Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שפרטנר מציעים זה די דרעק מיט לעבר.
756 ערוצים של רוסיה, 562 ערוצים טורקיים, 78 פעם שידור חוזר לתוכנית כזו או אחרת וכמה כבר אפשר לראות את הנודניק הזה שמפאר את קורנוול שלו...
האם free tv הוא באמת הפתרון?
מה אתם ממליצים?

פורסם

לצערינו כל ספקי התוכן הטלויזיוני מציעים אגרגציה של ערוצים על מנת לפאר את עצמם באמצעות עשרות ערוצים. 

בפועל, כפי שכתבו זה אוסף תכנים שלא מעניינים אותך ומאות שידורים חוזרים של עונות ישנות. מדי פעם צץ הבדל.אצל הוט סדרות - הסדרה ״טירון״ נעצרה בעונה 4, בסטינג טיוי יש גם עונה 6 ואולי יותר(לא בדקתי) .

לא נראה שבשביל סדרה או שתיים שווה לעבור, מצד שני, אם כבר תוכן ממוחזר , לפחות שיהיה במחיר סביר כמו בפרי טיוי. 

למי שספורט וילדים זה הדרישה - בפרי טיוי לפחות כך הם טוענים, יש מגוון גדול יותר מאחרים וכלול המחיר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא יודע מה פרטנר מציעים.

לי יש freetv ונטפליקס (ואפליקציית של כאן11 שזה חינם).

מספיק לי בהחלט. עד לא מזמן היה לי נטפליקס ודיסני+, כשמיציתי את דיסני+ מחקתי והתקנתי freetv. 

לדעתי כולם זה אותה גברת בשינוי אדרת. ממצא אפליקצייה, מוחק ומתקין אחרת (התעסקות של 3 דקות בלחץ). 

תנסה, תחליף, תשחק עם זה, בסוף תמצא ואז חוזר חלילה.

פורסם
לפני 5 שעות, ירחמיאל כתב:

756 ערוצים של רוסיה, 562 ערוצים טורקיים

זה בערך מה שנשאר. הלכו על המכנה המשותף הרחב ביותר. לא משקיעים שקל מעבר לזה.

פעם, לפחות עוד יכולת לקנות איזו "חבילת שפות" במחיר מופקע ולקבל מבחר של  ערוצים, באמת מכל העולם. היום אין שום מענה, גם לא בתשלום, לדוברי רומנית או צרפתית, למשל.

פעם, לפחות עוד יכולת לשים איזו צלחת לוויין על הגג, ולקלוט קצת קולטורה מחו"ל. 

קשה,קשה, להיות בומר.

בכל מקרה, הטלוויזיה הלינארית מתה. יש נטפליקס, אמזון פריים, דיסני וכו'. לא מכיר מישהו שעדיין מחכה משבוע לשבוע כדי לראות עוד פרק בסדרה.

טלוויזיה לניארית טובה אולי בשביל חדשות. וגם בזה אין אף אחד שמציע מבחר סביר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 23 דקות, natco כתב:

מכיר מישהו שעדיין מחכה משבוע לשבוע כדי לראות עוד פרק בסדרה

אני, אבל באפל טיוי ובנטפליקס.

כמה סדרות שעולה פרק חדש מידי שבוע.   disclaimer פרק חדש בכל יום שישי (נשאר אחד אחרון)  , היו גם slow horses באפל עם פרק חדש מידי יום רביעי , 4 עונות. למזלי ראיתי את 1-3 ברצף ורק 4 משכה אותי במשך שבועות.

אבל גם בנטפליקס יש מאות סרטים ״ותיקים״ שמי שיש לו מנוי כמה שנים כבר לא חדש לו.  החיפוש הפופולרי הוא לסרטים וסדרות מהשנים 2022-2024. וזה עדיין לא הרבה.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני שעה, אורח לרגע כתב:

לי יש freetv

איזה ערוצי ספורט הם נותנים?

נגיד מערוץ 50 עד 60 איזה יש לך?

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

ביס, לפחות ביס +, 

יש את כל ערוצי המדע, דיסקברי,היסטוריה, נישאונל וכו, שאין ב free.

יש תכנים של אוכל.

זה לא רק סדרות, או ערוצים זרים.

ויש את ה vod, שיש מיליון סדרות וסרטים.

לא חסר, כן עולה הרבה יותר.

סידרי העדיפויות.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

ה vod למי שיש נטפליקס, אפל טיוי ואמזון פריים, הוא מה שקרוי ״דרדלה״ מכיוון שהוא מכיל את אותם התכנים שעלו בעבר בערוצים השונים, והם מן הסתם ישנים.

מה שבאמת חסר זה תכנים של hulu ו hbo שכן הוקרנו בחבילות השונות. אבל גם אלו שוב לא עדכניים. מן הסתם התכנים העדכניים עולים לספקי החבילות יותר ולא כלכלי להם לספק תוכן חדש, אלא כזה שכבר ״ירד״ מחבילות הספק המקורי. 

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

היו גם slow horses באפל עם פרק חדש מידי יום רביעי , 4 עונות. למזלי ראיתי את 1-3 ברצף ורק 4 משכה אותי במשך שבועות.

איבדתי את הסבלנות לחכות לפרק כל שבוע, אז הורדתי את האודיו-בוק.

הבעיה בזה ששריר הסבלנות שלך נחלש זה שיומיים אחרי שסיימתי להקשיב לעונה 4, הורדתי גם את העונה הבאה.

פורסם (נערך)

יש 8 ספרים בסדרה, עונה 5 תעלה בקרוב. גארי אולדמן שחקן בחסד. שווה צפיה.

אני לא מתחבר לאודיו בלבד, זה עדיף :

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

אני עם FreeTV מהיום הראשון שלהם, די מרוצה, אפליקציה לא משהו אבל אני משתמש בה רק לשידורי ספורט גם ככה וזה די נוח שיש את כל הערוצי הספורט חוץ מצ'רלטון

פורסם

התנסתי עם FreeTV לפני כמה שבועות. התנתקתי לפני תום חודש הניסיון. 
לתחושתי ולתחושת אשתי, השירות דל בתכנים, עמוס מאוד בשידורים חוזרים של חומר ישן. בשידורי ספורט אף אחד מאיתנו לא צופה, כך שאין לי דיעה בנושא הספציפי הזה. 

פורסם
לפני 40 דקות, DC10 כתב:

אני עם FreeTV מהיום הראשון שלהם, די מרוצה, אפליקציה לא משהו אבל אני משתמש בה רק לשידורי ספורט גם ככה וזה די נוח שיש את כל הערוצי הספורט חוץ מצ'רלטון

אכן (מנסיון - מנוי שלהם) - אפליקציה (לטלביזיה) לא משהו. "בסדר ככה" כמו שאומרים.

לפעמים יש התעסקויות ו"תקלות", או שהאפליקציה עולה עם קוד תקלה אבל בסוף עובדת.

יתרון עיקרי זה באמת הרבה ערוצי ספורט וכל ערוצי החדשות הרגילים.

מעבר לזה, נדיר שרואה (משם) סרטים או משהו אחר ככה שלא יכול לחוות דיעה על התוכן הזה.

מה שכן - האפליקציה לטלפונים ניידים טובה ואמינה הרבה יותר מזו לטלביזיות. גם איכות התמונה מעולה לדעתי בניידים. אין ניתוקים ואין תקלות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...