Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי טיפולים - פג'ו 2008, סקודה קאמיק ואופציות אחרות

orsa

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אי אפשר שלא לזהות התנהגות אובססיבית של חבר נכבד כאן ועוד אחראי פורום ( ?! ) שבכל פעם שמישהו כאן מתייעץ בקשר למכוניות של וואג עם DSG, הוא נזעק לספר בלשון של עובדה שמדובר בגיר לא אמין. חשוב להבחין בין צובר מקרי של אירועים לסטטיסטיקה בדוקה. מדובר כידוע בגיר שמותקן כבר עשרות שנים בכלי הרכב האוטומטיים של וואג, כאן ובעולם, גיר שלמיטב ידיעתי עבר גם מקצי שיפורים לטיפול בבעיות ילדות. בעיות מבעיות שונות ניתן למצוא בכל מוצר מורכב כמו כלי רכב. מניח שאם תחפש קבוצות נפגעי טויוטה, גם תמצא כאלו, אין כלי רכב שתוכנן ויוצר בידי בני אנוש שיהיה חף לחלוטין מתקלות, פשוט אין. לי אין קשר עסקי או אחר עם וואג למעט היכרות כלקוח, אם היה כזה הייתי בהחלט שוקל צעדים נגד מי שמשמיץ תדיר מוצרים של החברה בלשון של עובדה מוגמרת מבלי שיהיו בידו סימוכין לדבר הזה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר מחירים כאלו, ושוב זה איזה מישהו שמציג שזאת ההצעה שקיבל. ראית את ההצעה? אולי זה גם כולל עוד דברים? 

סתם אוויר חם שלא תורם לאף אחד. 

לפני כשעה, yulianx כתב:

בבקשה:

IMG_0886.thumb.png.685d75f8e6f8f3aafa181caeb06792c6.png

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי א

לפני 24 דקות, רועי5 כתב:

אי אפשר שלא לזהות התנהגות אובססיבית של חבר נכבד כאן ועוד אחראי פורום ( ?! ) שבכל פעם שמישהו כאן מתייעץ בקשר למכוניות של וואג עם DSG, הוא נזעק לספר בלשון של עובדה שמדובר בגיר לא אמין. חשוב להבחין בין צובר מקרי של אירועים לסטטיסטיקה בדוקה. מדובר כידוע בגיר שמותקן כבר עשרות שנים בכלי הרכב האוטומטיים של וואג, כאן ובעולם, גיר שלמיטב ידיעתי עבר גם מקצי שיפורים לטיפול בבעיות ילדות. בעיות מבעיות שונות ניתן למצוא בכל מוצר מורכב כמו כלי רכב. מניח שאם תחפש קבוצות נפגעי טויוטה, גם תמצא כאלו, אין כלי רכב שתוכנן ויוצר בידי בני אנוש שיהיה חף לחלוטין מתקלות, פשוט אין. לי אין קשר עסקי או אחר עם וואג למעט היכרות כלקוח, אם היה כזה הייתי בהחלט שוקל צעדים נגד מי שמשמיץ תדיר מוצרים של החברה בלשון של עובדה מוגמרת מבלי שיהיו בידו סימוכין לדבר הזה.

אני מביא עובדות, משום מה קשה לך לקבל אותם. 

מעניין..

בכול אופן אם אתה חושב שאני עושה משהו פסול, אתה יכול לתלונן על יעוץ לא מבוסס.

מנהלי הפורום

לפני 24 דקות, menir1 כתב:

לא מכיר מחירים כאלו, ושוב זה איזה מישהו שמציג שזאת ההצעה שקיבל. ראית את ההצעה? אולי זה גם כולל עוד דברים? 

סתם אוויר חם שלא תורם לאף אחד. 

זה חבר פורום ותיק נוטה להאמין לו, כול הפורום מבוסס על חברי פורום שכותבים דברים. כול אחד צריך להביא עובדות? בעייתי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, yulianx כתב:

אני מביא עובדות

לא מדויק, אתה מביא הודעות מפייסבוק, ללא סטטיסטיקה או הוכחה לכך שיש כשל מובנה. זה נקרא "פיזור חול" 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אילו אנשים קרתה להם בעיה, כמו לשני חברים של אבא שלי עם מכטרוניקים.

לאף אחד אין סטטיסטיקה לגבי מכטרוניקים או מצמדים.

אבל בדרך כלל כשאין בעיה לא מופיעות קבוצות או תביעות. משום מה לvag כן יש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל יצרן יש קבוצות עם תלונות. 

