Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש חומר הידרופובי לשמשות הרכב.

המלצות בבקשה.

בנוסף האם מישהוא שמע על חומר ננו לרכב של חברת revifify ויכול להגיד אם הוא דווה משהו?

תודה

פורסם

Revifify עובדים רק עם דיטיילרים ולא עם הציבור הכללי, עבורי זה כמו מוצרים שנמכרים רק במספרות, ספק במחיר מוגזם. בתכלס לא יצא לי לראות סקירה ארוכת טווח על המוצר שהוא בעצם סוג של PPF לעניים, במקום 150-200 מיקרון אתה מקבל 5-10 מיקרון כך שבמקסימום זה כנראה טוב למניעה של סווירלים כתוצאה משטיפה (וכל שטיפה תגרום לזה בסוף, גם זו הקפדנית ביותר) אבל לא יותר מזה. 

לגבי חומר הידרופובי לשמשות, באופן אישי מעולם לא השתמשתי, לפעמים משתמש באוטם הצבע הזמין לי על החלונות, בתכלס מחזיק המון זמן (לא כולם מתחברים לזכוכית אבל רובם כן). אם אתה לא רוצה להשתגע עם ציפויים ייעודיים של ממש, אז Rain-X המוכר בתכלס עושה את העבודה והוא כנראה הכי קל ליישום. אם אתה רוצה להעלות רמה, אז nextzett Glass Sealant או GYEON View EVO הם כבר ציפויים של ממש שיכולים להחזיק מספר שנים אבל גם היישום דורש יותר הקפדה (כמו כל ציפוי ננו). יש כמובן עוד המון מוצרים בתחום וסביר להניח שכל ציפוי ננו לשמשות יעשה עבודה טובה בתחום, כאמור המחיר גבוה יותר והיישום צריך להיות זהיר יותר. זה לפחות המידע שקבלתי מסקירות שונות של המוצרים בתחום.

פורסם
בתאריך 22.10.2024 בשעה 09:04, eli1213 כתב:

מחפש חומר הידרופובי לשמשות הרכב.

אני לא ניסיתי על את החומר הזה, אבל הזמנתי אותו.. ונראה לי שאיישם מתישהו. 

יש ביקורות של מעל 4 כוכבים באמאזון. 

לאותה חברה יש חומרים להגנה מ-UV על הפלסטיקים.. ובאוטו הקודם זה היה מעולה. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כמובן החברים היפניים עם soft99. יש להם את הפוליש לחלון ולאחר מכן את הסיילנט ייעודי לחלונות

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...