Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מוצאים מסעדות טובות?

arik100

פוסטים מומלצים

אני מדבר בעיקר על מסעדות ולא מזללות וכו' שאפשר למצוא אותם בוולט

נגיד בירושלים אם אני מחפש מסעדה בתקציב מסוים איפה אני יכול למצוא המלצות

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו משתמשים באפל׳/אתר של easy שהתגלה כהפתעה נעימה מאוד מבחינת אמינות. עד כה לא נרשמו אכזבות. גם ביקורות בגוגל עוזרות להחליט. 

אגב אני לא חושב שאפשר לסנן מסעדה מראש לפי עלות. זה תלוי איזה מנות לוקחים וכו׳ (אולי יוצאי דופן הם מסה בת״א שנסגרה ואיציק הגדול שיד האלוהים נגעה בסכין הסטייק שלו). 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

גוגל הכי יעיל.

תסתכל במפה איזה מסעדות יש קרוב לאזור שאתה רוצה להיות בו ותבחר.

מחירי מנות אפשר לראות בד"כ בתפריט באתר של המסעדה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

גוגל הכי יעיל.

תסתכל במפה איזה מסעדות יש קרוב לאזור שאתה רוצה להיות בו ותבחר.

מחירי מנות אפשר לראות בד"כ בתפריט באתר של המסעדה.

עד עכשיו התנהלתי ככה, אבל לאחרונה הייתי במסעדה מזעזעת בקובנט גארדן שקיבלה 4.6 עם אלפי ביקורות חיוביות, רק אחרי שהתחלתי לאכול הבנתי שכולם בוטים... המסעדה הייתה הודית אז אולי זה קשור :P

קיצר הגעתי למסקנה שעדיין אין משהו יותר טוב מהמלצה אישית על מקום.

בזמנו הייתי משתמש בYELP אבל גם שם יש הטיה מעצבנת - אם מישהו קיבל מעל 4.5 כוכבים זה תמיד היה מעדניה עם סנדביץ' או משהו אחר שאני לא מגדיר כמסעדה עם ארוחה כמו שצריך.

הסיבה לרוב הייתה שברגע שיש מקום עם שירות - יורדת לו אוטומטית נקודה כי למישהו המלצר לא בא טוב בעין, בניגוד למאפיות ומעדניות שפשוט משלמים והולכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אה, אתה מדבר על חו"ל. בארץ זה פחות נפוץ להשתמש בבוטים בביקורת של מסעדות, יותר בטוקבקים של פוליטיקה 😁

אבל כן, הכי טוב לקבל המלצה מבן אדם.

בחו"ל כדי למצוא מסעדה אני מסתובב ורואה איפה יושבים בעיקר אנשים שלא נראים תיירים. בפעם האחרונה שהיינו אשתי הוציאה כל מיני המלצות באינסטגרם על מקומות שאמרו שהם "מטורפים", היה תור ארוך והאוכל היה בטעם כמו בגן סיפור הרצליה. דווקא בכל המקומות שנכנסנו באקראי על הדרך האוכל היה הכי טעים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחו"ל בד"כ יש אפליקציה ייעודית מקומית, שקצת יותר אמינה מגוגל כי בד"כ יש בה יותר חובבי אוכל. 

אם זה לטיול, אז אפשר ביוטיוב לחפש בלוגרים ולעשות שיעורי בית ויש סרטונים לאוכל בכל עיר גדולה. ואז רואים בעיניים. אני לפני טיסה ליפן עשיתי שיעורי בית וזה מאוד עזר, לא רק במקומות ספציפיים אלא בלזהות מקומות פחות מתוירים ולהכיר את הניואנסים באוכל המקומי. כמובן שבהנחה ויש התאמה בטעמים בין הבלוגר לבין הטעם שלך ושלא יהיה סתם ליצן שמקבל כסף והכל טעים לו כמו חצי מהאינטרנט. 

בארץ גוגל באמת לא פרמטר מדויק, וולט לא קרוב להיות זה הדירוגים הכי לא קשורים בעולם ולא ברור מה המנגנון שלהם, ובאמת המלצות מפה לאוזן זה העיקר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

אני קורא את הביקורות הרעות קודם.

כשאני מבין שהן נעות בין מבושלות (...) טוב לבין מטומטמות, אני מבין שזה אחלה מקום.

לא נפלתי עד עכשיו.

אוי איך אני מתגעגע למסעדות :(

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, flytomars כתב:

קיצר הגעתי למסקנה שעדיין אין משהו יותר טוב מהמלצה אישית על מקום.

לפני שעתיים, topop כתב:

חד משמעית, זאת הדרך הטובה ביותר.

זה כמו להגיד שבליינד דייט זה תמיד הכי טוב... לא מדוייק ובטח לא אוניברסלי. רוב המעגל החברתי שלי אוהב דברים שאני לא - בתחום המזון, הרכב, עיצוב הפנים וכו', ולמרבית בני האדם יש גם נטיה טבעית להציג את ההמלצות שלהם בתור הדבר הכי מדהים מאז המצאת המים החמים. זה בונה ציפיות לא מציאותיות שבסופן לעתים קרובות מוצר פושר אם לא גרוע. אם כל החברים שלכם אתכם באותו ראש, זה נחמד מצד אחד אך גם מעלה כמה תהיות מצד שני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשאלת פות”ש:

רודריגז בהר חוצבים - מסעדת בשרים יוקרתית מוצלחת.

אהבת הים מול גן סאקר - מסעדת דגים מומלצת לא יקרה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצות על מקומות:

רודריגז אכן יקרה, אבל איכות הבשרים בה בינונית ולא מצדיקה את המחיר לדעתי. נאיה בבית נקופה היא מהסושיות הטובות. אם אתה בקטע של אמריקאים הסניף של מייקס פלייס מספק אוכל כזה.

איך למצוא המלצות:

הבעיה עם המלצות על מסעדות זה שטעם הוא עניין של טעם מה שטעים לי לא בהכרח יהיה טעים לך ולהפך. יש מסעדת פועלים שאני אוכל בה לפעמים. אוכל בסיסי של פועלים, אבל טעים לי, אתה אולי פחות תתחבר.

והמלצות ב גוגל\טריפ אדוויזר\ילפ מזמן נתונות למתקפות בוטים. באמת עדיף להסתובב ולבחור לפי הקהל שיושב בפנים.

אחד המקומות הטעימים ביותר שאכלתי בהם היה "חור בקיר" שעברתי לידו במקרה בסמטה במלטה. לפי התור והריח ידעתי שהגעתי למקום הנכון.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, borsood כתב:

אחד המקומות הטעימים ביותר שאכלתי בהם היה "חור בקיר" שעברתי לידו במקרה בסמטה במלטה.

הגישו שם נקניקיות במקרה?

• מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...