Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני מעמ. אחרי מעמ כמעט 500. 

זה מוסך שלא הייתי מתקרב אליו יותר. 

מוסכי יבואן הם יקרים מאוד זה ידוע. אבל כאן יש תחושה של הגזמה. 

כמובן גם מבאס שהיצרן קובע החלפה של פילטרים שבכל מקרה יעלו את המחיר בכל טיפול. ואם תטפל ביבואן זה רק יעלה יותר כי יהיו עוד דברים. וואו יונדאי ביבואן יותר יקרה מהונדה. זה לא האמנתי שאראה אי פעם. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מביך, מקומם ועצוב. מדינת חלם.

זה למה אני מטפל לבד. לצערי מוסכי היבואן הם לא בטוחה למקצועיות - להפך, דווקא הם אלו שמעסיקים את חסרי הניסיון.

אני במקומך הייתי מחפש מוסך אמין שאינו מוסך מורשה יבואן, גם על מחיר האחריות. זה פשוט לא שווה את זה.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

1. 

פילטר מזגן סיני חליפי עולה 30-50 שקל - לא משנה לאיזה רכב.

פילטר מזגן חליפי OEM עולה סדר גודל של 80-120 שקל.

פילטר מזגן מקורי 165 שקל בחנות חלפים.

מוסך יונדאי 292 שקל.

2. 

החלפה של הפילטר לא נדרשת כל שנה, אלא בין שנה לשנתיים.

ככה מחלק שהיה אמור לעלות 120 שקל לכל היותר, זה הפך להיות 584 שקל וכפול עבודה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

וואו לדעתי זה השיא ממה שראיתי עד כה לרכב עממי. טיפול קטן ל BRZ עולה כמעט חצי מזה… 

לא הייתי חוזר למקום כזה בחיים גם אם יתנו הנחה אחרי מיקוח. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, BAD GUY כתב:

תראה בתמונה שצרפתי קודם.

416₪ עבודה

416 ש"ח זה עלות העבודה. לא עלות שעת עבודה כפי שכתב ZAF, שאליו הופנתה השאלה. מדובר גם בחשבונית לא חוקית.

פורסם

אין פירוט על העבודה (תעריף שעה וזמן עבודה כולל), אין פירוט על השמן שנמזג, אין פירוט אם החלקים מקוריים או תחליפיים. "טוב" שיש פירוט על התרכיז לניקוי שמשות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אמור להראות כך:

פרוט זמן עבודה , מחיר שעתון ... 

image.png.8ec8bf08e70f1748b85ea82533ad51cd.png

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...