Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב משלמה סיקסט, פעולה הגיונית או עדיף להתרחק?

KorenAmir

פוסטים מומלצים

היו בבעלותי 2 רכבים מהם,

אחד טויוטה אוריס שקניתי עם 80 אלף קילומטר והגעתי ל220 ללא בעיות בכלל , למעט החלפת סוללה בחצי הדרך .

החלטתי להשתדרג ממנה עם c5 אירקרוס עם 75 אלף קמ ופה הסיפור שונה לגמרי. לאחר חצי שנה מהרכישה במסגרת השנה אחריות שהם נותנים התחילו לי רעשים מהמנוע (כנראה משהו נפוץ של התפרקות שרשרת בתוך המנוע ) הם לקחו אחריות והחליפו מנוע אבל המנוע מפירוק מקומי , ללא מידע מעבר למספר רכב שהוא ירד ממנו.  מצד אחד זה יפה שלקחו אחריות על רעשים, הרכב עוד נסע בצורה תקינה שנכנס אליהם , מצד שני לאחר ההחלפה הבנתי שיש טיפול שניתן לבצע על מנת לתקן את הבעיה הזאת ברכב ללא החלפת מנוע שתפגע לי בשלב שבוא אני ירצה למכור את הרכב 

לדעתי אם לרכוש רכב ממגרש כל אחד לא רק שלהם, זה רק רכבים שפחות רגישים לטיפול ברמה ירודה ( טויוטה יונדאי מזדה וכדומה)

עריכה אחרונה על ידי Liv2Drive
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לקנות עם קילומטראז' כל כך גבוה? יש הרבה כלי רכב מליסינג שנוסעים ב-3 שנים פחות מ-50 אלף ק"מ.
אני עומד להחזיר איוניק עם 45 אלף ק"מ, וגם בחכירות קודמות לרוב לא עברנו את ה-20,000 בשנה.

אני חושב שאם מתאמצים לחפש, ניתן למצוא כאלו.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.3.2025 בשעה 18:32, vladclar כתב:

ליסינג "נהג יחיד" זה רק עם הצגת אישור כתוב של קצין הרכב

מה קורה במצב בו אין אישור כזה אבל טוענים שכן?

אפילו ניקח את זה לרכישת רכב ממישהו פרטי שטוען שהליסינג הוא נהג יחיד אבל אנחנו רוצים לוודא את העובדה הזאת - יש דרך לוודא שזה באמת ליסינג נהג יחיד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דרך, עניין של משא ומתן. 

מי יתגמש. 

בסופו של דבר, צריך לראות את כל התמונה של השוק- עד כמה הדגם הספציפי מבוקש, מה האופציות האחרות לרכוש את אותו הרכב ממישהו אחר, עם אותם הנתונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי מהם במשך השנים כ 3 רכבים מליסינג, לקחתי את הרכבים לבדיקה שיצאה בסדר והתווכחתי על המחיר עד למחירון משוקלל.

סה"כ לא היו תקלות או בעיות. לא רואה הבדל בינם לבין חברות הליסינג האחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...