Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון משותף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש בנק מומלץ שאפשר לפתוח בו חשבון משותף עם הדגשים הבאים

- יש אתר לPC

- תהליך דיגיטלי

- אתר ושירותי דיגיטל נורמליים וסיכויים אפסיים להגיע לסניף פיזית בעתיד

מה מומלץ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הבנקים עונים לתיאור חוץ מזירו.

מי עדיף?

זה נבלה וזה טריפה, כל התחום הזה בארץ תקוע בימי הביניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

סניף הבנק שנגיש לך רגלית או ברכב בנוחות, ושלא קיבלת עליו פידבקים שליליים.

שים לב לשתי המילים הראשונות - הסניף יותר חשוב מהבנק.

אגב, לא להגיע פיזית זו דרישה מוגזמת. להגיע לעיתים רחוקות - ריאלית מאוד. יש כל מיני עיזים כמו פעולות בסכומים גדולים שמצריכות זיהוי אישי, הוצאת כרטיס אשראי (הזוי, אבל לפעמים עדיין נדרש) וכו׳.

לגבי מזומנים - לא קיימים יותר בדלפקים, רק בקיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, sperial כתב:

סניף הבנק שנגיש לך רגלית או ברכב בנוחות, ושלא קיבלת עליו פידבקים שליליים.

שים לב לשתי המילים הראשונות - הסניף יותר חשוב מהבנק.

אגב, לא להגיע פיזית זו דרישה מוגזמת. להגיע לעיתים רחוקות - ריאלית מאוד. יש כל מיני עיזים כמו פעולות בסכומים גדולים שמצריכות זיהוי אישי, הוצאת כרטיס אשראי (הזוי, אבל לפעמים עדיין נדרש) וכו׳.

לגבי מזומנים - לא קיימים יותר בדלפקים, רק בקיר.

אוקיי. את הפתיחה אפשר לעשות דיגיטלית?

פורסם

אפשר, אבל אז אתה משוייך לסניף הדיגיטלי ויש לזה משמעויות שמשתנות מבנק לבנק.

אני כמו @sperial ממליץ לעשות את פתיחת החשבון בסניף פיזי שתבחרו, וזה יהיה הביקור החצי-שנתי שלכם בבנק. 95% מהפעולות עושים היום דיגיטלית, ועוד 3% אפשר לעשות בשיחת טלפון. השאר מצריכים ביקורים נדירים בבנק, ככה שאולי תצטרכו להגיע לסניף פעם--פעמיים בשנה.

ההבדל הגדול בין הסניפים הוא מה קורה when the shit hit the fan, כמו שרואים בשרשור השני: פה בנקאים טובים ומנוסים ידריכו אותכם וילוו אותכם בתסבוכת. בנקאים חארות ינפנפו אותכם ויתנו לכם להסתבך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אם יש בקרבת מקום קרובי משפחה עם חשבון של מכובדים נצל אותם כדי לעבור לאגף הזה. ישפר את מעמדך בבנק ואת היחס שתקבל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחשבון מושתף עדיף מכל בחינה שהיא לעשות את הפתיחה הראשונה רגלית, גם אם קיימת אופציה דיגיטלית. שעה וחצי מחייכם ונגמר.

אחרי שלב ההקמה הראשוני הרבה יותר פשוט להתנייד דיגיטלית אם/כאשר צריך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 שעות, borsood כתב:

וזה יהיה הביקור החצי-שנתי שלכם בבנק

יש לי חשבונות בשני בנקים.  באף אחד מהם איני זקוק לביקור פעם בחצי שנה.  בשניהם לא הייתי פיזית כמה שנים.

פורסם

תראה, אני מגיע פיזית לסניף פעם-פעמיים בשנה. פה ושם - באמת פה ושם - חייבים לבצע את הפעולה פנים אל פנים - אם בגלל רגולציה או נוהל פנימי (למשל פעולה בסכום גדול המחייבת זיהוי אישי), לפעמים כיוון שאתה מרגיש יותר בטוח לקבל את האסמכתא לפעולה מידי הפקיד, כדי שאם תהיה תקלה לא יאשמו אותך אלא יצטרכו לקחת אחריות. ולפעמים גם דברים מטופשים כמו קבלת כרטיס אשראי בנקאי (אם לא איבדת אותו זה קורה פעם ב-5-6 שנים).

ובתור לקוח "בנקאות פרטית" (זה המינוח של בנה"פ, כל בנק קורא לזה בשם אחר) התורים יותר קצרים וכורסאות ההמתנה יותר נוחות. 

פורסם (נערך)

חשבון שלי בלאומי ישיר למעלה מ20 שנה. 

לדעתי לא הייתי פיזית בסניף בנק כ15 שנה.

למען הדיוק, הייתי פעם אחת, אבל זה לא היה בשבילי אלא בשביל לחתום על ייפוי כח בחשבון של הוריי.

אני חושב שמי שהוא לא בעל עסק או שיש לו עינינים לא שגרתיים, אין לו צורך בלהיות משוייך לסניף פיזי.

לפני 3 דקות, sperial כתב:

למשל פעולה בסכום גדול המחייבת זיהוי אישי

גם זה ניתן לביצוע בטלפון.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לאחרונה הייתי צריך לבצע פעולה בסכום שמעבר לגבולות האלה. הייתי חייב להתייצב עם תעודת זהות.

שוב, מדובר באירועים נדירים, אבל בדיוק בשביל זה יש סניף בנק.

בעבר נזקקתי גם לשירותי יועץ ההשקעות בסניף, היום יש לי יועצת שבאה אלי הביתה.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

בסכום שמעבר לגבולות האלה.

לא יודע על כמה מדובר.

העברתי לאחרונה כ100 אלף שקל. נתתי הוראה אלקטרונית וקיבלתי הודעה שיש צורך באישור בנקאי.

למחרת התקשרה אלי בנקאית, אישרתי בטלפון והיא התקשרה גם לאישתי שהיא גם בעלת החשבון. וזהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא בהכרח. חשבון שיש בו פקדונות או מחזור גדולים.  החשבון שלי מתנהל בבנה״פ, שם זה קרוי ״בנקאות פרטית״. בבנקים אחרים יש שמות שונים. בקיצור, אגף נפרד, פחות המוני, יותר נוח (למשל כורסאות במקום כסאות פשוטים בהמתנה), פקידים יותר מנוסים, תורים יותר קצרים. לא יודע האם מתבטא בעמלות וריביות יתר נוחים.

ובעניין דומה - אם אתה מחזיק בכרטיסי אשראי בנקאיים נסה לקבל את הדרגה הגבוהה ביותר שתוכל, אם אתה נזקק לאשראי הריביתֶשתיגבה תהיה נמוכה יותר. על הדמ״ש צריך להתמקח תקופתית.

• מעניין 1

פורסם
בתאריך 16.2.2024 בשעה 15:05, hans כתב:

בחשבון מושתף עדיף מכל בחינה שהיא לעשות את הפתיחה הראשונה רגלית, גם אם קיימת אופציה דיגיטלית. שעה וחצי מחייכם ונגמר.

אחרי שלב ההקמה הראשוני הרבה יותר פשוט להתנייד דיגיטלית אם/כאשר צריך.

תודה על העצה אבל אני עדיין לא בטוח שרוצה לבזבז על זה שעה וחצי..

• תוכן חדש...