Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לחיפושי הרכב שלי (שהפכו להיות טיפה יותר דחופים בימים האחרונים) אשמח לשמוע את דעתכם על הבדיקה של הרכב - 

ASX 2018 96,000 ק"מ (הבדיקה נערכה על ידי הבעלים הנוכחיים, טרם לקחתי לבדיקה עצמאית):

image.thumb.png.726e6fcfb9ecc52ba4754c1b14f441e4.png

הפגיעה המתוארת בצד ימין היא זו:

image.thumb.png.b020adbabaf3e3caac413e11ad05406d.png

בגדול אם זה רק קוסמטי, אפשר לסגור את הפינה עם זוג מדרגות צד בעלות של 1,000 ש"ח+- (בהנחה ונקודות העיגון לא נפגעו)

מה דעתכם?

פורסם

אין משהו חריג אבל מומלץ לקחת לבדיקה מטעמך, הבדיקה יותר מידי נקיה לרכב בן 7.

יש היסטוריית טיפולים?

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעולה, תבקש לראות ותיקח לבדיקה.

תבקש גם דוח סליקה לפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אעדכן שראיתי את הרכב - 

יש קצת מכות, שריטות - סביר למדי ביחס לרכב שנסע על כבישי ישראל ב-7 וחצי השנים האחרונות. דוח הסליקה נקי לחלוטין.

הבדיקה נערכה על ידי המוכרים (פרטיים) בשביל לחסוך זמן לקראת המכירה (זוג ההייטקיסטים, שהאישה בחופשת לידה) - ההסבר, הבדיקה והמראה של הרכב מבחינתי מספיקים בשביל לוותר על בדיקה מבחינתי.

נסעתי על הרכב - נוסע סביר לגמרי, לא זריז, לא מהיר, אבל זה ASX...

סגרנו על מחיר, נתתי מקדמה, וניפגש בהמשך השבוע להעברת בעלות.

פורסם

הכי חשוב בשגרת טיפולים. החלפת שמן גיר.

חשוב לשמירת על התיבה. גיר רציף.

כל 4 שנים או 80 אלף קמ. אם אני זוכר.

יש תיעוד להחלפה?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

תבדוק כמה עולה הפס קישוט ואם נדרשת פחחות להחזיר אותו למקומו. הייתי מתחיל מפירוק כי חדש כזה לא יהיה זול!
תבדוק שהוחלפו מצתים. בד"כ מחליפים אותם כל 5 שנים או 100 אלף ק"מ. הנתון המשמעותי הוא לא הגיל בהנחה שהרכב לא בילה רק בעיר.
אם אתה צריך המלצה למוסך, אז למרות שזה לא הכי קרוב לבית שלי אני פעם בשנה נוסע למוסך המרכז מורשה מיצובישי ברמלה.
סה"כ רכב מאוד אמין.
תתחדש 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נראה שיהיה צורך בפחחות להחלפת פס הקישוט. בכל מקרה, אני שוקל להחליף את הפס במדרגת צד (אני מנסה להבין אם הן מחליפות את פס הקישוט, כמו בספורטג',או מתלבשות עליו. ניסיתי לשאול בקבוצת וואטסאפ אבל לא היה מענה..), המחיר לזוג לא גבוה.

בכל מקרה, הגענו להסכמה על הפחתה במחיר שאמורה לכסות את הנזק.

לגבי הפלאגים, לפי דעתי לא הוחלף ב5 שנים, אחליף בטיפול הקרוב (זה יהיה מתחת ל100,000).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...