Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, דובצע כתב:

איזה ערוצי ספורט הם נותנים?

נגיד מערוץ 50 עד 60 איזה יש לך?

וואו, אני וספורט זה שני עולמות שונים.

לא רואה ספורט ולא רואה ערוצים מסחריים (12,13 וכאלה).

אבל שאלת אז נכנסתי לאפליקציה ואני רואה ככה:

5 ספורט

5 פלוס

5 גולד

5 לייב

5 סטארס

5 ספורט 4k

One

One בחזקת 2

One doco

Edge

נשבע שלא שמתי לב אפילו שיש ערוצי ספורט :)

עריכה אחרונה על ידי אורח לרגע
פורסם

צרלטון זו חברה שמספקת 5 ערוצי ספורט, ארועים ישראליים ומכל העולם.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

שזה ליגה אנגלית לא?

יש אפשרות לשלם עוד ולקבל גם צ׳רלטון? ואם כן כמה 

אין אפשרות כרגע, כל הזמן שואלים אותם את זה, הם אומרים שלא ידוע כרגע אם יוסיפו אותם בעתיד...

• אהבתי 1
פורסם

אין בפרי טיוי את ערוצי צ'רלטון ואין להם כוונה להוסיף כי זה ערוצים מתחרים (זה לפחות מה שאמרו לי בקבוצה בפייסבוק כששאלתי).

בגלל שאני צריך את ערוצי צ'רלטון נשארתי בסלקום. 

בתאכלס? צריך רק את ערוצי 11-12-13-14 (למעוניינים ב-14), כל שאר התוכן (סדרות, סרטים, תוכניות טבע) זמין באינטרנט/שירותי סטרימינג.

אם לא ערוצי הספורט הייתי מתקין רק אפליקציה של ערוץ 12 להתעדכן מדי פעם וזהו. מיותר היום.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אין בפרי טיוי את ערוצי צ'רלטון ואין להם כוונה להוסיף כי זה ערוצים מתחרים (זה לפחות מה שאמרו לי בקבוצה בפייסבוק כששאלתי).

בגלל שאני צריך את ערוצי צ'רלטון נשארתי בסלקום. 

בתאכלס? צריך רק את ערוצי 11-12-13-14 (למעוניינים ב-14), כל שאר התוכן (סדרות, סרטים, תוכניות טבע) זמין באינטרנט/שירותי סטרימינג.

אם לא ערוצי הספורט הייתי מתקין רק אפליקציה של ערוץ 12 להתעדכן מדי פעם וזהו. מיותר היום.

אותי מעניין רק ערוצי ספורט-שווה לעשות בסלקום ביחס לשאר החברות?

פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

אותי מעניין רק ערוצי ספורט-שווה לעשות בסלקום ביחס לשאר החברות?

באופן עקרוני זה אותו זבל, תבדוק איפה אתה מקבל את המחיר הכי טוב.

אני השתמשתי באיום של פרי טיוי, הורידו לי את המחיר בסלקום ונתנו לי את החבילה של ספורט 5 בחינם, ואת צ'רלטון עשיתי לבד כי אף פעם לא נותנים את זה.

• אהבתי 1
פורסם

לאחר כ 20 שנה עם יס ונסיון של כמה אפליקציות, אחת מהן פרטנר, עברתי ל free tv. 

עכשיו זה מאוד אינדיבידואלי מבחינת תוכן אבל אצלי זה מספיק לצרכים לנו, יש לנו גם נטפליקס זמני ועוד משהו לתוכן רוסי. 

אני מצטער שלא עשיתי את זה מזמן. 

ממליץ למי ששוקל לעבור, רק אינטרנט יציב יחסית אצלי זה סיבים. 

דבר נוסף רק דרך סטרימר, אצלי mecool  שהוא מעולה. 

ודבר אחרון, לפני שמנתקים ממליץ לעשות ניסוי בבית, להתחבר ל free tv ולנתק ממירים יס או הוט, ולראות איך זה כמה ימים. 

אצלי אף אחד לא התלונן ואפילו היה מופתע שלא עשינו את זה מזמן. 

מבחינת התוכן שאנחנו צורכים מספיק לנו, הכל עובד בסדר גמור באיכות יותר טובה מיס שיהיה לנו. 

שלא לדבר על המחיר שבאמת בדיחה לעומת אחרים ויש גם ערוצי ספורט. 

בכללי מציע לנסות, תמיד ניתן לבטל /לעבוד להתנתק. 

היום לא מבין איך לא עשיתי את זה קודם, ולמה שילמתי כאלה סכומים ליס. אבל חייב לציין שיס חברה מעולה ונהנתי מהם שנים רבות. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...