Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יקר,

רציתי להתייעץ לגבי רכישת מיצובישי ספייס סטאר 2018, יד 2 (פרטי, סוחר, פרטי).

103 אלף ק"מ.

לקחתי את האוטו לסיבוב והייתה לי תחושה טובה לגביו. גם המחיר שסיכמתי עם המוכר טוב בעיניי - 32.5 אלף ש"ח.

מה שמטריד אותי הוא שאין להם היסטוריית טיפולים כי הם טיפלו במוסך ללא קבלות.

האם לדעתכם זה שאין היסטוריית טיפולים צריך להיות דיל-ברייקר או שאני יכול לסמוך על מוסך בדיקה כדי לגלות ליקויים שנובעים מהזנחה אפשרית?

תודה רבה מראש.

פורסם

סוחר זה כבר דיל ברייקר

עשו לרכב תספורת ולכן אין תיק

בלי קשר לזה שאולי לא טופל לפי הגדרות יצרן

חסרות ספייס סטאר פרטיות שמורות? או שאתה מתעקש לקנות בזול ולקבל את הנקניק בסוף?

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם הרכב מציאה מבחינת מחיר ומצב מכני, אני לא הייתי פוסל רכב בגלל שאין היסטוריית טיפולים

מניסיון לא כל אחד מטפל באותו מוסך כל הזמן, במיוחד צעירים שמכניסים את הרכב לתיקון פעם מתחת לעבודה ופעם אצל המוסכניק של אבא

מה שכן בגלל שהרכב עבר אצל סוחר, ייתכן שהרכב עבר דיאטה של ק"מ, דבר שבגדול אפשר לבדוק במכון בדיקה

פורסם

אני לא הייתי רוכש ללא היסטוריה, במיוחד נושא רגיש כמו שמן גיר שתריך להיות מוחלף כול 4 שנים או 80 אלף.

• אהבתי 3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב עשה 103K ק"מ בבדיקה פשוטה של צבע השמן גיר אפשר לראות אם השמן הוחלף

בהיעדר היסטורייה פות"ש יצטרך להחליף טיימינג, שמן גיר, ושאר חמוצים בגלל החוסר ידע האם ומתי הוחלף

לכן ודאי שזה לא ממולץ אבל לפי מה שראיתי ביד 2 המחירים גבוהים ב5K ויש רק אחד מפרטי

פורסם

בלי תיעוד של טיפולים זה לחלוטין דיל ברייקר, במיוחד לאור העובדה שהרכב גמע 103 אלף קילומטר ב6-7 שנים, (17K+ קילומטרים בשנה) ועבר אצל סוחר.

תשאל את עצמך, מה יותר סביר, שהרכב טופל אצל מוסכניק שכונתי מקצוען ונמצא במצב פיקס מכאנית? או שהבעלים הראשון נסע המון, חיפף בטיפולים כי זה ״יפני אמין״, ואז כשאף אחד לא קנה, נאלץ למכור לסוחר שדחף את זה למישהו?

לא חסרות ספייס סטאר בשוק פעם אחרונה שבדקתי, חבל לקחת סיכון על רכב כזה..

ממליץ לבדוק במוסך ליד 2, גם במרקטפלייס של הפייסבוק.

פורסם
לפני 7 שעות, shlomiko כתב:

הרכב עשה 103K ק"מ בבדיקה פשוטה של צבע השמן גיר אפשר לראות אם השמן הוחלף

בהיעדר היסטורייה פות"ש יצטרך להחליף טיימינג, שמן גיר, ושאר חמוצים בגלל החוסר ידע האם ומתי הוחלף

לכן ודאי שזה לא ממולץ אבל לפי מה שראיתי ביד 2 המחירים גבוהים ב5K ויש רק אחד מפרטי

לספייס סטאר יש שרשרת ולא רצועה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרוב מי שקונה רכב חדש מטפל במוסך מורשה אם לא מוסך של היבואן משלל סיבות - כדי לא להפסיד אחריות, בגלל שלרוב יש לו יכולת כלכלית וכו'

ייתכן שהבעלים הראשון מכר לסוחר בגלל ששווה לו למכור בפחות ולא לנסות לרדוף אחרי קונים, ולא בהכרח בגלל שהרכב היה קרוע ולא סחיר

לפני 7 שעות, עצלן כתב:

לא חסרות ספייס סטאר בשוק פעם אחרונה שבדקתי, חבל לקחת סיכון על רכב כזה

ממה שראיתי ביד 2 אין היצע מפרטי בק"מ הזה, ולכן אם פות"ש לחוץ על רכב להבנתי אין פה סיבה לשלול

פורסם (נערך)

אם קיבלת מחיר טוב ממוכר  זה לא בגלל כישורי המיקוח שלך במיוחד שיש לו תחנה של "סוחר" בחייו, קאץ' יש, במוקדם או מאוחר תבין אותו. 

עריכה אחרונה על ידי ofir1988
פורסם
בתאריך 24.4.2025 בשעה 09:56, shlomiko כתב:

לרוב מי שקונה רכב חדש מטפל במוסך מורשה אם לא מוסך של היבואן משלל סיבות - כדי לא להפסיד אחריות, בגלל שלרוב יש לו יכולת כלכלית וכו'

ייתכן שהבעלים הראשון מכר לסוחר בגלל ששווה לו למכור בפחות ולא לנסות לרדוף אחרי קונים, ולא בהכרח בגלל שהרכב היה קרוע ולא סחיר

ממה שראיתי ביד 2 אין היצע מפרטי בק"מ הזה, ולכן אם פות"ש לחוץ על רכב להבנתי אין פה סיבה לשלול

תשמע אם זה כמו שתיארת בתגובה הראשונה, אדם שטיפל במוסך שכונתי

ויש קבלות (כלומר תיעוד שהיה טיפול) אז זה מתקבל, מוסכים מורשים יכולים להגיע למחירים אסטרונומיים.

אבל רכב שנסע מעל הממוצע השנתי, ללא תיעוד טיפולים, ועבר דרך סוחר ליד האחרונה זה סיכון גדול מידי.

האם אפשר לבדוק את מצב המנוע ולבדוק בוצה בצורה וודאית?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...