Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הקהילה הנכבדים. 

מצרף דו"ח קומפיוטסט, אשמח לשמוע הערות. 

המוכר אמר שהוא יעשה כיוון פרונט ויחליף צמיגים אחוריים. 

האם עניין המנוע (בוכנות) / שלדת מרכב אמור להטריד אותי? 

קומפיו.png

פורסם

כותב את דעתי - 

עניין הבוכנות זה משהו שהם כותבים בכל דוח. אם אין משהו מיוחד בשמן (צבע חריג, דליל/סמיך) זה נשמע תקין

הרכב עם קמ קצת גבוה לרכב בנזין. הייתי מחשיב את זה במחיר

יש פגיעות שגרמו להחלפה של טמבון קדמי וכנף, כנראה קיבל מכה מקדימה - משמעות נמוכה בדרך כלל אומר שלא נפגעה השלדה. 

הייתי בודק אם יש ירידת ערך מבחינה ביטוחית. וגם את זה מחשיב במחיר.

לסיכום - רכב לא אידאלי וזה צריך לבוא לידי ביטוי במחיר. אם לא בא לדעתי כדאי לחפש רכב אחר זה לא רכב נדיר בשוק.

פורסם

מבחינה מכאנית אין בעיה,מה שכן היתה איזו תאונה, לא קשה. ברכב יחסית חדש הייתי מעדיף ללא החלפות חלקים בגלל שעם הזמן יכולים להיות קילופים.

אלא אם זה בא לידי ביטוי במחיר וזה מתאים לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שנסע 96K בשלוש שנים? מה כבר אין אאוטלנדר בשוק? אם לרכב יש נסועה של ליסינג אז זה כנראה ליסינג מסוג כלשהו. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...