Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה על מגרשי מכוניות אמינים במרכז הארץ אשר שם אוכל לרכוש אוטו במצב טוב יד שניה מבלי להתעסק הכל החיפוש המעיק הזה באינטרנט או בעיתונים.

אני מעוניין לרכוש יונדאי אקסנט 97 או מאזדה 323 96

וכמו כן כמה אנחנו מחפשים מאזדה 323 שנת 2000, 2001 1.8

תודה!

פורסם

QUOTE=The_HoT-]אני צריך המלצה על מגרשי מכוניות אמינים במרכז הארץ אשר שם אוכל לרכוש אוטו במצב טוב יד שניה מבלי להתעסק הכל החיפוש המעיק הזה באינטרנט או בעיתונים.

אני מעוניין לרכוש יונדאי אקסנט 97 או מאזדה 323 96

וכמו כן כמה אנחנו מחפשים מאזדה 323 שנת 2000, 2001 1.8

תודה!המלצה קטנה עדיף "שתתעסק" עם חיפוש באינטרנט בעיתונים או אפילו בחניות של בתים, עד אשר תמצא את הרכב שלך.

אם תריץ חיפוש תמצא הרבה "קומבינות" בהם חלק מחברי הפורום "נעקצו" מסוחרי מכוניות.

תהיה סבלני תחפש והרכב שלך בסופו של דבר יגיע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רבות דובר וסופר בקשר לקניית רכב דרך מגרש\סוכנות, מה גם שהרכבים שאתה מחפש אינם כאלה נדירים. (אולי 323 שאינה 1.6 בעיתית יותר)

בצע חיפוש ובכל מקרה אל תוותר על בדיקת הרכב במקום אותו אתה בוחר.

הגברת הנחמדה שהגיבה לפני התחבטה בשאלה די דומה, אני מניח, לא מזמן.

העף מבט בשירשור המצורף ותחליט מה לעשות.

חי סולומון

אופס.... השירשור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71771

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
הגברת הנחמדה ....

גברת זה זקן מדי. נסה אולי עלמה צעירה...:wink:

ולעניין. בעיתון/אינטרנט יש לך סיכוי יותר גבוה למצוא משהו טוב (יש יותר היצע).

לדעתי גם הגישה שלך לא נכונה. אתה צריך להפנות את מירב תשומת הלב לחיפוש אחר רכב, כדי למצוא את הטוב ביותר שתוכל וכמובן כדי שלא תיפול בפח.

פורסם

לדעתי הכי טוב לך ובטוח לך, זה לשבור את הראש ולהתחיל לחפש לבד.

וגם בטוח שיהיו יותר מציאות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

הבחירה היא שלך . אבל אם אתה רוצה מגרש אמין ללא דופי זהו " עודד שבי שירותי רכב " הממוקם בקיבוץ שפיים .

בחור מאוד הגון , שירות מעולה . מהניסיון שלי ועוד הרבה מכרים שקנו אצלו רק תגובות חמות .

הוא נותן אחריות מקיפה על רוב הרכבים והרכבים תמיד באים אחרי טיפולים מקיפים .

נמצא בקיבוץ שפיים ליד מוסך קאיה .

הטלפון שלו : 050-5308226 , מקווה שעזרתי .

פורסם
אוקיי תודה על התגובות חברים.

אתאמץ לחפש יותר

הסבלנות משתלמת, את הרכב שלי קניתי בסופו של דבר מהמנהל שלי בבית הספר היסודי שהוא גם במקרה אבא של שדרן רדיו ידוע ופרוע:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הסבלנות משתלמת, את הרכב שלי קניתי בסופו של דבר מהמנהל שלי בבית הספר היסודי שהוא גם במקרה אבא של שדרן רדיו ידוע ופרוע

יוסי שטרן ? :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...