Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי i20 יד שניה, ושמתי לב שמיכל נוזל הקירור נמצא במקום שלא מאפשר לי לבדוק כמה הוא מלא או ריק (מצורפת תמונה, מסומן בירוק)

יש דרך כלשהי לבדוק מים ברכב? 

אמרו לי לפתוח את הפקק, אבל זה לא נותן לי שום אינדיקציה לגבי כמה מים יש. כלומר, אם נניח יש נזילה והמיכל מתרוקן, אני לא יכול לראות שלאט לאט יש פחות מים, אלא אצטרך לגלות יום אחד שאין מים בכלל.

מודה מראש

IMG_20250222_103922.jpg

פורסם

מיכל עודפים לא נותן אינדיקציה

ואתה עדיין יכול להסתכל מהצד על המפלס.. תאיר על המיכל עצמו עם פנס ותראה את הנוזל בבירור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, ronrobin כתב:

בצד ימין ליד הפילטר אויר יש פקק למילוי נוזל תבדוק שם , המיכל שאתה מסתכל עליו הוא מיכל עודפים.

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

מיכל עודפים לא נותן אינדיקציה

ואתה עדיין יכול להסתכל מהצד על המפלס.. תאיר על המיכל עצמו עם פנס ותראה את הנוזל בבירור.

אז מה אני מחפש בעצם? כשאני פותח את הפקק למילוי הנוזל, אני יכול לראות רמה מסויימת של לחות, אבל זה לא מראה לי כמה מים יש. כלומר, האינדיקציה היא יש/אין מים, אבל אין לי שום מושג לגבי הכמות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...