Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך לבצע שמן, פילטרים ועל הדרך הוספתי פלאגים. בסיום הטיפול נכנסתי לאוטו הנעתי והיה רשום שעדיין חסר שמן.

'טוב, תפתח את מכסה המנוע נבדוק' והוא לא נפתחת לא מגיב. זה אחרי שהוא עבד בסדר גמור כל הזמן, אני פותח פעם פעמיים בחודש לשמן.

אחרי 40 דקות של עיקום מכסה המנוע ומברגים הצליחו לפתוח. משהו שם הדביקו עם דבק חם שחור כזה, כנראה חלק מהמנגנון.

האם סביר לחשוב שהמוסך אשם או שביש מזל וקרה בידיוק כרגע, בפעם הראשונה במוסך הזה, בידיוק לאחר טיפול שפתחו בשביל למלא שמן, פילטרים, פלאגים? יש בכלל סיכוי לתביעה?

המכסה מנוע נראה כאילו קיבל מכות, גם הפלסטיקה איפה שהוא יושב. והדובדבן - עדיין חסר שמן (כנראה לא הרבה). פשוט רק רציתי לברוח משם.

פורסם

נראה שהמוסך אשם, אולי טרקו חזק מדי את מכסה המנוע. בהנחה שיש לך חשבונית של המוסך, לדעתי, יש סיכוי לתביעה, אבל זה תלוי בכושר השכנוע שלך. אתה צריך דו"ח שמאי לתביעה. אם הם טוענים שזה היה קודם, הם היו צריכים לסרב לטפל ברכב עד שהנושא מתוקן, או לתעד בכתב את הנושא, וזאת כדי להגן על עצמם מתביעה. כך היה נוהג מוסכניק שהיה רואה דבר לא תקין. דברים כאלו לא קרו, כי האירוע קרה במוסך, ולא במקום אחר.

• אהבתי 1
פורסם

כדאי לומר באיזה רכב בדיוק מודבר ? דגם שנה?

אני גם הייתי מנסה להזהיר מהמוסך. כשירות לציבור.

לפני 4 שעות, Blakey85 כתב:

משהו שם הדביקו עם דבק חם שחור כזה, כנראה חלק מהמנגנון.

לא ברור, אתה מוכן להסביר , אולי גם לצלם. באיזה מנגנון מדובר?

כמו כן האם "הדביקו" לפני הסיפור עם מכסה המנוע או אחרי?

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, IsraCar כתב:

כדאי לומר באיזה רכב בדיוק מודבר ? דגם שנה?

אני גם הייתי מנסה להזהיר מהמוסך. כשירות לציבור.

לא ברור, אתה מוכן להסביר , אולי גם לצלם. באיזה מנגנון מדובר?

כמו כן האם "הדביקו" לפני הסיפור עם מכסה המנוע או אחרי?

סיטרואן 2011, סי 3.

מנגנון פתיחת תא המנוע, רגלית מהנהג לתא. לא עבד אחרי שסיימו לעבוד.

עמדתי 20 דקות שם הם 3 איש ניסו לפתוח את זה עם מברגים ארוכים ועיקום של המכסה. בסוף אחרי הרבה מאמצים שברו את זה וחיברו עם סיליקון שחור.

https://www.facebook.com/share/p/riqerAKzkirf9vDi/?mibextid=oFDknk

עריכה אחרונה על ידי Blakey85
  • מבאס 1
פורסם
לפני 8 שעות, Blakey85 כתב:

הייתי במוסך לבצע שמן, פילטרים ועל הדרך הוספתי פלאגים. בסיום הטיפול נכנסתי לאוטו הנעתי

נשמע מדבריך ששהית שם במשך הטיפול. לא ראית משהו?

פורסם
לפני 4 שעות, Blakey85 כתב:

ניסו לפתוח את זה עם מברגים ארוכים ועיקום של המכסה

איך נתת להם להמשיך להזיק לרכב מול עיינייך ?

הם חייבים לתקן את הנזק.

זה מוסך מורשה?

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, רמי חי כתב:

נשמע מדבריך ששהית שם במשך הטיפול. לא ראית משהו?

