Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש בבעלותי רנו קליאו דור 5 שנת 2020, ספציפית עם המנוע 1.3, כבר 140 אלף קילומטר.

עם קילומטרז׳ כזה אני לא רואה סיבה ללכת למורשה של קרסו/Freesbe, אז אני מחפש מוסך אמין בצפון, עם עדיפות לאזור הקריות שיוכל לבצע טיפולים שוטפים,
וגם בדיקת הטורבו שלפי דעתי בעקבות תקלות שצצו ותחושה כללית שעת הנסיעה ברכב מאז מאמין שהלך.

אשמח להמלצות, תודה מראש!

פורסם

כאשר היתה לי רנו, טיפלתי רק אצל חלוצי.

מה שכן, זכור לי שראיתי בעבר שלט של מוסך מומחה רנו, קצת לפני סינמול/ לב המפרץ (כאשר באים מכיוון הקריות).

אינני יודע כלום לגביו (אפילו אינני יודע אם עדיין קיים כי כבר אינני תושב קריות), כך שזאת "המלצה" וירטואלית.

מעבר לכך, חיפוש בגוגל נתן לי המלצה בפורום מהעבר (אינני יודע אם עדיין קיים/ רלוונטי, אך אולי כדאי לבדוק): מוסך ויקטורי בקריית אתא (לפי גוגל, זה ברחוב יוסף בצרי 2, ק. אתא)

פורסם
בתאריך 21.10.2025 בשעה 09:52, chrono כתב:

סתם מסקרן, מה בדיוק קרה?

הופיע Check engine עם התראת Check injection ו - Check anti-pollution system

בתאריך 20.10.2025 בשעה 18:25, guya72 כתב:

כאשר היתה לי רנו, טיפלתי רק אצל חלוצי.

מה שכן, זכור לי שראיתי בעבר שלט של מוסך מומחה רנו, קצת לפני סינמול/ לב המפרץ (כאשר באים מכיוון הקריות).

אינני יודע כלום לגביו (אפילו אינני יודע אם עדיין קיים כי כבר אינני תושב קריות), כך שזאת "המלצה" וירטואלית.

מעבר לכך, חיפוש בגוגל נתן לי המלצה בפורום מהעבר (אינני יודע אם עדיין קיים/ רלוונטי, אך אולי כדאי לבדוק): מוסך ויקטורי בקריית אתא (לפי גוגל, זה ברחוב יוסף בצרי 2, ק. אתא)

תודה רבה על התגובה והיוזמה לחפש בשבילי בגוגל :)
סיכוי טוב שאביא צ׳אנס לויקטורי,

ראיתי חוות דעת שלישית שהתפרסמה אבל זאת בעקבות קשיי שפה שחלק מן העובדים לא מדברים ברוסית,
במקרה שלי אני אסתדר.

פורסם (נערך)

יש סיכוי שזה לא קשור לטורבו. הייתה לי תקלה דומה (מבחינת מה שהופיע על המסך), והיה מדובר ברכיב GPF (שיושב לפני הממיר). צריך להוציא את קוד התקלה הספציפי כדי לדעת - אבל זה לא קודים פשוטים של ODB2, אלא קוד ספציפי של רנו, דונגל רגיל לא יעזור בלי תוכנה מתאימה. זה רכיב שעולה חדש אצל היבואן* כ-1200-1500 ש"ח כולל מע"מ (לא זוכר בדיוק), והתקנתו פשוטה, אז לא אמורים לקחת יותר מדי על העבודה. האוטו סחב ממש גרוע בזמן התקלה, פשוט כי המחשב נכנס למצב תקלה (limp mode) - אולי בגלל זה אתה חושב שהטורבו נפגע.

מה שמעצבן הוא שרכיב דומה מאוד לדגמים ישנים יותר של רנו, שמגיע בלי צינורות, עולה רבע או חמישית מהמחיר. אבל אם לקנות את הרכיב הספציפי למנוע הזה, אז זה המחיר - גם אם תזמין מחו"ל, לא תחסוך יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי chrono

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...