Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסע הרכישה שלי אחר רכב יוקרה ישן, סתם בשביל הכיף, תופעה אחת הייתה אחידה לכל הרכבים כמעט, כולם היו עם מושבי עור מלוכלכים מאוד, יבשים, בוהקים ובמקרה הטוב רק סדוקים אך רובם היו גם עם קרעים. 

חוסר הקפדה על ניקוי בסיסי שגרתי, מוביל לכך שהלכלוך מצטבר עם הזמן על העור, העור הופך למבריק, מאבד מהגמישות הטבעית שלו ולאחר מספר שנים הוא פשוט הופך פריך, נקרע ונשבר. 

הסימן הראשון לכך שהעור צריך ניקוי הוא מראה מבריק של העור, עור חדש ברכב הוא בגימור מט כך שזה הסימן הראשון. עור שעבר ניקוי יהיה לא רק במראה מט אלא גם הרבה יותר רך למגע. אם תבצעו את התחזוקה בשלב הזה תיהנו לא רק מעור רק ונעים יותר למגע אלא גם כזה שיחזיק שנים רבות ויראה חדש כל הזמן. 

אישית השתמשתי לאורך השנים במוצרים לעור של SONAX Profiline והם פשוט מעולים לניקוי, שימור והגנה, אבל המוצרים מהסדרה הזו נמכרים לרוב רק במיכל גדול יחסית של ליטר כך שזה לא תמיד כלכלי, במקרה זה אפשר להסתפק בסדרת אקסטרים שלהם שהיא גם טובה מאוד. לאחרונה התנסתי גם במוצרים לעור של CARPRO וכאן אני כן יכול להמליץ על ה- Lotion שלהם להגנה וריכוך אבל קצת פחות על ה- Cleans שלהם לניקוי ראשוני שכן המוצר הזה מיועד יותר למושבים מתוחזקים שפעם בחצי שנה/שנה עוברים ניקוי טוב ומריחת חומר הגנה. זה לא שהחומר לא יעשה בסוף את העבודה (בשימוש עם מברשת לעור) פשוט תאלצו לחזור על הפעולה יותר פעמים לעומת מוצר אחר, כמו חומר הניקוי של SONAX Profiline. 

כמובן שיש עוד חומרים טובים בשוק, פשוט לי אין ניסיון איתם ובתכלס הכי חשוב זה לנקות היטב עם מברשת ואז למרוח חומר הגנה. 

• אהבתי 1
פורסם

אכן, מסוג המקרים של עדיף משהו על כלום. 

אני פשוט ניקיתי אתמול מושבי עור מוזנחים של רכב בן 8, ההבדל לאחר הניקוי ומריחת קרם הגנה היה שמיים וארץ, רך ונעים. אבל בשל העבודה שהוא לא תוחזק כל השנים, אז כבר יש איזה שני קרעים קטנים. 

כך נראים מושבים שלא מטפלים בהם אף פעם (אחד מהרכבים שראיתי) ואי אפשר להאשים את מרצדס שהיא מתקינה עור זול בדגמי S קלאס, זה פשוט חוסר תחזוקה בסיסית אפילו. 

y2_1pa_010841_20240825203402.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...