Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי מחפשת רכב חדש, ובאפשרותה לקבל את שני הרכבים באותו מחיר כאשר ההשוואה הינה גרסת Supreme למול GT Line.

שאלה לגבי שני הרכבים הללו,

קיה נותנים 7 שנים אחריות למול יונדאי שנותנים 3 שנים.

חלק אומרים שזה כמעט אותו רכב, מנסה להבין האם יצרן הגיר החד מצמדי שונה ביניהם ובכלל, מהי העדיפות מהבחינה הזאת של אחריות שניתנת? עד כמה הגיר הזה בעייתי אם בכלל?

חד משמעית הI10 יותר מושכת ומעניינת מבפנים ומרגישה יותר נוחה ומרגיש שיש לה יותר מקום. אך מעניין אותי מהי דעתכם מהבחינה של האחריות ובכלל, מה מומלץ יותר מבחינה בטיחותית וכו'

פורסם

קיה חברת בת של יונדאי.

הגיר אותו הגיר, אולי יהיה הבדל בכיול שלו.

הi10 דגם חדש יותר והמרווח העדיף מאחור בהחלט מורגש.

פורסם
לפני 36 דקות, yoav911gt2 כתב:

קיה חברת בת של יונדאי.

הגיר אותו הגיר, אולי יהיה הבדל בכיול שלו.

הi10 דגם חדש יותר והמרווח העדיף מאחור בהחלט מורגש.

כן, סתם מנסים להבין מדוע ההבדלים באחריות, אבל מן הסתם לעולם לא נדע....

פורסם

האחריות בטח מפורסמת איפשהוא.

בקיה למיטב זכרוני זה 3 שנים מלאות ועוד 4 שנים על גיר מנוע. ביונדאי זה רק השלוש שנים מלאות.

פורסם
לפני שעה, bersodsky כתב:

כן, סתם מנסים להבין מדוע ההבדלים באחריות, אבל מן הסתם לעולם לא נדע....

ההבדלים כנראה נובעים מהיבואנים השונים של כל מותג. זו ההשערה שלי.

קיה במדיניות ארוכה בארץ של משך אחריות ארוך מהמקובל (אולי זה ככה בעוד מקומות בעולם. לא יודע)

מדובר בשני מותגים של אותו הקונצרן. בד"כ מותגים שונים של אותו קונצרן מרוכזים אצל אותו היבואן (סיטרואן, פיז'ו ואופל אצלצ לובינסקי. פולקסוואגן, אאודי, סיאט וסקודה אצל צ'פמיון ועוד) וזה יוצר סוג של אחידות או דימיון בעניינים כאלו של אחריות.

אבל בקונצרן של המותגים הללו זה מדובר בשני יבואנים שונים שמתחרים אחד בשני. אז יש יותר הבדלים.  

פורסם

לדעתי היונדאי נוחה יותר ועדיפה מבחינת מרווח, גם המושב נהג היה לי נח יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...