Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מגיע כרגיל להתייעץ עם אנשים נטולי אינטרס כדי לשמוע דעה אחרת. 

אשתי עובדת כמה שנים במשרות בק אופיס, השכר תמיד נא סביב המינימום והחברות שהיא עבדה או עובדת כרגע הם די לואו טק שלא משתמשות במערכות מבוססות פריורטי, erp, sap למיניהם. 

הכל מתנהל בגוגל דוקס, אופיס, הודעות, מחברות. 

אני רוצה להרחיב עבורה את מעגל התעסוקה לחברות טיפה רציניות יותר וראיתי מעת לעת שדורשים ידע בפריורטי.

מצאתי לה קורס מיישם פריורטי במכללה קרובה אלינו ואני אצרף את הסילבוס כדי שתעיפו מבט.

אשמח לשמוע דעה אם יש תועלת בקורס כזה שאני רוצה שהיא תשלב גם עם לימודי אנגלית ברמה טובה ומעלה.

אשתי ממש נדלקה על זה ואני רוצה לראות שאנחנו לא עושים טעות לפני שמעיפים עשיריה לפח.

IMG_0516.jpeg

IMG_0517.jpeg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם לא חייב פרונטלי (תלוי כבר באישה) אז ב1800 שקל באוניברסיטה הפתוחה עם קורס מקוון

https://www.openu.ac.il/diploma/priority.html

 

  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חברות רציניות לא משתמשות בפריוריטי, ובטח שלא נזכרות להתקין אותו ב-2025. יש היום כלים הרבה יותר מתקדמים וגמישים בהתאם לגודל העסק, כמו ZenDesk, ServiceNow ועוד כמה. ללכת ללמוד את זה עכשיו הגיוני רק אם יש לכם מכונת זמן במרתף ואשתך מתכננת לחזור איתה שלושים שנה אחורה.

 

שיפור האנגלית זה רעיון מצויין, ועם זה אפשר לעשות קורס אונליין בשלל נושאים עדכניים יותר (סתם דוגמה - שימוש בבינה מלאכותית יוצרת) ובמחיר מתשלם בהרבה, שיפתחו בשבילה אפיקים מקצועיים חדשים בראייה של עשור קדימה.

 

פורסם
לפני 20 דקות, Derish כתב:

חברות רציניות לא משתמשות בפריוריטי, ובטח שלא נזכרות להתקין אותו ב-2025. יש היום כלים הרבה יותר מתקדמים וגמישים בהתאם לגודל העסק, כמו ZenDesk, ServiceNow ועוד כמה. ללכת ללמוד את זה עכשיו הגיוני רק אם יש לכם מכונת זמן במרתף ואשתך מתכננת לחזור איתה שלושים שנה אחורה.

 

שיפור האנגלית זה רעיון מצויין, ועם זה אפשר לעשות קורס אונליין בשלל נושאים עדכניים יותר (סתם דוגמה - שימוש בבינה מלאכותית יוצרת) ובמחיר מתשלם בהרבה, שיפתחו בשבילה אפיקים מקצועיים חדשים בראייה של עשור קדימה.

 

בגדול אתה צודק אבל במקום ממנו אנחנו מגיעים - טבריה והסביבה אני דווקא רואה המון משרות עם דרישה לפריורטי. באמת הכיוון הוא יותר לארגונים קטנים - בינונים, היום היא עובדת בחברה של 6 עובדים, הם מתנהלים שם כמו בשנות ה90 בכל מה שקשור לזרימת עבודה ותהליכים עסקיים. 

השאיפה זה קודם כל להכניס אותה לחברה ״נורמאלית״ ולחשוף אותה לממשקי עבודה מודרניים. 

לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

אם לא חייב פרונטלי (תלוי כבר באישה) אז ב1800 שקל באוניברסיטה הפתוחה עם קורס מקוון

https://www.openu.ac.il/diploma/priority.html

 

דווקא אנחנו מעוניינים בפרונטלי מכמה סיבות - שינוי אווירה, יצירת קשרים, סביבת למידה…

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

עבודה לא תחסר לה, אבל השאלה היא לאן אתם מכוונים בסופו של דבר. מזה שהיא תשים עכשיו 10K ותהפוך להיות ראש לשועלי הפריוריטי היא לא תגיע בהדרגה להיות זנב לאריות ההייטק, אלא רק לחברה גדולה יותר שעדיין מעסיקה אנשים מ'ישראל השנייה'.

 

אני רוצה להאמין שאתם מסוגלים ליותר מזה.

 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, GABIUBOGI כתב:

דווקא אנחנו מעוניינים בפרונטלי מכמה סיבות - שינוי אווירה, יצירת קשרים, סביבת למידה…

אם כך אז צריך להוריד את שכ"ל.

ממליץ לעבור על האתר ואולי היא תתאים לתנאים

https://www.labor-shovarim.co.il/

בהצלחה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לצור העניין זה קורס אוברקיל. להבנתי, יותר מיועד למי שכבר מכיר פריוריטי.

מיישם פריוריטי זה סוג של מפתח עבור פריוריטי (כמו מפתח תוכנה, אבל בסביבה של פריוריטי).

אם היא רק רוצה לעבוד בחברות שדורשות הכרת פריוריטי, אז כדאי לחפש קורסים יותר בסיסיים.

פורסם

אם כבר...

לדעתי קורס הנהלת חשבונות/חשבת שכר 

יתן מקפצה גדולה יותר

 

אומנם היא לא תהפוך להייטקיסיט

אבל היא תוכל לצאת ממשבצת הבק אופיס למשרה מוגדרת

 

שכר של חשבת שכר/מנהלת חשבונות הוא כבר פי 2+ מאשר שכר מינימום (בהתחלה דומה למינימום אבל עולה עם הניסיון)

 

 

  • מעניין 1

.

פורסם
לפני 9 שעות, GABIUBOGI כתב:

בגדול אתה צודק אבל במקום ממנו אנחנו מגיעים - טבריה והסביבה אני דווקא רואה המון משרות עם דרישה לפריורטי.

אל תשכח נקודה בסיסית: 

בהרבה מאד מקרים, זה בדיוק כמו לכתוב בדרישות- "ידע ב-AI" כשבפועל הכוונה למשהו כמו גוגל דוקס :lol:

להרבה מהחברות אין פריוריטי אלא ERP אחר, אולי דומה ואולי שונה לגמרי, אבל הפריוריטי נתפס חזק בארץ כשם מוכר ולכן הוא מופיע כשם גנרי (כמו ג'יפ, פלאפון, פריג'ידר ושות'). 

 

בגדול, מעסיקים מחפשים מישהו עם ניסיון על פריוריטי יותר מאשר מישהו שלמד פריוריטי.

 

בהתחלה חשבתי שהכוונה היא למטמיע מערכות פריוריטי. ממה שקראתי על תכנית הלימודים מדובר על קורס ללימוד שימוש בפריוריטי. 

זו ממש לא עלות הגיונית לדעתי האישית. 

פלוס, תמיד יש אפשרויות אחרות שאולי גם יעניינו יותר- חפרתם את אתרי הלימודים (יורם וכדומה) בשביל לראות מה ההיצע האפשרי שיכול להתאים לה? יש עוד אפשרויות שיכולות להוציא אותה ממעגל המינימום. אני לא מכיר את הדרישות לחלקם, אבל "קפצו לי לראש":

-מזכירה רפואית

-קורס ניהול רכש (דווקא יחסית מעניין, לפחות היה עבורי. במכללה שבה למדתי, גם לימדו אותנו פריוריטי. חפיף ושטחי, אבל לימדו. גם סאפ ואולי אפילו באן, כבר לא זוכר) 

-קורס בניית אתרים (מצריך משיכה לתחום, אני עשיתי כי הייתי צריך את היכולת ובסוף לא עשיתי איתה כלום ושכחתי כבר את הכל:lol:)

תמיד אפשר גם לעבור על מכללות "האקר-יו" ודומיהן (שם אמיתי, לא צוחק) ולראות מה הן מציעות. 

