Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחיינית שמתגוררת אצלנו עברה היום טסט, בת 21

הרכב שלנ מבוטח על זוג בלבד, אני ואשתי, מתקרבים ל40 עם וותק ארוך מאוד.

לא משתלם להוסיף אותה כמבוטחת קבועה עקב עלויות פסיכיות, מה גם שהשימוש שלה יהיה מזערי מאוד - רק לצרכי ליווי ולמידה (היא למדה לעבור טסט. עכשיו צריכה ללמוד לנהוג (-: )

שמעתי שיש חברות ביטוח שמאפשרות הוספת נהגים לפי יומית / שעתית / ווטאבר, במנותק מהפוליסה המקורית שלי?

אשמח לקבל פרטים מבעלי נסיון

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין לי ניסיון אישי, אבל מהידע שלי יש 2 אפשרויות:

1) צ'יק (Chik) של ליברה - אפליקציה ייעודית לצורך הזה

2) בחברת הביטוח בה אתה מבוטח, בדר"כ הם מודעים לצורך הזה, בדוק אם יש להם מסלול כזה ואיך מפעילים אותו

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני נהג חדש , עדיין בלי רכב. יש מישהו שנותן לי להשתמש ברכב שלו, הוא מבוטח בביטוח ישיר. באפליקציה שלהם יש אפשרות להוסיף נהג צעיר/חדש ב 45 ש"ח לארבעה ימים (אי אפשר לבטח פחות ימים וגם לא יותר ימים, אבל כן אפשר לחדש ללא הגבלה).

הביטוח לא חל על מ.ז. ספציפי, אלא כללי.

עריכה אחרונה על ידי Mango
פורסם

כמו שכתבת, יש הוספה לפי ימים ויש לפי קילומטרים.

לפי ימים זה בדרך כלל עולה שקל אחד לקילומטר, בחלק מהחברות מתחברים למחשב רכב, באחרות באמצעות אפליקצייה.

לפי ימים - משתנה בין החברות, בדרך כלל כ30-40 שח ליום ואם עושים לכמה ימים ברצף יכול כ20-30 שח ליום.

בביטוח ישיר זה יותר זול, אם אני לא טועה 45 שח לארבעה ימים, כפי שהזכיר מנגו.

כפי שהזכיר אלעדית יש את הביטוח של ליברה שהוא לא תלוי בחברה בה אתה מבוטח. אבל באפשרות הזאת לא ברור מה לגבי הביטוח חובה.

בחלק (לפחות) מהביטוחים לפי קילומטרים הביטוח מנותק מבעל הפוליסה הראשי ולכן במקרה של תאונה התביעה נרשמת רק על הנהג הזמני. לדוגמה: 

https://www.fnx.co.il/car-insurance/car-insurance-for-young-drivers/

לעומת זאת לפי ימים אני לא יודע אם יש דבר כזה.

מן הסתם ייתכן יש עוד הבדלים כלשהם בין החברות.

• אהבתי 1
פורסם

היה לי את אותו נושא כמוך, אני הייתי מבוטח בכלל ורציתי להוסיף נהג חדש בן 19 ל-3 ימים.

האמת שזה די פשוט 😎

במקרה שלי: נכנסתי לאתר של כלל, ביקשתי להוסיף נהג חדש, בחרתי את התאריכים שאני מעוניין, הם הציגו לי את הסכום המבוקש, נגיד 200 שקל (לא זוכר כמה), פרטי אשראי וזהו, ביטוח נהג חדש ל-3.ימים.

אני מאמין שזה כך בכל החברות.

בהצלחה לנהגת החדשה.

• אהבתי 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם

תודה לכולם

אני מבוטח בליברה, אז מתאר לעצמי שהגיוני שאעבוד איתם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הגיוני או לא, אני חושב שהיחידה שמאפשרת ביטוח לנהג זמני כשהרכב לא מבוטח אצלה היא ליברה, כך שאין לך אפשרות אחרת.

בלי קשר נראה לי שבליברה דווקא אין אפשרות לביטוח לנהג צעיר/חדש לפי קילומטרים כך שאם זה מה שמתאים לכם זה חיסרון.

פורסם

יש את זה גם בליברה. אתה נכנס לאתר שלהם לאזור האאישי שלך מוסיף נהג זמני בכמה עשרות שקלים יש לו ביטוח לכמה ימים.

האישור מתקבל מיידית בסיום הכנסת הפרטים.

פורסם (נערך)

לכלל יש ביטוח יחסית זול (צריך לבדוק ספציפית לרכב שלכם) לנהגים די חדשים, נקרא behave, דורש הורדת אפליקציה שעוקבת אחרי הנסיעות. בעיקרון זה תוכנית לשנה, אבל שווה לבדוק אם גם לחלק... בכל מקרה יכול לדרבן את הנהגת הצעירה להיזהר 😉

נ.ב. לא מקבלת מהם אחוזים או משהו... 

עריכה אחרונה על ידי הודיה30
תוספת פרטים וכו
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...