Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מתעניין לקנות רכב פלאג אין 

יש לי נסיעות קצרות לעבודה באזור ה30-35 קילומטר ויש אפשרות להטעין אותו בעבודה ככה שאוכל לסוע חשמל כל הזמן כשאני עובד.

השאלה שלי האם זה לא הורס את מנוע הבנזין שאני נוסע חשמל רוב הזמן?  אם המערכת יודעת ״לטפל״ במנוע גם שהוא לא פעיל הרבה זמן? 

איך עובד דבר כזה מכנית?

חיפשתי באינטרנט מידע על זה ולא ממש מצאתי

האם זה תלוי רכב והמערכת שיש לו?

אשמח להמלצות לרכב עד 160-170K לזוג פלוס אחד

פורסם
לפני שעתיים, רועי84 כתב:

למה לא לקנות כבר חשמלי מלא ולחסוך את הטיפולים במנוע הבנזין?

מרחק נסיעה

בלי קשר לזה יש לי נסיעות מדי פעם ארוכות ולא רוצה להסתמך על חשמלי ירדתי מזה בינתיים

• ספונסר פורום
פורסם

לכיבוי והתנעת מנוע בעירה פנימית באופן תכוף יש מחיר של בלאי מוגבר בשניות/דקות הראשונות אחרי התנעה, בתלות בטמפרטורת המנוע בעת ההתנעה.

הפתרון מבחינת היצרן - שימוש בשמנים בצמיגות נמוכה שיוכלו לשמן המכלולים מיד עם ההתנעה.

הפתרון מבחינת הנהג - להיות מודע לכך שגם אם חלפו דקות מאז היציאה לדרך - אתה למעשה עם מנוע קר, ולהשתדל להאיץ בעדינות 

ככל שניתן, בדקות הראשונות להתנעתו.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 9 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

לכיבוי והתנעת מנוע בעירה פנימית באופן תכוף יש מחיר של בלאי מוגבר בשניות/דקות הראשונות אחרי התנעה, בתלות בטמפרטורת המנוע בעת ההתנעה.

הפתרון מבחינת היצרן - שימוש בשמנים בצמיגות נמוכה שיוכלו לשמן המכלולים מיד עם ההתנעה.

הפתרון מבחינת הנהג - להיות מודע לכך שגם אם חלפו דקות מאז היציאה לדרך - אתה למעשה עם מנוע קר, ולהשתדל להאיץ בעדינות 

ככל שניתן, בדקות הראשונות להתנעתו.

כן

השאלה שלי האם זה שהמנוע בנזין לא עובד סתם לדוגמא שבוע כי אני נוסע רק חשמל

כמה זה הורס אותו באמת או האם זה המערכות האלה יודעות לשמור על המנוע גם שהוא לא מופעל 

פורסם

אם תטפל במוסך מורשה ובזמן, הכל יהיה בסדר. מה אתה דואג? רוצה להנות, קנה במוו כמו שלי, משומשת שתכנס לך בתקציב, גם תהנה מחשמל וגם כשתלחץ על הגז תהנה מחווית נהיגה מושלמת

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אח שלי עם רכב פלאג אין,

לקסוס, לצורך העניין,

רוב הנסיעות שלו על חשמל,

אך מידי פעם הוא בוחר לעבוד במצב היברידי כדי שמנוע הבנזין יעבוד, הוא עושה את זה לרוב בנסיעה בינעירונית,

יוצא לו לתדלק איזה 30 ליטר כל 2.5 - 3 חודשים, סביב ה70 ש״ח בחודש מקסימום.

כך שמדובר בעלות צריכת דלק לא מורגשת שמצד שני שומר גם על מנוע הבנזין.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 12 שעות, gal1992 כתב:

כן

השאלה שלי האם זה שהמנוע בנזין לא עובד סתם לדוגמא שבוע כי אני נוסע רק חשמל

כמה זה הורס אותו באמת או האם זה המערכות האלה יודעות לשמור על המנוע גם שהוא לא מופעל 

כפי שכתבתי - המערכות האללה לא "שומרות" על המנוע, אלא התחזוקה הנכונה ונהיגה נכונה עושות את זה מספיק טוב. אין לך ממה לחשוש בהקשר הזה, באופן כללי.  יש בעיות ספציפיות (למשל - הסוללה הנטענת של מיצובישי אאוטלנדר PHEV שהטווח הריאלי שלה מתקצר בחצי מהר מאד, והיבואן אינו מתייחס), אבל בגדול אין מה לחשוש ממנועי הבנזין.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 13 שעות, Michazzz כתב:

אם תטפל במוסך מורשה ובזמן, הכל יהיה בסדר. מה אתה דואג? רוצה להנות, קנה במוו כמו שלי, משומשת שתכנס לך בתקציב, גם תהנה מחשמל וגם כשתלחץ על הגז תהנה מחווית נהיגה מושלמת

כמה קילומטר מספיקה הבטריה?

פורסם

אצלי כבר ירד ל 13 ק"מ בערך. בהתחלה עשתה 30 אם אני זוכר נכון

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...