Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רכשתי סיאט לאון 2011 1.8 טורבו לפני כחודש והכל טוב ויפה הרכב לאחר בדיקה שלי( עבדתי במוסך כחצי שנה) תקין מאוד יחסית לשנתון. 

למעט מזגן על חום שלא עובד. הקור עובד מצוין. 

לפי המידע הנ״ל וקצת בדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה רוב הסכויים שהבעיה היא או רדיאטור פנימי סתום או המנוע של המדף שמכוון בין הקור לחום או במדף הזה עצמו. ומשם כדאי להתחיל. אז מהרקע הזה יש לי כמה שאלות שאשמח לתשובה:

1. רק כדי לוודא אין פיוז של מזגן חום שאולי זאת הבעיה ולפתור את העניין מהר יותר נכון?

2. איפה נמצא המדף או המנוע של המדף הזה אם מישהו יכול לכוון פחות או יותר שאחפש אותו.(אני יודע שמתחת לדשבורד)

3. לגבי סתימה בראדיאטור ראיתי שאנשים קונים קיט שטיפה ואז מחברים שם ומעבירים מים ולפעמים זה יכול לעזור. לא יודע מאיפה להביא את הקיט הזה ולכן חשבתי אפילו שלא צריך לנתק את הצינורות מהצד של הקיר אש אלא לנתק אותם מהצד השני שלהם ופשוט לדחוף שם צינור גינה. לא יודע אם זה יהיה מהודק או לא אבל האם זה לא יספיק פשוט להזרים שם צינור גינה בלי קיט שיאטום לגמרי? 

ולמה לעבוד קשה ולחבר את הקיט שטיפה הזה דרך הקיר אש במקום לנתק את הצינור מהצד השני שלו ולהזרים משם? (בכל הסרטונים ראיתי שאנשים משקיעים כדי להגיע דווקא דרך הקיר אש וכולם עושים רק עם קיט שיוצר וואקום מלא) 

וזהו לגבי המזגן. 

שאלה לגבי נורת מנוע שנדלקה לי לאחר 3 שבועות. 

חיברתי חיקוי מעפן של elm מאליאקספרס שהבנתי שהוא ממש גרוע והוא נתן לי קוד של: 

P0441 שהבנתי שזה סתם משהו של דליפת גזים מהפקק דלק? 

ויש לי גם מסך אפטרמרקט על הדשבורד שמציג לי נתונים על הרכב כגון טמפרטורת מים, שמן, אחוז מצערת, כמה הטורבו מתאמץ וכו וכו׳ וגיליתי שיש במסך הזה אופציה לדיאגנוסטיקה. 

אז בדקתי דרכו והופיעה לי :

P0204, P15A0,P20FF אשמח לדעת מה זה כל דבר. 

בכל מקרה איפסתי דרכו את הנורה לפני שבוע ומאז זה לא חזר…

תודה לכולם וסליחה על החפירה. 

פורסם

רוב הסיכויים שבעלים קודם של הרכב ביטל רדיאטור חימום כי הוא דלף.

ברכב אין קשר בין מזגן לחימום.

כמובן, שאין נתיך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה והייתה תקלה באקטואטור של המדף, זה היה מקפיץ תקלה. ממליץ לך לרכוש סורק ייעודי ואיכותי לרכב שלך מטיפוס VCDS או OBD11.

2016 BMW M235i.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...