יש יצרנים שמוכרים כמויות קטנות, ויש כאלו כמו VAG שהן מיצרניות הרכב הכי גדולות שיש. 

• מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משום מה לא מצאתי לקורןלה/יאריס או מזדה.

לא סתם הם בעלי תדמית אמינות הטובה ביותר.

מנסיון שלי ושל חברי עם יפניות, התדמית שלהם לא סתם.

צרפיות/גרמניות פחות.

• לא הבנתי... 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, רועי5 כתב:

עם כל הכבוד, מדובר בחופש הביטוי - מותר להביע את הדעה לגבי הגיר הזה , ידע מבוסס היטב מרחבי העולם ובארץ בתביעות ענק. הכחשה של העניין באופן מוחלט כפי שאתה עושה כאן היא דבר מסוכן. כן לשיתוף ידע ודעות , לא להשתקה בחסות אי ביסוס. "למיטב ידיעתי עבר מקצה שיפורים" אין שום הוכחה לזה. אחוז הכשלים בגיר הזה על מצמדים ומוחות גיר לפי chat gpt הוא מעל 10 אחוז בגיר שמהללים כאן, והרבה פחות בגירים הרטובים. אם אתה ממליץ עליו ככה בחופשיות זו זכותך, אנחנו גם מניסיון אישי רוצים להעביר את המידע והדיווחים על הגיר הזה כפי שהם למי ששואל לחוות דעת , אגב כמו כל בעיה שאנחנו מכירים ברכבים אחרים בפורום הזה. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחיי ששאלתי שאלה תמימה 🙂

אני מבין שהגרמנית מהשאלות שלי זה רק סקודה? 

או שאני לא מבין כלום. 

מבחינת פג'ו, אם הדגם 2021, יש בעיה בשרשרת או לא, כי התשובה לא הייתי מספיק ברורה. 

תודה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, yulianx כתב:

משום מה לא מצאתי לקורןלה/יאריס או מזדה.

לא סתם הם בעלי תדמית אמינות הטובה ביותר.

מנסיון שלי ושל חברי עם יפניות, התדמית שלהם לא סתם.

צרפיות/גרמניות פחות.

גם מניסיוני, טויוטה ומאזדה מייצרים מכוניות מאד אמינות,, אבל גם להם יש כל מיני בעיות/מחלות שלא בהכרח באים לידי ביטוי במנוע/גיר, וגם עולים לא מעט כסף, למשל מראות מתקפלות במאזדה 3 דור קודם.יש אצלם תביעות אחריות מול היצרן, אך פחות כשלים תכנוניים ושרות מצויין לרוב של היצרניות עצמן בתביעות אחריות. 

ליונדאי/קיה יש המון תלונות על הגירים שלהם ומנועי הטורבו, והם מכרו כמותית הרבה פחות מכוניות עם גיר רובוטי ומנועי טורבו הזרקה ישירה בהשוואה לקבוצת VAG. 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@orsa

גרמניות זה סקודה/סיאט/פוולסגון/אודי.

בפיגו זה עדיין הרצועה.

הטענה שלי זה לא שאין בעיות בכלל, ביפניות, גם היו בעיות בוצה בקורולה של תחילת שנות האלפיים.

אלא הטענה המקורית, שגיר dsg זה לא שיא האמינות. אתה טוען אחרת? אוקי.

נקווה שלא נפגוש את פותח השירשור בפורום הטכני שואל אם יש תביעה יצוגית או חבר חדש לקבוצת נפגעי dsg. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, orsa כתב:

מבחינת פג'ו, אם הדגם 2021, יש בעיה בשרשרת או לא, כי התשובה לא הייתי מספיק ברורה

עדיין בעייתי וממליץ בחום להימנע מכל רכבי פיג'ו / סיטרואן עם המנוע הזה( 1.2)

• אהבתי 1
  • מבאס 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם במזדה יש תקלות. למיטב ידיעתי לא במנוע/גיר. בגלל זה אני קונה אותן כבר 18 שנה. כרגע 4 מהן בבית.
כן ידוע שהתושבות מנוע שלהן מתבלות מהר יחסית, ומותחן רצועת אביזרים במנועי SkyActiv.
זה זניח ביחס לתקלות מנוע/גיר של יצרנים אחרים.
(במזדה בארה"ב הייתה תביעה ייצוגית לאכילת שמן במנוע CX30 2.5 טורבו שלא נמכר כאן, כנל ב cylinder deactivation שגם הוא לא נמכר כאן (למיטב ידיעתי)).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...