Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר הבת החליטה להעניק לי סוף סוף את מתנת היום הולדת המובטחת (באיחור של מספר חודשים...) ויצאנו שוב לקארטינג בראשל"צ, חתיכת אכזבה. היינו שם כבר מספר פעמים בעבר ולא חסרות פאשלות אבל עכשיו זה כבר ממש נהיה "צ'כונה" (אני מטר שמונים+ ולילדה לא חסר, הדביל הקצה אותנו בלי לחשוב לרכבים שמיועדים למטר שישים) ויקר בצורה מטורפת (100 ש"ח ל 15 דקות ברוטו, מרגיש כמו 10 דקות של נהיגה נטו עם כל מה  שמסביב).

חשבתי אולי להפתיע אותה במתנת היום הולדת (עוד כ 3 חודשים) בקארטינג כייפי, היא כרגע סטודנטית עם לא הרבה זמן מיותר אז חשבתי על גיחה לקפריסין ליומיים-שלושה (מעדיף להמריא בחמישי ולחזור במוצ"ש) וליומיים קארטינג.

אשמח להמלצה למסלול איכותי המקבל רוכבים בני 18+ בלבד (בפעם האחרונה הספיק לנו מילדים קטנים שפשוט לא יודעים לנסוע).

הייתי שמח אם אפשרי לשכור מסלול לבד לשעה.

אין צורך בדגמים החזקים (היא הייתה בקארטינג מספר חד סיפרתי של פעמים)

• אחראי פורום
פורסם

לא מכיר בקפריסין אבל אם היא בעניין, למה שלא תקנה לה קורס לרישיון?

ואולי גם לעצמך, אם לא עשית?

כך תוכלו לקבל קארטים פתוחים, מעבר להנאה מהקורס שיש בו למידה מעניינת והרבה זמן מסלול.

בדיוק שולח את האמצעי שלי (12) לאחד.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 11 שעות, itaysamurai כתב:

קורס לרישיון

מה זה?

אם זה דורש השקעת זמן סדירה אז כנראה שלא יתאים (שנה שנייה עתודה בהנדסת חשמל לא ממש משאיר הרבה זמן פנוי...)

• אחראי פורום
פורסם

זה כמה שעות.

מלמדים אותך קווים נכונים, מתרגלים תיאורטי ומעשי, פותחים מצערת עד הסוף (ללא רישיון אתה נוהג על כלי מוגבל) ויש אפשרות גם להתחרות.

פורסם

לסגור מסלול לשעה יהיה מאתגר, בעיקר פיזית בשבילך.

עשיתי בעבר מקצה של ~30 דקות על קארט פתוח, הידיים שלי היו גמורות ברמה שלא הצלחתי להחזיק את הנייד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, itaysamurai כתב:

זה כמה שעות.

מלמדים אותך קווים נכונים, מתרגלים תיאורטי ומעשי, פותחים מצערת עד הסוף (ללא רישיון אתה נוהג על כלי מוגבל) ויש אפשרות גם להתחרות.

בארץ? אשמח ללינק.

לפני 5 שעות, o.r כתב:

לסגור מסלול לשעה יהיה מאתגר, בעיקר פיזית בשבילך.

חשבתי יותר לכיוון החצי שעה, זה אכן מאתגר. 

פורסם

בדיוק הזכרתי לי שרציתי להעלות כאן על חווית קארטינג במינכן אז פרסמתי בנפרד.

אם יש לך אפשרות לטוס לשם במקום לקפריסין, אתה יכול לשלב את זה עם מוזיאון BMW, השכרה של רכב כיף לאוטובאן ומה לא... זה גרמניה :)

• אחראי פורום
פורסם
לפני שעה, Haim_gds כתב:

בארץ? אשמח ללינק.

למיטב זכרוני אתה באיזור המרכז, פשוט כנס לאתרים של מסלולי הקארטינג, אני לא מכיר אותם.

בצפון זה דן קארטינג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...