Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מאוד מוזר ברכב הזה, משקל עצמי 1805 ק"ג, משקל כולל 2135 ק"ג, משקל העמסה 330 ק"ג, זה אומר שחמישה גברים בוגרים זה פשוט אסור ברכב הזה ועם המשקל שלי גם בקושי שלושה. 

פורסם
לפני 9 שעות, Supertigre כתב:

משהו מאוד מוזר ברכב הזה, משקל עצמי 1805 ק"ג, משקל כולל 2135 ק"ג, משקל העמסה 330 ק"ג, זה אומר שחמישה גברים בוגרים זה פשוט אסור ברכב הזה ועם המשקל שלי גם בקושי שלושה. 

כן הא. 

בתור גבר שהמשקל שלו נע בין 90 ל-110 תלוי בתקופה (רחב ומתאמן), פשוט לא ברור מה עובר לסינים בראש כשהם מהנדסים מכוניות שמיועדות להגיע למערב. מרגיש כאילו הנדסו אותם עבור מיני בני אדם, הכתף נוגעת בדלת/קורה וכו׳. הייתי באולם מכירות של אחד היצרנים הנמכרים ביותר עקב מבצע אטרקטיבי שפרסמו, ישר עד שהתפנה נציג לנסיעת מבחן פסלתי את הרכב סטטית כי על אף שנקרא משפחתית הרגיש קטן ברמות. לעניין נכנסתי לדגמים היותר גדולים של המותג, וגם ברכבי מנהלים/סלון היה דיי צפוף לגבר גדול. לא ברור למה לתקוע ברכב ברוחב שמתקרב לשני מטר קונסולה ענקית בין המושבים וכך יוצא שרוחב המושב לבן אדם קטן והוא תקוע על הדלת. בקרוס אובר המצב היה יותר טוב, אבל אני פחות בן אדם של קרוס אוברים.

המותגים סה״כ לא חדשים ובטח מעסיקים המון מהנדסים וגם הרבה מערביים, לא ברור למה נופלים על זה. לזכותם יאמר שהמגמה של אינפלציה בקונסולה בין המושבים (איפה שפעם היה גיר ומשענת יד מינימלית) יוצא מכלל שליטה בהרבה רכבים לא רק סינים, אבל שם זה היה לי טיפה יותר בולט/שמתי לזה לב.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, itsik170 כתב:

קצת לפני כל הפלאג אין הסיני לאט לאט נעלמו להם גרסאות הפלאג אין של האאוטלנדר, אוקטביה, 3008, נירו, c5 איירקרוס...

מקווה שאחד הייבואנים ה"מערבי" יחליט להתחרות שוב בכל הפלאג אין הסיני.

מלובינסקי אני לא מצפה לדבר , הם מתמקדים בMG, כפועל יוצא תמחור מותגי PSA זוכה למחירים מטורללים וחוסר הנוכחות של הרכבים בכבישי ישראל הם עדות לכך.

קיה בבעיה קשה..., התמחור המופרז שלהם על מחירי הנירו הנוכחי קושר את הידים שלהם , כדי להתחרות בצרי הם חייבים לתמחר את גירסאת הליסינג של הפלאג אין במחיר של עד 180K בצד הגבוהה.

ההיברידית הנוכחית נמכרת לצרכן במחיר של 177K , משמע הפלאג תדרש למחיר ראלי של כ 187K לפחות, ובמחיר הזה היא תבלה בעיקר במגרשי החניה מה שקרה לדגם הנירו +,  והנירו החשמלית אשר הוצעו בהנחות עומק כדי להיפטר מהסחורה.

ככה זה שאתה מכוון ליסינג בלבד , מדי פעם מגיע מישהו שחותך לך את הרגלים, זה מה שעשו בקיה עם הספוראטז 1.6 אטמוספרי בזמנו , נראהאם תהיה תגובה אם בכלל להפתעה של פריסבי. 

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, X9500 כתב:

ומפתיע שהשראה לעיצוב ידית הפתיחה ופנים הדלת הם קיבלו מלקסוס LC..

הפוך, גוטה - הפוך, לקסוס קיבלו השראה מצ'רי

• מצחיק 2
פורסם
לפני 14 שעות, CX25GTI כתב:

מלובינסקי אני לא מצפה לדבר , הם מתמקדים בMG, כפועל יוצא תמחור מותגי PSA זוכה למחירים מטורללים וחוסר הנוכחות של הרכבים בכבישי ישראל הם עדות לכך.

קיה בבעיה קשה..., התמחור המופרז שלהם על מחירי הנירו הנוכחי קושר את הידים שלהם , כדי להתחרות בצרי הם חייבים לתמחר את גירסאת הליסינג של הפלאג אין במחיר של עד 180K בצד הגבוהה.

ההיברידית הנוכחית נמכרת לצרכן במחיר של 177K , משמע הפלאג תדרש למחיר ראלי של כ 187K לפחות, ובמחיר הזה היא תבלה בעיקר במגרשי החניה מה שקרה לדגם הנירו +,  והנירו החשמלית אשר הוצעו בהנחות עומק כדי להיפטר מהסחורה.

ככה זה שאתה מכוון ליסינג בלבד , מדי פעם מגיע מישהו שחותך לך את הרגלים, זה מה שעשו בקיה עם הספוראטז 1.6 אטמוספרי בזמנו , נראהאם תהיה תגובה אם בכלל להפתעה של פריסבי. 

מה הבעיה? יביאו גרסה "מוזלת" לנירו שיורידו ממנה אבזור שכמעט אף אחד לא ישים לב ויקראו לה אורבן.

