Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, URSH כתב:

מעניין ,בדקתי באתר חובה שהמלצת ויש פער של עד 400 שח בין החברות, השאלה האם ניתן להפריד בין המקיף או הצד ג' לחובה?

כן אפשר, אבל הרבה פעמים אם תיקח ביחד תוכל לקבל הנחה נוספת.

אין תחליף לשיחה עם נציג.

מה שכן, לא תצטרך לרדוף אחריהם, תתחיל תהליך אצלם באתר והם כבר יחזרו אלייך. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשתי עשתה תאונה לפני כשבועיים והרכב הושבת.

ביטוח דרך וובי. קשר איתם רק במייל או ווטסאפ.

ווטסאפ זה רק אחרי שעונים על שאלות לרובוט ואז מקבלים נציגה אקראית שצריכה לבדוק מחדש את הסיפור ולחזור אליך מתישהו.

שלחו אותי לרדוף אחרי השמאי והדוח שלו.

מחפש סוכן לבטח את הרכב הבא שאקנה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

וובי זו סוכנות, לא חברת ביטוח.

לאחד הבנים שלי היה דווקא נסיון טוב איתם בטוטאל לוס פני כ-3 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א. משרד האוצר מפרסם כל שנה את מדד השירות של החברות. אתה יכול לעיין בו.

ב. תבקש הצעות בכתב, ותשווה את הפרטים הקטנים. תבדוק גם אם אתה צריך כל כיסוי שמציעים לך.

• אהבתי 1
פורסם

פות"ש, המחיר נשמע סביר. 

אני מחדש אצל אותו סוכן ביטוח שאני אצלהם כבר שנים רבות. 

שמח לומר שאין לי ניסיון איתם ברגע האמת- אין לי עבר ביטוחי. המחירים שאני מקבל נשמעים דומים מאד (נהג יחיד מעל 40, לנסר 2016). 

הגעתי לסוכנות הזו דרך המלצה, כבר לא זוכר של מי נגד מי כמה ולמה אפילו. 

אף פעם לא הלכתי על צד ג' אלא תמיד על מקיף.

חברת החילוץ שמוצעת השתנתה לאורך השנים, וזו שכן היה לי ניסיון איתם כבר לא זו שאני משלם עבורה (לנסר קודמת, הלך רדיאטור, היה צורך בגרר למוסך). גם זה אני כבר לא זוכר את החוויה האמת... זוכר שלא היה גרוע במיוחד. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 19.8.2024 בשעה 20:14, davemustaine87 כתב:

חידשתי ביטוח לפני חודש וחצי לחובה+צד ג וקיבלתי את ההצעה הכי טובה בפער וגם עם הכיסוי הכי טוב, :

https://www.poli-sa.co.il/?pId=c7375350-d257-4063-b6f4-252a3d86d0fd

באתר לא בהכרח תקבל הצעה הכי טובה, אבל חכה שנציג יחזור אלייך הוא כבר יציע הצעה טובה יותר ממה שאתה רואה שם. 

השארתי פרטים חזר אלי נציג ,הציע הצעה טובה יותר , אך לא היה מוכן לשלוח לי עותק של ההצעה ,בטענה שזה בזבוז זמן מצדו, ובזמן הזה הוא יכול למכור הצעות ללקוחות אחרים..

פורסם

הזוי. אני לא זוכר שיחתֶטלפון שלא הסתיימה בקבלת הצעה כתובה. הצעה בע״פ בעייתית, כי אפילו אם השיחה מוקלטת תמיד יהיו בה חורים, בעוד שהצעה רשמית מגיעה בצורה מובנה עם כל המידע. חוץ מזה, קשה מאוד להשוות הקלטות, הרבה יותר קל להשוות רשימותֶכתובות.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, URSH כתב:

השארתי פרטים חזר אלי נציג ,הציע הצעה טובה יותר , אך לא היה מוכן לשלוח לי עותק של ההצעה ,בטענה שזה בזבוז זמן מצדו, ובזמן הזה הוא יכול למכור הצעות ללקוחות אחרים..

