Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מצטער שזה קצת ארוך אבל אולי למישהו תהיה הארה בנושא

לפני כמה זמן קרתה לי תקרית (בעיר שאני לא תושב בה), שבה נפלתי לבור בכביש די מרכזי והתפוצצו לי שני הצמיגים הימניים ברכב.

הצלחתי איכשהו להסתדר בלי גרירה, אבל כתוצאה מכך היה עליי להחליף 3 צמיגים, שכן היה לי סט צמיגים אחוריים חדשים וסט צמיגים קדמיים ישנים יותר.

פניתי לעירייה בנושא ואמרו לי לשלוח מייל עם פרטי המקרה, תמונות, חשבוניות וכו׳ לביטוח של העירייה. שלחתי, ובתגובה קיבלתי ש״בוצעו עבודות של חברת החשמל, דבר איתם״. (במילים אחרות) 

אז דיברתי עם חברת החשמל בטלפון, וכפי שנאמר לי, העברתי את המייל עם הסבר מפורט לתלונות הציבור של חברת החשמל. 

מכאן זה נהיה מעצבן - בהתחלה ביקשו פרטים ונתתי. לאחר מכן אמרו שלא צירפתי את הקבצים (למרות שצירפתי), אז צירפתי שוב עם הסבר ונתתי גם לינק לדרייב שלי שבו נמצאים הקבצים.

ועכשיו שוב החזירו לי שלא צירפתי את הקבצים (?!) ושאין באפשרותם להיכנס ללינק לדרייב.

כמובן שבין כל תשובה לתשובה עברו שבועיים בערך.

אשמח להבין:

1. האם בכלל הגיוני שהעירייה מפילה את האשמה על חברת החשמל? לא היו שום הודעות על תחזוקה באותו זמן, רק שבוע אחרי.

2. מה אני אמור לעשות? להמשיך לשלוח עוד מיליון פעם קבצים מחדש?

3. קרה מקרה דומה לקרובת משפחה שלי בעירייה אחרת, והחזירו לה את הכסף די בקלות. האם מגיע לי בכלל משהו או שאני תלוי בטוב ליבם?

תודה רבה

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

היה סימון של עבודות שמתבצעות במקום? היו עובדים במקום?

אם הארוע היה בזמן העבודות, מי שמבצע אחראי על סימון ונזקים אם הסימון היה לקוי.

אם העבודות הסתיימו לפני שעברת שם, לדעתי זו אחריות של העיריה שלא טרחה לוודא שהן סיימו לתקן את הכביש כמו שצריך.

פורסם

יש לי צילום של המקרה ממצלמת הרכב שלי, עכשיו כשאני מסתכל עליו אכן היו שלטים (משולשים, רגילים) שמראים על עבודות במקום. עבודות בפועל ועובדים לא היו באותו זמן.

מה ההשלכות? זה אומר שאכן מדובר ברשלנות של חברת החשמל?

למיטב הבנתי ולאחר שחזרתי למקום כדי להבין מה קרה, הפגיעה הייתה מבור מסביב לניקוז של מי גשמים, אבל אני לא בטוח בזה

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אם היו שלטים, זה אומר שבתור התחלה יתכן שהיתה גם רשלנות שלך, אבל הרבה תלוי בנסיבות (האם הבור היה בתוך איזור העבודות או מחוץ, האם היה עמוק במיוחד, המהירות שלך ועוד. אתה מודה שלא שמת לב לסימון, אז יתכן ונסעת מהר מידי).

אם העבודות היו בעיצמן, אז כן, האחריות היא על מבצע העבודות, הוא אחראי לבטיחות באיזור. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

העירייה אחראית על השטח, משפטית, ואתה אמור לתבוע אותה.

היא שולחת אותך לחברת החשמל וזה בסדר. נסה להסתדר עם הבעיה הטכנית של הקבצים דרך נציג טלפוני.

אם חברת החשמל יסרבו לשלם תבע אותם ואת העירייה יחד ולחוד (באותה התביעה).

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Adani כתב:

ועכשיו שוב החזירו לי שלא צירפתי את הקבצים (?!) ושאין באפשרותם להיכנס ללינק לדרייב.

מניסיון עם מערכות הגנה ממוחשבות ארגוניות במקום עבודתי (בתור משתמש קצה "פשוט"), יש חסימת גישה לאתרים כאשר לא תמיד ניתן להבין את ההגיון מאחורי חסימה זאת.

יתכן בסבירות גבוהה מאוד שזאת הסיבה שאינם יכולים לגשת לגוגל דרייב.

כמו כן, תבדוק מול חברת חשמל אם יש מגבלה על נפח קובץ ו/או סוג קובץ. יתכן שזאת הסיבה שאינם מקבלים את הקבצים.

יתכן שבסופו של דבר, יתאפשר לשלוח את המסמכים בפקס / דואר בלבד.

אם אינך מגיע להסכמות כלשהן איתן, אז אני תומך בתשובה של TINOKI.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

ניתנו לך תשובות ואפשרויות לפעולה.

עם זאת, אני לא הצלחתי להבין ממי קיבלת את הדרישה החוזרת ונשנית לקבלת קבצים - מהעירייה, מחברת החשמל, או מהחברה המבטחת שלהם.

בכל אופן, המקרה שלך הזכיר לי מקרה שהיה לי:

פגעו בי באופנוע בזמן עצירה מלאה ברמזור, והאופנוע נפל. הכידון התעקם ונדרש להחליפו.

עלות - קצת פחות מ-10,000 ש"ח.

פניתי לחברת הביטוח של הנהג הפוגע (הכשרה), ודרשתי התשלום.

בדיוק כפי שתיארת, הם חזרו על בקשתם להמציא להם מסמכים שכבר הומצאו.

ייתכן וזו פרקטיקה להתישך.

לבחירתך, תוכל להמשיך את הפינג-פונג, לוותר, או להילחם. אני כתבתי מכתב התראה לפני פניה לבית משפט.

לא השיבו.

הגשתי תביעה קטנה (על סך 18,000 שח).

זכיתי ב-13,500 ש"ח. אמנם לא כסכום התביעה, אבל יותר מה-10,000 שהיו צריכים לשלם אם היו פשוט משלמים בלי לעשות קונצים. מבחינתי - הרגשתי ש-"הענשתי" אותם.

(זה לא סיפור גבורה, זה הצגה של אפשרות נוספת כיצד להתמודד - אם בידך מייל או כל אסמכתה אחרת המאשרת שפנייתך לה מצורפים הקבצים התקבלה - תוכל לכתוב מכתב התראה, ואם לא ישיבוך דבר - לתבוע בתביעה קטנה)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...