף בשלושה חלקי פלסטיק שנראה שבקושי מחזיקים), ושיש לו את הציוד למצוא את הסתימה בצינורות ארוכים עד לחיבור עם העיריה (שנבדק כבר מהצד של מי אביבים).

פורסם

נתקלתי לא מזמן בבעייה כזו.

למזלם ההצפה לא הייתה בתוך הבית אלא בשוחה חיצונית קרובה.

התכיפות שהם נאלצו להזמין ביובית הלכה וגברה, והם קראו לי לייעץ לפתרון, כי זה הגיע כבר לכל חודשיים-3.

הפעם הגיע אינסטלטור חרוץ שירד ממש לתוך הבור ומשך משם 'נחש' של שורשים. עצים ממש אין להם בגינה,

והוא טען שיש באדמה שורשים ישנים שעדיין פעילים, וזה לא הגיוני. אם העץ מת, כך גם השורש בטווח זמן לא גדול.

מנסיון חיפשתי פיקוסים למיניהם בסביבה הקרובה (ראיתי כבר כאלה שמגיעים מעשרות מטרים), אבל לא היו.

מה שכן היה בגינה אלו 4 שיחים כביכול, שמיד זיהיתי כעצי היביסקוס עם גזע מאוד עבה (ומערכת שורשים תואמת)

שהיו כבר בגודל של עץ ונגזמו לגובה מטר-2. 

כרתנו את הגזעים האלה לגובה נמוך, חרצנו ושמנו 'גרלון' - לקטילה מלאה מתחת לקרקע.

עוד הצעתי להם לשים עוד חודשיים-3 חומר קוטל שורשים 'רוטקס' בתוך השוחה, למקרה שיש עדיין שורשים פעילים.

בבניין ישן שגרתי בו עד לפני כמה שנים, היו בעיות חוזרות ונשנות של סתימות והצפות.

ב-90% מהמקרים אלה היו שורשים, ובשאר מגבונים וכדו' שלא נמסים ומצטברים לכדי גוש חוסם.

בכל מקרה, אם המערכת סבוכה ויש צורך במצלמה, חייבים ביובית לפני שמחדירים מצלמה.

U00ntitled.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...