Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל העונים

ללא ספק הוציא לי את המיץ מהרעיון הזה

אאלץ לרכוש קורקינט מתקפל, אעבור על ההמלצות בשרשורי העבר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

ובשולי: כמה עצוב שזאת הסטואציה.

אין שום דבר עצוב בזה כי זה פשוט מה שזה ואין טעם לדון עכשיו על למה וכמה ואיך.

יש לך אופציה אחרת לגמרי מנעילה קפדנית ויקרה (שוב, חד פעמית) - והיא לקנות אופני יד 2 מגעילות וזולות מאוד בכוונה (300~ ש"ח), כאלו שלא שווה לגנוב אותן בכלל, שנראות על הפנים, אפילו קצת חלודות, אבל ישמשו כלי תחבורה וזהו.

להגעיל אותן עוד יותר כדי שיראו חרא (צביעה בספריי), ואז יעניינו את הגנבים הרבה פחות מכל מה שנמצא בסביבה הקרובה והמיידית שלהן.

גם זו פרקטיקה ידועה ומוכרת. להפוך את האופניים שלך ללא מושכות לגנבים.

שורה תחתונה - לפני שקונה ומתאבזר בקורקינט חשמלי יקר, אתה יכול להשקיע 300~ ש"ח באופני יד 2 לא מושכות בעליל (אך מתפקדות היטב), ולנסות איתן תקופה...

אולי יצליח (עדיין הייתי קונה להם מנעול קריפטונייט כתום לפחות).

במקסימום, שכר לימוד.

הרי אחרי זה תמיד תוכל לרכוש קורקינט.

• אהבתי 1
פורסם

רק לציין, אופניים שנראים חרא עדיין יכולים לנסוע טוב. אם ההינע משומן, הכבלים חדשים והכל מכוון, הם לא ירגישו מחורבן, רק ייראו ככה.

• רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 שעות, avargel כתב:

ובשולי: כמה עצוב שזאת הסטואציה.

מה שכתבו לך כאן יהיה נכון לכך עיר גדולה בכדור הארץ, אולי חוץ מיפן. אפילו באמסטרדם נועלים עכשיו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין לי בעיה לנעול בשרשקת גנרית שעולה 150 ש''ח ולוקח לי 20 שניות.

אבל יש לי בעיה לפצוח בקריירת מנעולן מוסמך, לרכוש מנעולים שעולים 4 ספרות ולהתעסק עם זה דקות ארוכות כל בוקר וערב, לרסס את האופניים שלי בספריי רק כדי שיראו מכוערות, ולא לשכוח גם לקחת איתי את הכסא, הגלגל, הפעמון והממיר הקטליטי.

• מצחיק 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עכשיו אתה סתם ממציא שטויות.

אף אחד לא סוחב גלגל ולא צריך שום דבר יותר מסובך מקריפטונייט שקיבל ביקורות סבירות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני רכשתי קורקינט חשמלי כזה לצורך הגעה לעבודה (מקרית אונו לגני תקווה, מסלול של 2.4 ק"מ). בקצרה - זו ההחלטה הכי טובה שעשיתי בזמן האחרון, כי הוא משמש אותי גם בעבודה עצמה (נותן שרות בגני תקווה, שזו עיר של שני ק"מ על שני ק"מ בערך), אבל גם הציג בפני אוסף של אפשרויות בלתי נדלות, מעצם היותו door to door.

למשל, הייתי צריך להגיע לאלנבי, אז נסעתי עם הקורקינט (על שביל אופניים מוסדר) עד לתחנת הרק"ל בז'בוטינסקי, ומשם עליתי איתו לרכבת -> ירידה בתחנת אלנבי והמשך עד ליעד. לא הייתי עושה את זה באופן קבוע כי הוא קורקינט בסיסי שלא מיועד למרחקים כאלה, אבל עצם היותו קיים מאפשר את זה בלי להזיע (וגם, מצבו הנוכחי של רחוב אלנבי גורם לך לוותר לחלוטין על כלים תחבורתיים ממונעים כלשהם). 

אז נכון שאפשר לעשות את זה גם עם אופניים, אבל אותם כבר קשה הרבה יותר לקפל ולהכניס בתא מטען של אוטו, משהו שגם יצא לי לעשות לאחרונה - השארתי את הרכב המשפחתי עבור אשתי באיזה חניון ומשם המשכתי בקורקינט לסידורים. אגב, אני כמעט ולא נועל אותו כי הוא פשוט נכנס איתי לכל מקום. במקרים הבודדים שצריך (וגם זה לכמה דקות), אני משתמש במנעול ייעודי בסגנון הזה.

אם הייתי רוכש כזה היום, הייתי משקיע בדגם עם מתלים, כי מה שהכי מפריע לי זה נסיעה על אקרשטיין - לא חשבתי שאשתמש בו כל כך הרבה (כאמור, רכשתי אותו רק לצורך הגעה\חזרה מהעבודה).

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, avargel כתב:

אבל יש לי בעיה לפצוח בקריירת מנעולן מוסמך, לרכוש מנעולים שעולים 4 ספרות ולהתעסק עם זה דקות ארוכות כל בוקר וערב, לרסס את האופניים שלי בספריי רק כדי שיראו מכוערות, ולא לשכוח גם לקחת איתי את הכסא, הגלגל, הפעמון והממיר הקטליטי.

ובסוף יגנבו לך את המנעול.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, avargel כתב:

גם אין בעיה לחתוך, ב-3.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, avargel כתב:

הוא שאמרתי.

אם זה פוסט התלוננויות - תהנו.

אם אתה מחפש פתרון או וונטילציה על התסכול מ"המצב" - הצעתי לך 2 פתרונות מוכרים, ידועים ושעובדים.

מעבר לזה אין לי איך לעזור.

מעבר לתחושת התסכול (שמובנת לי, אבל לא תורמת לכלום), אתה יכול לבחור מה לעשות כאדם בוגר.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...