והופ, יש לך הורדת מחיר מבלי לעצבן את חברות הליסינג.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין לסוללה טעינה מהמנוע בנזין ? רק מרשת החשמל ?

נראה שהמומנט של המנוע בנזין לא משהו, בטח עם הגיר 3 הילוכים.....

כך שברגע שנגמרת הסוללה אתה נוסע על בימבה. 

פורסם
לפני 13 שעות, itsik170 כתב:

מה הבעיה? יביאו גרסה "מוזלת" לנירו שיורידו ממנה אבזור שכמעט אף אחד לא ישים לב ויקראו לה אורבן.

והופ, יש לך הורדת מחיר מבלי לעצבן את חברות הליסינג.

ללקוח הפרטי EX

לליסינג LX

אין מה להוריד , החרפה למשל שהרכב משווק עם תאורת חזית הלוגן , רכב בכמעט 180K...

הבעיה שהאלטרנטיבות מציעות רכבים מאובזרים לדוגמא האוקטביה שמשווקת לליסינג מצוידת הרבה יותר מהנירו ההיברידי ומשווקת במחיר של 156 מול 177 ...

אני מניח שהיבואן החמדן של קיה לא חשב שמישהו יעשה לו מעשה סופרטאז 1.6 ליטר , והנה זה קרה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

ללקוח הפרטי EX

לליסינג LX

אין מה להוריד , החרפה למשל שהרכב משווק עם תאורת חזית הלוגן , רכב בכמעט 180K...

הבעיה שהאלטרנטיבות מציעות רכבים מאובזרים לדוגמא האוקטביה שמשווקת לליסינג מצוידת הרבה יותר מהנירו ההיברידי ומשווקת במחיר של 156 מול 177 ...

אני מניח שהיבואן החמדן של קיה לא חשב שמישהו יעשה לו מעשה סופרטאז 1.6 ליטר , והנה זה קרה.

סקודה הרבה פעמים עשו "עדכוני" אבזור, האמבישן הבסיסית היתה מקבלת את האבזור של הגרסה היקרה יותר (השיווק של הגרסה היה מופסק) ואז מביאים דגם יותר מאובזר תחת תת דגם אחר (היה אמבישן סטייל והיום סלקשן).

ככה מורידים מחיר מבלי לשנות את מחירוני הליסינג.

מי שרוצה לשחק ימצא דרכים יצירתיות.

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

האוקטביה שמשווקת לליסינג מצוידת הרבה יותר מהנירו ההיברידי ומשווקת במחיר של 156 מול 177 ...

האוקטביה אינה היברידית.

אצלינו בחברה היא נפסלה בגלל זה. בלי קשר האם צריכת הדלק בפועל כלכלית.

החלטת הנהלה הייתה להביא רכבים היברידיים או חשמליים בלבד. ואנחנו לא החברה היחידה שקיבלה החלטה כזו.

פורסם
לפני 18 שעות, דור-- כתב:

חדשות רכב - ועכשיו עם בנזין: אחרי כיבוש שוק החשמליות, BYD משיקה היברידיים-נטענים

מפתיע ממש ש BYD מעמידים אופציה לצארי במחיר דומה ...

כאב ראש גדול גדול למלכות הליסינג מבית קיה \ יונדאי, אני מניח שיבואן קיה עובד על גירסא נטולת איבזו לנירו פלאג אין לשווקי הליסינג , במחיר אשר שווקה בו בעבר משמע 185K לא יהיו מתנפלים על הרכב.

מאחל לכל הצדדים בהצלחה .

פורסם

לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

חדשות רכב - ועכשיו עם בנזין: אחרי כיבוש שוק החשמליות, BYD משיקה היברידיים-נטענים

מפתיע ממש ש BYD מעמידים אופציה לצארי במחיר דומה ...

כאב ראש גדול גדול למלכות הליסינג מבית קיה \ יונדאי, אני מניח שיבואן קיה עובד על גירסא נטולת איבזו לנירו פלאג אין לשווקי הליסינג , במחיר אשר שווקה בו בעבר משמע 185K לא יהיו מתנפלים על הרכב.

מאחל לכל הצדדים בהצלחה .

BYD משפחתית פלאג אין ב-175 אלף?

ממש מחיר "מפתיע".

ייבואן קיה לא חייב את הנירו, כדי להמציא גרסה מוזלת ולחטוף עצבים מחברות הליסינג.

הוא יכול להביא את גרסת הפלאג אין של הסיד סטיישן ולנסות להציע במחיר תחרותי - עם דגם "חדש" אפשר לא ליצור חזית עם חברות הליסינג.

אבל אם הוא מתכוון לתת מחיר גבוה, מומלץ שיביא אותם בצבע לבן שיוכל להעיף למוניות את כל המלאי שיישאר לו.

פורסם

אבל יש לו כבר היום את היונדאי אלנטרה הייבריד... אמנם לא פלאגין, אבל מתחרה מספיק קרובה כנראה. מניח שברגע שהוא ירצה הוא נותן מבצע טוב ומעיף את המלאי במידה ויש.

פורסם

האלנטרה אצל כלמוביל.

לפורטה אין גרסה היברידית, אז אין ייבוא שלה.

במידה ויחליטו לייבא את הסיד סטיישן פלאג אין (הדיזל כבר לא מיוצרת), מחיר באיזור של 180 אלף תקנה לה תחרות טובה בציי הרכב מול הקורולה סטיישן.

לסיד סטיישן יש מוניטין בציי רכב של רכבי טכנאים ובשוק המוניות, שנלקח בשנים האחרונות ע"י הקורולה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...