Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע ידוע בהתנעה קרה קשה. 

יש הבדל בין רעידה לנקישות

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 10 דקות, מלטבשי כתב:

המנוע ידוע בהתנעה קרה קשה. 

יש הבדל בין רעידה לנקישות

טוב לדעת

אצלי מניע בקלות אבל רועד למשך כ-20 שניות, ובימים קרים במיוחד יש גם רעש שריקה למשך שניות ספורות

נקישות אין בכלל

פורסם
לפני שעה, chezik כתב:

טוב לדעת

אצלי מניע בקלות אבל רועד למשך כ-20 שניות, ובימים קרים במיוחד יש גם רעש שריקה למשך שניות ספורות

נקישות אין בכלל

נשמע לי תקין, גם ה165 שלי עושה את זה מ day one.
אם אתה בכל זאת שומע טרטור חריג בהנעה קלה ואתה חושש, תמיד אפשר לבצע את בדיקת המתיחה לשרשרת כפי שציינתי. כצעד מונע אני החלפתי את המותחן בלבד, הוא די זול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד כמה שידוע לי המנוע הזה עובד בהתחלה בתערובת עשירה כדי להתחמם מהר.  זה בהחלט משפיע על הרעש שהוא משמיע בהתחלה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

כל רכב בהתנעה קרה עושה רעש. לא?!

כל רכב בהתנעה עולה לסל"ד מעט יותר גבוה מסל"ד סרק, וככל שההתנעה קרה יותר ככה יקח לו יותר זמן לרדת לסל"ד סרק רגיל, הרעש התקין של התנעה קרה הוא פשוט רעש של סל"ד מעט גבוה יותר.

ברגע שיש בעיה של תושבות מנוע אז יורגשו גם רעידות בשלב הזה,

ואם יש גם בעיות הצתה (פלאג או קוויל תקולים) אז יהיו רעידות משמעותיות עוד יותר,

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

כל רכב בהתנעה קרה עושה רעש. לא?!

קצת.

כאן - הרבה.

פורסם

הרעש במנוע הזה בהתנעות קרות הוא חריג (קצת פחות ממאזדה) זה בעיקר מהטורבו. הבעיה כששומעים את השרשרת. הבאתי שזה בגלל שהשמן לא מספיק להגיע אליה והיא רצה יחסית יבשה וזה חלק מהתהליך שהיא נדפקת. 

אגב איפה החלפת מותחן?

• תוכן חדש...