Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יותר זול לקנות קרוקס ולחבר להם כאלה?

Screenshot_20250423_184147_Google.thumb.jpg.1d45ddc9073d32f02f12dbc7f5b1742b.jpg

סתם סתם 🤪

היה לנו מישהו מהעבודה שהיה מגיע עם כאלה למשרד, זה היה די מטריד אבל נראה לי שהוא תירץ את זה בזה שזה יותר טוב לריצה. לגבי התנהלות יומיומית- לא חושב שיש לזה איזה ייתרון, אבל אשאיר את הבמה למבינים ממני.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
פורסם (נערך)

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך בוודאות לגבי בריאות הן נעליים שמאפשרות פרישה טובה של אצבעות כף הרגל - תחשוב בדיוק הפוך מנעל שפיצית שמכווצת לך את האצבעות (תסתכל פעם על כף הרגל של לברון, אזהרה, תמונות קשות)

ספצפית לגבי התמונה - יש פה פרישה טובה של אצבעות כף הרגל מצד אחד, מצד שני הסוליה כמעט לא קיימת - ולגבי עובי רצוי של סוליה - הרבה לפני שנכנסים לענייני טעם אישי - אין הסכמה.

אין תחליף לניסיון אישי, מה שנוח לאחד זוועה לאחר ולהפך.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגדול הנעליים נקראות barefoot, כי כמעט ואין סוליה. יש דגמים וסוגים שונים. 

היה לי ילד עם כאבי ברכיים שהשקעתי 600 ש"ח בנעל, במקום 2000 על מדרס, בתוך כשבועיים חל שיפור משמעותי ובהמשך הכאבים נעלמו והילד ממש התלהב.

אני אישית השתמשתי לריצה. אחלה נעליים, החזיקו מאות קמ. קניתי גם למשרד אבל פחות יצא להשתמש.

סה"כ העקרון מתבסס על זה שללא סוליה הגוף מחוייב להפעיל ביותר שרירים וגידים ולכן בעקיפין את מגביר גמישות וחוזק לגוף.

• אהבתי 1

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מוזמן לקרוא כאן: https://www.researchgate.net/publication/309617514_Long-Term_Effects_of_Habitual_Barefoot_Running_and_Walking_A_Systematic_Review

מתוך המאמר:

Conclusions: Only limited or very limited evidence is found for long-term effects of HB
locomotion regarding biomechanics or health-related outcomes. Moreover, no evidence exists for motor performance. Future research should
include prospective study designs.

אישית, בתור רץ למרחקים ארוכים (מרתון+), ראיתי כבר רצים שרצים יחפים לגמרי, כאלו שרצים עם סנדלים, כאלו שרצים עם הנעליים האלו ועוד. בסופו של דבר, הנעליים הבריאות הן אלו שנוחות לך ולא גורמות לך לכאבי גב/רגליים.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...