Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בגדול אני מרגיש שאני דיי סגור על ה C5 וראיתי כבר כמה שנת 2020 ו 2021, לא שמתי לב להבדל בשנתונים, האם יש הבדל שמצדיק עוד כמה אלפי שקלים?

לפי מה שאני קורא אין בעיות מיוחדות בגרסת ה 1.6 בנזין, האם אני מבין נכון?

יש דברים ספציפיים שאתם ממליצים לבדוק ברכב הספציפי הזה? 

מכירים מוסך שבאמת מבין ויודע לבדוק צרפתיות באזור רחובות?

מישהו שמחזיק את הרכב תקופה יודע להגיד לי מה השגרת טיפולים, עלויות, צפרדעים אחרות שצריך לבלוע...

הבנתי שמוסכי היבואן נוראיים אבל הרכב כבר לא באחריות, האם כדי להתעסק עם היבואן או לחפש מוסך מומחה לסיטרואן?

כל מידע או טיפ אחר יתקבל בברכה :)

תודה רבה!

פורסם

יש לי 1.6 בנזין שיין פק כמעט 5 שנים עכשיו, רכשתי מהחברה. הבעיה היחידה שהיתה אצלי היתה שהחליפו במסגרת האחריות מדחס מזגן לדגם חזק יותר (תשאל את המוכר - יכול להיות שבדגמי 21 כבר פתרו מראש את הבעיה ומקסימום זאת בדיקה במוסך מורשה ואז הם אמורים להחליף). מעבר לזה אפס בעיות אמיתיות המנוע סופר אמין והגיר 8 הילוכים של איסיין גם עם אפס תקלות או בעיות ידועות. כאשר מאוד חם לעיתים רחוקות הצג הגדול בקונסולה המרכזית קופא אבל אחרי שהרכב מתקרר זה משתחרר.

למיטב ידיעתי אין הבדלים בין שנתון 20 ו-21 (מתיחת הפנים הגיעה לדעתי ב-22), אבל אישית הייתי בכל מקרה מתאמץ לרכוש רכב שעדיין באחריות (כלומר בן פחות מ-5) ומתעקש על רכב שעבר טיפול במוסך מורשה ושיש תיעוד.

טיפול שנתי כבר תלוי כמה אתה נוסע כי יש גדול וקטן אבל למיטב זכרוני קטן סביבות 1,500 וגדול אולי 2,500.

ככל שלא החליפו צמיגים בגלל המידה המיוחדת של הג׳אנט לדעתי הכי טוב לרכוש מישלן פרימאסי 4+ שיעלו בערך 3,500 לרביעיה אבל יתנו לך נסיעה שקטה ורגועה.

בהצלחה - זה רכב מעולה בכלום כסף.

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
בתאריך 9.7.2025 בשעה 10:30, מאור365 כתב:

מכירים מוסך שבאמת מבין ויודע לבדוק צרפתיות באזור רחובות?

מישהו שמחזיק את הרכב תקופה יודע להגיד לי מה השגרת טיפולים, עלויות, צפרדעים אחרות שצריך לבלוע...

הבנתי שמוסכי היבואן נוראיים אבל הרכב כבר לא באחריות, האם כדי להתעסק עם היבואן או לחפש מוסך מומחה לסיטרואן?

כל מידע או טיפ אחר יתקבל בברכה :)

תודה רבה!

מניסיון אישי כבעלים של 2 צרפתיות ( Peugeot CitroënPSA) מזדקנות בנות 20 ו- 13,
ממליץ לך על נסיעה למדינת ת"א ולטפל במוסך גבע (יוסי/רונן),  
מוסך מומחה לרכבי Peugeot Citroën בתושיה 24 תל אביב -יפו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...