Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שרק כעת בגילי המופלג עלתה בי המחשבה הזו. אני גם מאמין שעשיתי כך כאשר רכשתי את הרכב הנוכחי שלי אבל באמת שאני לא זוכר כיצד זה התבצע.

בגדול השאלה ברובה היא מבחינת ביטוח - נאמר שרכשתי רכב חדש, ביטחתי אותו וכו', אך עדיין לא מכרתי את הרכב הנוכחי, עליו מן הסתם כבר לא יהיה ביטוח. כיצד מתנהלים כך? האם הרכב הנוכחי פשוט צריך לעמוד בחניה ללא ביטוח עד שיימצא קונה? ומה קורה כאשר קונה פוטנציאלי רוצה לעשות נסיעת מבחן על הרכב?

פורסם

למה לא פשוט להשאיר את הביטוח גם על הרכב הישן? אתה ממשיך לשלם ביטוח על 2 הרכבים עד שהישן נמכר, ואז מבטל את הביטוח.

פורסם

יהיו לך שני ביטוחים עד שתמכור, ואז תבקש זיכוי מחברת הביטוח על הרכב הקודם ( על התקופה שנשארה עד לסיום ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה באמת מה שנהוג?..

נאמר ויקחו לי 3 חודשים למכור את הרכב זה הפסד של לפחות 1000 שקל לחינם..

פורסם

כן, אין מה לעשות. זה התהליך.

איך תמכור רכב כשאין לו ביטוח? איך תנייד אותו, תציג אותו וכו'..   

• אהבתי 1
פורסם
לפני 50 דקות, omricn כתב:

זה באמת מה שנהוג?..

נאמר ויקחו לי 3 חודשים למכור את הרכב זה הפסד של לפחות 1000 שקל לחינם..

אין מה לעשות, ב 3 חודשים גם המחירון של הרכב ירד, וביותר מ 1000 ש"ח אם זה רכב יחסית יקר, וגם אולי יהיה טסט בקרוב שתצטרך להעביר.

עדיף לפרסם במחיר אטרקטיבי ולא למשוך את המכירה 3 חודשים ובסוף למכור במחיר שיכלת לקבל על ההתחלה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

פורסם

אתה מבלבל אולי בין ביטוח מקיף לחובה? ביטוח חובה אתה בכל מקרה חייב וזה סכום זניח של כ-150 שקל בחודש בערך. אתה ממש לא רוצה להחזיק רכב בלי ביטוח חובה גם אם הוא סתם שוכב בחניה. מקיף? אם יש, זו כבר החלטה שלך וניהול הסיכונים שלך, הרי לזה אנחנו מבטחים בביטוח מקיף, כדי למנוע אירוע כלכלי משמעותי. 

• תוכן חדש...