 

בכל מקרה קח את ההצעות האלו בעירבון מוגבל. מקומות עבודה יעדיפו לרוב לקחת מועמדים עם תואר מלא, ולא בוגר קורס. אם כי יש הפתעות טובות גם לפעמים. 

ונקודה לסיום:

ממליץ לכם להתמקד במשהו שיכול גם להפוך אותה לעצמאית (או רק או בנוסף לעבודה שכירה), זה רק יעזור ויוסיף. 

בהצלחה! 

השירשור מצא חן בעיני. אהבתי את השאלה ואת הרצון. 

 

גילוי נאות: 

אני מנהל רכש במפעל רהיטים (בעברי, גם מנהל מחסנים). ERP זה כלי העבודה שלי ב-20 שנה האחרונות (איזה, זה כבר פחות משנה- עברו דרכי לא מעט).

מניסיוני האישי, עבורי, כל מערכות ה-ERP הן אותו הדבר בדיוק- ורק הממשק שונה.

  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הקורס הוא מישם פריורטי. זה אומר משהוא שמסתובב, ומטמיע את הפריורטי בארגון, ונותן תמיכה, ופיתוחים שונים בתוך הפריורטי על פי דרישה של הארגון.

אז זה אומר או שלהיות בחברה שעושה הטמעות כאלו, ואז גם מסתובבים הרבה. או להכנס לחברה גדולה ושם להיות אחראי על כל התהליכים, ולמידה של התוכנה לעובדים חדשים וכו.

יצא לי לעבוד עם הרבה מטמיעים כאלו בעבודה שלי, לא נראה שהרבה אהבו את זה.

אם אשתך רוצה פשוט לעבוד בפריורטי, שזה יכול להיות אלף ואחד דברים, תלוי למה היא מכוונת?

קנינית רכש? עבודה בלוגיסטיקה, הנהלת חשבונות, בק אופיס גם שעוזר נגיד להקמת הזמנות לקוח בפריורטי.

אני נמצא בחברה בינונית נקרא לה ככה, שעברנו מ sap, לפריורטי, ואז גם לפריורטי ווב, ביסנס וואן.

בסוף אלו מערכות שאפשרי ללמוד לבד תוך כדאי העבודה, אם יש לך ראיה לוגיט. אני למדתי לבד תוך כדאי. ואז אפשר לשחק עם זה שמכירים את העיקרון. בטח יש קורסים הרבה יותר קצרים, של 5 שיעורים שמראים בסיס ומשם בהתאם למקום עבודה לומדים.

במורשה אני תמיד עוזר למנהלת לקוח בפריורטי שהיא נתקעת חחח

אז כן זה פותח אופציות כי הרבה מקומות משתמשים בזה. הייתי מוסיף גם קורס בסיס באקסל, כי המון דוחות למשל מפיקים בפריורטי לאקסל, ושם כבר צריך לנתח, לערוך וכו.

בהצלחה.

 

  • אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

פורסם

1) פריוריטי זה הסרטן של עולם הניהול מלאי, אני לעולם לא ראיתי משהו גרוע כ"כ שמנוהל על ידי חברה כושלת כ"כ ואני עבדתי הרבה שנים בתחום. הדבר הזה הוא זבל טהור החל מרמת הממשק של המשתמש ועד לרמת הקוד וההתנהות שלו בבסיס הנתונים.

2) מיישם פריוריטי הוא לא משתמש פריוריטי, הקורס הזה לא רלוונטתי לאישתך אם אין לה ניסיון בבסיסי בSQL וכמה שנות ניסיון של תפעול פריוריטי.

3) במידה והיא כבר איכשהו תהפוך למיישמת פריוריטי התעסוקה שלה מובטחת, הזבל הזה נמצא כמעט בכל עסק בארץ בגלל שזה איכשהו תומך בעברית.

  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 13 שעות, לירון .ה. כתב:

הקורס הוא מישם פריורטי. זה אומר משהוא שמסתובב, ומטמיע את הפריורטי בארגון,

לא...