הייתי כן. לא הבחור עבד, העפתי מבט למעלה מידי פעם מהפלאפון לראות שהשלבים באמת מתבצעים (הוצאת פילטר שמן, ריקון שמן, הכנסת פילטר, הוספת שמן ופילטר תא נוסעים).
לא היה נראה שעובד בלחץ או אגרסיביות. לא הכי מקצוען אבל יודע. 

לפני 15 שעות, IsraCar כתב:

איך נתת להם להמשיך להזיק לרכב מול עיינייך ?

הם חייבים לתקן את הנזק.

זה מוסך מורשה?

י.ג.ל מוסך אוטו פרונט

לא יודע אם זה נחשב מורשה או לא. זה דרך גלגלים, וגם יש לו ביקורות סה"כ סבירות בגוגל מפס. 
בהתחלה חשבתי הם ישחררו את זה תיק תק, אז נתתי. אחרי זה ראיתי שזה באמת סיפור של 20 דקות ורק רציתי שיפתחו שנראה מה הנזק. לא יודע, אולי הייתי צריך לנסוע עם מכסה מנוע למוסך אחר, מורשה אולי, ולתת לשמאי לבדוק מה קרה שם לפני שהם פתחו בכוח. אולי היו מוצאים איזה כלי או משהו או עדות למה שקרה.
קצת מאוחר מידי כרגע. הייתי עושה הרבה יותר בלאגן ולוקח את זה עד הסוף אם כל הרכב כולו ביד 2 לא היה שווה 6 אלף בלחץ (מזגן לא עובד, דפיקות שלי באוטו, צבע עייף,צרפתי,זקן). פשוט מבאס לדעת או לחשוב שאתה מגיע למוסך משלם והחאפרים האלה עושים עבודה ער*** חרטא ונזק על הדרך וגם רציתי לדעת שקיים חשד סביר שהם אחראיים לנזק. 

פורסם
לפני 3 דקות, Blakey85 כתב:

לא היה נראה שעובד בלחץ או אגרסיביות. לא הכי מקצוען אבל יודע. 

לא צריך להיות מקצוען בשביל לדעת לפתוח/לסגור מכסה מנוע.

על פניו נשמע שזה סתם ביש מזל שקרה בדיוק אחרי הטיפול.

אלא"כ יש לך חששות יותר מוצדקות...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, רמי חי כתב:

לא צריך להיות מקצוען בשביל לדעת לפתוח/לסגור מכסה מנוע.

על פניו נשמע שזה סתם ביש מזל שקרה בדיוק אחרי הטיפול.

אלא"כ יש לך חששות יותר מוצדקות...

לא, אין לי. אנשים בפייס אמרו אולי השאיר שם כלי או משהו בזוית שגרם לזה. אני לא בטוח. רק יודע זה עבד כמו שעון לפני, אני פותח מכסה פעמיים בחודש ונשבר שהם נגעו בזה.
אבל מצד שני גם החלון החשמלי שלי עבד פיקס ופתאום אמא שלי פתחה והתקלקל. אז מה, אני יגיד לה שברת?

פורסם
לפני 10 שעות, נומד כתב:

אותי מדאיג יותר שהיה חסר שמן אחרי הטיפול. הם הוסיפו שמן אחרי שפתחו את המכסה?

בכל אופן לא הייתי חוזר למוסך כזה

לא, ממש עמדתי שם פוסע בעצבנות מפחד בכלל להסתכל על העבודה שלהם לפתוח את המכסה, שהיה ברור שכרוך בעיקום. רק רציתי לברוח משם מהר ישר אחרי, אבל זרקתי לו מילה של 'מה לנסוע ככה הביתה אחרי שעיקמתם ושרטתם?'.
שמתי בבית אחרי זה, לא הרבה, והסתדר. למרות שלקח לו 2 נסיעות להיעלם ההודעה.

לא, אני לא יחזור לשם. לא יודע אם זה העבודה או ביש מזל אבל מספיק קרה.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, IsraCar כתב:

כמה שילמת על התענוג הזה? (עבודה / חלקים

רוצה להעלות קבלה ? (עם טישטוש פרטים מתבקש).

מעניין לדעת.

טיפול קטן כביכול, 400 שקל.
פלאגים 600.

סה"כ יצא כ 970 אני חושב. אני יוכל להשיג את החשבונית מחר אם זה באמת מתבקש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...