Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים
יש לי מרפסת קטנה יחסית 11~12 מר, חצי מקורה (עם מרפסת מעליה הכוונה)  עם נקודת גז ומים. יש סיכוי שהמטבח יקבל קצת גשם פה ושם בחורף.

האידיאל שלי היה לעשות 3 'יחידות', אחת כיור, אחת ריקה (אולי עם מקרר) עליה טאבון 17" ואחת עם מנגל.

אשתי רוצה להגביל את הרוחב ל1.80~2 מטר, לכן אני חושב לוותר על הכיור ולהשתמש בצינור מים שיש שם במקרי קיצון, פשוט מנגל קטן (לא אכפת לי 3 מבערים) ומקום להעמיד עליו טאבון.

הלכתי לאיבוד ברשת, יש סכומים מטורפים שלא נראה לי קשורים לדרישות שלי, מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי איפה לחפש? 

מנגל לא אכפת לי לקנות ביחד עם המטבח, טאבון אני דיי נעול על cozze 17" מסתובב אם אתם מכירים. 

תודה מראש!

פורסם

שני מטר זה כלום בשביל מטבח.

בטח אם יש לך גם טאבון על המשטח.

אצלי האורך כפול מזה, וזה לא מאד מרווח.

אני קניתי מטבח  (פלסטיק עם משטח נירוסטה) של כתר.

הסדרה נקראת "יוניטי" לי יש את דגם ה"שף" עם כיור ומשטח ארוך. הוא מגיע ל-240 ס"מ.

יש לך יחידות מודולריות ואתה יכול להרכיב לך כל קומבינציה לפי המקום שיש לך.

זה לא מוצר שעושה רושם מדהים על החברים/שכנים, אבל זה עושה את העבודה מצויין, נמצא אצלי כבר מהקורונה, ונראה כמו חדש. (קניתי כיסוי ששומר עליו).

יש אצלי עוד יחידה אחת של "ברביקיו"  (הקטן יותר, עם דלת אחת, 80 ס"מ)  שעליה עומד הטאבון שלנו, וחוץ מזה יש גריל קולמן פלטינום 3 להבות וכירת צד שתופס עוד 140 ס"מ .

סה"כ המערכת הזו מגיעה למעל 4 מטר.

אם אתה רוצה להשקיע יותר, יש לקולמן חלקים שמתחברים לגרילים שלהם, ומכילים יחידות לכיור, מקרר וכו'.

זה יהיה יקר נשמעותית.

חפש באתר של גרילטאון. יש לי נסיון מצויין עם הסניף שלהם בנתניה, שם קניתי את הגריל ואח"כ גם אקססוריז (פלאנצ'ה וכו')

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

עושים הכנה לניקוז מהקיר כמו במטבח, ואם לא אז זורקים צינור לניקוז של המרפסת.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
לפני 7 שעות, GTאי כתב:

עושים הכנה לניקוז מהקיר כמו במטבח, ואם לא אז זורקים צינור לניקוז של המרפסת.

אני לא בטוח שהניקוז הזה רץ לביוב.

ואם לא, יהיה חגיגת ריחות בתחתית הבניין

.

פורסם
לפני 38 דקות, GTאי כתב:

ברור שהוא לא... אני פשוט עניתי תשובה לשאלה מה עושים בפועל

לא שמים כיור.

כיור שמים רק עם חיבור למערכת הביוב כמו שצריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...