הקורס נקרא מיישם פריוריטי. תוכן הלימוד הוא משתמש פריוריטי... זה לא מטמיע מערכות פריוריטי.

לפני 12 שעות, Alkash כתב:

2) מיישם פריוריטי הוא לא משתמש פריוריטי, הקורס הזה לא רלוונטתי לאישתך אם אין לה ניסיון בבסיסי בSQL וכמה שנות ניסיון של תפעול פריוריטי.

אתה מדבר גם על מטמיע. לא על מיישם. 

בחייאת. תקראו מה כתוב שם. מדובר על לימוד עבודה עם התוכנה! לא יותר מזה (קצת אקסטרה, לגבי רכש, מחסנים וכו). 

IMG_0516.jpeg

מהקצת שאני יודע אחרי 20 שנה בתחומים הדורשים ERP, עבדתי (בין היתר) עם תוכנה שנקראת אלמוג, שמבוססת בחלקה על הפריוריטי. 

התוכנה עצמה מצויינת לדעתי, אם כי יש לה כמה חוסרים מבחינתי (כמשתמש מתקדם), שכמובן עולים כסף לפיתוח (שאלתי וביקשתי...). 

אני לא רואה בתוך נושאי הלימוד פה שום דבר שקשור בהטמעה. הסימן שאלה היחיד שיש לי הוא לגבי "ייבוא\ייצוא של מסדי נתונים", שפה השאלה אם הכוונה לייבוא וייצוא דרך אקסל של נתונים (כמו הזמנת רכש או לקוח). שום דבר שקשור ל-SQL או למסדי נתונים של מחשבים. 

את רוב הדרעק שיש ברשימה, אני כבר עברתי עם מערכות אחרות- בחלק מהמקרים לעומק. וזה רק מתוך כדי העבודה. ללא שום קורס.

לא נגעתי במודול הנהלת חשבונות אי פעם, אבל חוץ מזה התעסקתי בהכל. כולל "עיצוב מסכים". 

 

פות"ש

הקורס הזה אומר שאשתך תכיר את פרוריטי "ברמה אקדמית". הדרישות למשרות הן "ידע וניסיון בפריוריטי". בפני עצמו, אני חוזר ואומר- הקורס הזה לא מחזיק מים. לדעתי, וותר עליו, ותלכו על משהו שונה. 

אני מזכיר שוב שלמדתי גם אני פריוריטי, ברמה אקדמית, במהלך קורס ניהול הרכש שעברתי לפני כ-10 שנים. נגיעה קלה מאד בתוכנה, וזהו. אני לא הייתי צריך יותר מזה, אחרים אולי יצטרכו ללמוד את זה יותר לעומק אם אין להם היכרות עם תוכנות ERP. 

 

שורה תחתונה- תקציר מנהלים:

לדעתי ומניסיוני, אם אתם יכולים להרשות לעצמכם לזרוק 10K על משהו ש"לא יזיק שיהיה" בקורות חיים, סבבה. אם לא, לדעתי תמשיכו לחפש משהו שיהיה "מועיל" לקורות חיים, ולא רק "לא מזיק שיהיה". כמובן, רצוי מאד גם לבדוק את מודעות הדרושים עבור משרות של "מיישם פריוריטי", מאחר ואני לא מכיר כאלו (כי מעולם לא חיפשתי), יכול להיות שאני לא רואה את כל התמונה- ואולי אפילו מטעה אתכם, בלי כוונה. 

  • מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

לא...

הקורס נקרא מיישם פריוריטי. תוכן הלימוד הוא משתמש פריוריטי... זה לא מטמיע מערכות פריוריטי

קראתי...רשום למעלה למי הקורס מתאים.

" לארגונים שיש להם מערכת פריורטי ורוצים להכשיר את העובדים שלהם."

 

**

הכותב לא מומחה בשום צורה בפריורטי, רק עובד עם התוכנה כבר כמה שנים ולמד הכול לבד תוך כדאי העבודה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

×
×
  • תוכן חדש...