לא ההתנהלות הכי תקינה, אבל מצד שני, כשאתה מוכר ממש בזול(במקרה שלי הפער היה מאוד משמעותי) ויש לך תור של אנשים, אז אני יכול להבין את זה... 

גם ב-KSP אין את אנשי המכירות הכי שירותיים בעולם, אבל בהנחה ואתה לא ממש צריך שילטפו את האגו, כניראה תקנה מהם. 

אני יכול להגיד באופן אישי שמה שהנציג אמר לי בטלפון , זה בדיוק מה שקיבלתי בפועל. אף אחד לא שיקר לי. 

• אהבתי 1
פורסם

בעיני זה מוזר. לסוכן יש הצעה מסודרת ומעודכנת לפניו, קרוב לודאי שכל שעליו לעשות הוא להקיש ״שלח״. אני הייתי אפילו חושש שמשהו ישתנה בין ההצעה לסגירה.

• אהבתי 2

פורסם

אני לא יודע לגבי ההסתיגויות בנושא אי שליחת ההצעה הכתובה. 

מחד, זה מטריד אותי, וגורם גם לי לקחת צעד אחורה. 

מאידך, צויין שההצעה זולה בפער- יש מחירים "שאסור לפרסם", בכל תחום, ובהחלט ייתכן שזה בדיוק נקודה כזו והסוכן לא מעביר משהו כתוב כדי שזה לא ישמש לניגוח של החברה הקיימת או חברות חדשות אחרות ו"ישרוף" את הסוכן שנתן אותה. 

לפני כשנתיים, הציקו לי בטלפון עם הצעת מכירה (ליד קר) מאיזו חברה, כדי לנפנף אותם אמרתי להם "תשלחו לי הצעה כתובה". ציפיתי שזה לא יקרה, מהיכרותי עם השוק והחברות האלו (פרטנר, במקרה דנן). 

הנציג אשכרה שלח לי הצעה...כתובה, מסודרת, רצינית. שאהבתי. אז עברתי לאינטרנט סיבים של פרטנר :lol: אלמלא היה שולח לי את ההצעה הכתובה, לא הייתי עובר לשם כל כך מהר (או בכלל) - לא שקלתי לעבור באותה נקודת זמן אפילו.

• אהבתי 1

פורסם

הנציג דבר על 2 חברות (הפניקס והראל ,2 חברות שהנציגים שלהן נתנו לי הצעה גבוהה יותר) שההצעות שלהן 

1. מקיף 1689 שח

2. מקיף 1541 שח

3. צד ג' 1059 שח 

4. חובה 1233.

מעניין איך הוא יכול לתת הנחה כזו שהחברות עצמן לא מציעות??

פורסם

אם תרכוש 10000 ביטוחים מהם בחודש, גם המחיר שלך יהיה נמוך יותר. 

אבל אתה רוכש רק אחד... 

זה בדיוק התפקיד של הסוכן, לרכוש ביטוחים עבור לקוחות. אז הוא רוכש הרבה כאלו ולכן יכול לקבל מחיר טוב יותר. 

תנאי שוק בסיסיים, היצע וביקוש. סחר ומכר. 

בדיוק כמו שיש הנחות על החשמל אצל ספקים שונים- כולם קונים את אותו החשמל, אצל אותו היצרן, אבל כל אחד מציע הנחות אחרות. למשל.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, URSH כתב:

מעניין איך הוא יכול לתת הנחה כזו שהחברות עצמן לא מציעות??

החברות לא ישברו את השוק, כי אז אף סוכן לא יעבוד איתן.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, URSH כתב:

על תשובה כזאת הייתי פוסל מקום.

ושיצטרכו לתת שירות? זה לא בזבוז זמן?

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...