Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo s60 polestar

GT 180

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיעה עם כל התוספות שאפשר היה לשים בדגם, כלי מאוד מיוחד ונדיר עם שילוב של טורבו לסלד הגבוה וסופרצארגר לסלד הנמוך. הרבה רכב בקצת כסף.

נוסעת מדהים עם אגזוז אקטיבי לצליל ומתלים של אוהלינס ברמה הכי גבוהה. 

STI 2004

פורסם

אני מתנצל על התגובה "לא בשבילך" שנכתבה פה בשמי.

זה נכתב על ידי אדם אחר שחשב שזה יהיה מצחיק (למרות שזה בכלל לא מצחיק) שלא ברשות.

מתנצל בפני פות"ש אם הייתה פה פגיעה.

יום מוצלח.

• אהבתי 1
פורסם

תודה גם אני חושב שזה כלי מדהים עם תמורה מעולה לכסף עלה כחדש 450 אלף שח היום ניתן למצוא בכ150 אלף בערך שווה ביותר!

פורסם

איזה טוויסט בעלילה:

רק האותיות בשם המשתמש קטנו...

• מצחיק 14

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 21.8.2024 בשעה 19:28, GT 180 כתב:

תודה גם אני חושב שזה כלי מדהים עם תמורה מעולה לכסף עלה כחדש 450 אלף שח היום ניתן למצוא בכ150 אלף בערך שווה ביותר!

אתה יודע איזה רכב אפילו יותר מדהים? 

הרכב הבא שתמכור

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
בתאריך 21.8.2024 בשעה 19:28, GT 180 כתב:

כחדש עלה 417 אלף לפני הנחה ענקית של עשרות אלפי שקלים שקיבלו רוב הלקוחות.

היום ניתן למצוא בכ-90 אלף בערך, תראו ביד 2 בעצמכם.

החיסרון שלו זה שלא ניתן למכור אותו 🤣

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Shmelov כתב:

כחדש עלה 417 אלף לפני הנחה ענקית של עשרות אלפי שקלים שקיבלו רוב הלקוחות.

היום ניתן למצוא בכ-90 אלף בערך, תראו ביד 2 בעצמכם.

החיסרון שלו זה שלא ניתן למכור אותו 🤣

יימכר במחיר המתאים כמובן 

הבעיה היא שהרבה מה רכבים האלה שנמצאים למכירה עברו קמ גבוה בנהיגה אגרסיבית ויד גבוהה ולכן מרתיעה מלקנות + לא כל אחד שרוצה רכב ספורטיבי מכיר אותה ורוצה אותה  על פני מתחרות טובות אחרות . זה מיועד לאנשים יותר ספציפיים שמכירים את התמורה ואת עלויות האחזקה

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

איך כל מי שמוכר את הרכב הזה הופך למשורר במכירה...,כולם מדקלמים נתונים ורכיבים וזה כמובן רק למבינים בלבד...

ממודעה אקראית : (נראה שיש כמות יפה למכירה, אני מניתי 5 רכבים יחסית לרכב שיוצרו ממנו רק 1500 יח' בעולם)

''367 כ"ס, הנעה 4 על 4 עם דיפ מיכני , 0 ל 100 ב 4.5 שניות עטופים בעור, קארבון וים של סטייל. מכונת נהיגה אמיתית עם ברקסים ברמבו מקוריים 6 בוכנות, טווין צ'ארג'ר - סופר + טורבו , גיר עם שיפטרים , מערכת פליטה אקטיבית, תוספות קארבון מקוריות של שנת 2018 (קיים רק בשנתון הזה). מעדיף החלפה על משהו מגניב אחר או מכירה למישהו שמבין מה הוא קונה.''

מניח שעלויות האחזקה תהיינה מיוחדות לא פחות מהעוף המוזר הזה שספק באיזה מגרש הוא משחק ובמי מתחרה באמת...S4?, Q50S

בהצלחה במכירה, מניח שבמחיר הנכון היא עשויה למצוא בית חדש ;)

פורסם

איך אני אוהב מוכרים שכותבים "מכירה למישהו שמבין מה הוא קונה"

אני אישית מוכר רכבים רק למי שמשלם את הסכום המבוקש. אני מאחל לו שיהיה מרוצה מהרכב אבל מבחינתי שיעשה איתו מה שהוא רוצה

בתאריך 25.8.2024 בשעה 16:24, GTI33 כתב:

איך כל מי שמוכר את הרכב הזה הופך למשורר במכירה...,כולם מדקלמים נתונים ורכיבים וזה כמובן רק למבינים בלבד...

ממודעה אקראית : (נראה שיש כמות יפה למכירה, אני מניתי 5 רכבים יחסית לרכב שיוצרו ממנו רק 1500 יח' בעולם)

''367 כ"ס, הנעה 4 על 4 עם דיפ מיכני , 0 ל 100 ב 4.5 שניות עטופים בעור, קארבון וים של סטייל. מכונת נהיגה אמיתית עם ברקסים ברמבו מקוריים 6 בוכנות, טווין צ'ארג'ר - סופר + טורבו , גיר עם שיפטרים , מערכת פליטה אקטיבית, תוספות קארבון מקוריות של שנת 2018 (קיים רק בשנתון הזה). מעדיף החלפה על משהו מגניב אחר או מכירה למישהו שמבין מה הוא קונה.''

מניח שעלויות האחזקה תהיינה מיוחדות לא פחות מהעוף המוזר הזה שספק באיזה מגרש הוא משחק ובמי מתחרה באמת...S4?, Q50S

בהצלחה במכירה, מניח שבמחיר הנכון היא עשויה למצוא בית חדש ;)

יוצרו רק 1500 יחידות לכל העולם? נשמעת כמו הרפתקאה מפוקפקת מאוד לתחזק את הרכב הזה.

ברור למה קשה למכור. אבל במחיר הנכון כנראה ימצא בעלים חדש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...