Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון C5 איירקרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שבועות בוחן את הדגם המאובזר (שיין פק) בגירסת הבנזין, אין הרבה כאלה והשונות במחירים גבוהה - לרבות פרסום מעל מחיר מחירון לוי יצחק.

אני תוהה אם רוב הרכבים הללו נמכרים משמעותית מתחת למחירון בארבע עיניים כיאה לסטיגמת המותג בארץ, או מצב שוק יד השניה בארץ כרגע?

וגם -

האם רכב שמור יד 1 פרטית וק״מ נמוך ימכר די קרוב למחיר המחירון? 

פורסם

מכיר 2 אנשים שקנו פיג׳ו 3008 שזה האח התאום של הסיטרואן הזו. רכשו ב105 ו110 שזה שיקף לפני חצי שנה (בעת הקניה 25 אלף שקל מתחת למחירון) רכבים פרטיים עם 30 ק״מ ו55 ק״מ האחד נקנה באלדן והשני בפרטי. שניהם 2019 ונרכשו באמצע 2022

פורסם
לפני 11 דקות, תחבצ כתב:

מכיר 2 אנשים שקנו פיג׳ו 3008 שזה האח התאום של הסיטרואן הזו. רכשו ב105 ו110 שזה שיקף לפני חצי שנה (בעת הקניה 25 אלף שקל מתחת למחירון) רכבים פרטיים עם 30 ק״מ ו55 ק״מ האחד נקנה באלדן והשני בפרטי. שניהם 2019 ונרכשו באמצע 2022

תודה, היתכן ששניהם 1.2 עם הבעיה הידועה ברצועת התזמון? הבנתי שה3008 שומר על ערכו וזה יכול להסביר את זה.

פורסם

כשבחנתי c5 איירקרוס לפני 6-10 חודשים בגרסת feel 1.6 או דיזל, המחירים היו 20%-25% מתחת למחירון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לפני 1 דקה, srool כתב:

כשבחנתי c5 איירקרוס לפני 6-10 חודשים בגרסת feel 1.6 או דיזל, המחירים היו 20%-25% מתחת למחירון.

המחיר שפורסם ביד2?

פורסם
לפני כשעה, shayks כתב:

המחיר שפורסם ביד2?

מחירון יד 2 הוא פיקציה מונפצת לחלוטין, אלגוריתים אשר משקלל את המחיר שבעלי הרכב מבקשים אשר לעיתים קרובות הוא הרבה מעבר למחירון האמיתי של הרכב.

המחירון היחיד אשר קובע לצורכי ביטוח במקרה של נזק \ תאונה לרכב הוא זה של לוי יצחק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 14 שעות, shayks כתב:

תודה, היתכן ששניהם 1.2 עם הבעיה הידועה ברצועת התזמון? הבנתי שה3008 שומר על ערכו וזה יכול להסביר את זה.

שניהם אכן עם מנוע ה1.2, אחד בגרסת הפרימיום ואחד רגיל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

מחירון יד 2 הוא פיקציה מונפצת לחלוטין, אלגוריתים אשר משקלל את המחיר שבעלי הרכב מבקשים אשר לעיתים קרובות הוא הרבה מעבר למחירון האמיתי של הרכב.

המחירון היחיד אשר קובע לצורכי ביטוח במקרה של נזק \ תאונה לרכב הוא זה של לוי יצחק.

שים לב שבשום שלב לא דיברתי על מחירון יד2, אלא על המחיר שפורסם על ידי המוכר. מדבר על לוי יצחק בלבד

פורסם
לפני 29 דקות, Tal Barami כתב:

היי,

בעלים לשעבר של C5 Shine pk בנזין.

מכרתי משמעותית מתחת למחיר שקיוויתי למכור.

היה קשה למצוא קונה.

אשמח לעוד פרטים, כותב לך בפרטי

פורסם

אני גם עכשיו בשוק בחיפושים אחרי C5 בדגם הנמוך יותר, FEEL. אני רואה לא מעט מוכרים שמתעקשים למכור במחיר מחירון.

לצערנו/לשמחתנו סיטרואן אמורה להמכר משמעותית מתחת למחירון.

מציע לך לחכות לעסקה שתשתלם לך

פורסם
לפני 33 דקות, Spirox כתב:

אני רואה לא מעט מוכרים שמתעקשים למכור במחיר מחירון.

לצערנו/לשמחתנו סיטרואן אמורה להמכר משמעותית מתחת למחירון.

כנראה שאם זה באמת ככה, אין טעם לשכנע מוכרים. הם יפרסמו ויאלצו להוריד מחיר, אני הייתי חוזר לאחד כזה אחרי 3-4 שבועות ושואל אם דעתו השתנתה.

• תוכן חדש...