Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש בשרשור הזה כאילו אני לא בקארספורום...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, WE988244 כתב:

לאף אחד אה לא מאמין?

אז למה לחבר הזה כן, אולי הוא עושה עליך סיבוב עם המוכר,

אתה מדבר על אנשי עסקים, למה אתה סומך על החבר שלך?

טרול או לא טרול?

זה חבר כמו משפחה, והוא במצב כלכלי יותר טוב ממני אין לו סיבה לעקוץ אותי. 

וגם את מה שהחבר הזה אמר- בדברים מסויימים אני מאמין לו, בדברים אחרים אני לא, והכל זה עד גבול מסויים. 

וגם עליו יש לי קלף שאני יכול להביס אותו.

אני תמיד בעמדת כוח ויהי מה- אני לא אהיה בעמדת חולשה מול האחר- תמיד יהיה לי קלף עלייך- בין אם זה קלף שיכלי, קלף משפטי,קלף חברתי, קלף זוגי, קלף כלכלי או אם זה פשוט קלף פיזי  שאאלץ לשבור לך את הצורה על זה שרימית אותי! 

אני לעולם לא אכנס למשהו בעמדת חולשה. 

זה בידיוק הסיבה שאני כל כך חושש מהעסקה הזאת, כי אני נכנס לעיר כמו ירושלים, ואין לי קלף מספיק חזק. אני אומנם אמן לחימה ,אבל מול פיגוע ירי אני חלש! מאוד חלש! אני מוציא רישיון נשק אבל הוא עדיין לא הגיע.  

ואני עכשיו צריך להתחיל להסתובב בעיר מטורפת כשאני בעמדת חולשה !   אני פשוט רוצה ללכת לאיזשהו מקום שאני אדע בוודאות שיש לי ביטחון ואני יכול "לסמוך" או איזשהו טופס שיהווה עוגן לעיסקה הזאת ופשוט לקנות ולגמור עד הסיפור ולעוף מהעיר הזאת כמה שיותר מהר.

עריכה אחרונה על ידי אסיף-יוסף תמם
  • מצחיק 9
  • לא הבנתי... 1
פורסם

אם השרשור היה ב'אוף-טופיק' הייתי נכנס לדיון על צורת ההיסתכלות על החיים הזו.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)

לפני 12 דקות, WE988244 כתב:

נראה פסיכולוג צריך לפני רכב.

אם לדרוש להיות בעמדת כוח בכל תחום בחיים שאני נמצא זה בעינייך גישה שמצריכה פסיכולוג , אז כן אני צריך  פסיכולוג.

אפילו כשאני מזמין פיצה ואני רוצה לשלם באשראי, אני קודם מזמין במזומן כדי שלא אהיה תלוי בחנות אם אקבל משלוח לא טוב! ורק כאשר המשלוח מגיע אני מבקש לשלם באשראי! 

אני בחיים לא נמצא בעמדה חלשה יותר מהצד השני -גם אם אני לא מבין בתחום מסויים, אני אמצא דרך להיות בעמדה חזקה ממך. 

אני פועל לפי עיקרון מאוד בסיסי שבזכותו אני נותן לעצמי את הזכות להיות בעמדת כוח: "אני יודע לגבי המוסריות שלי, אבל אני לעולם לא יודע עד כמה  מוסרי כמוני הצד השני"-ולכן אני תמיד אשאיר את הצד השני נתון לרחמים שלי, כי אני יודע שאני אהיה מוסרי יותר ממנו! -ואם אני אהיה ברחמים שלו, אז ייתכן ולא אזכה לאותה מידת מוסריות

פורסם
לפני 7 דקות, GREEN. כתב:

אם השרשור היה ב'אוף-טופיק' הייתי נכנס לדיון על צורת ההיסתכלות על החיים הזו.

ואכן נראה שהשרשור הפך להיות "אוף טופיק" 

לפני 2 דקות, YULI1 כתב:

רק שואל, 

מה עמדת הכח שיש לך על אלו שעונים לך בפורום?

עמדת כוח רלוונטי בנקודות מפתח בחיים לא בכל שנייה ובכל מקום. - אחרת היית הופך לאדם פרנואידי ומפוחד! 

אין לי עמדת כוח בפורום, והאמת שאני גם לא מרגיש צורך, כי אני לא במצב של עיסקה או אינטרסים, אלא רק החלפת מידע... 

ואם להודות ואחרי מחשבה שנייה ,נכון, יש אנשים בפורום כאן שבעמדת כוח מעליי ויכולים בכל רגע נתון לתת לי באן לדוגמא ולא הייתי יכול לעשות שום דבר נגד הבאן.

אבלללל 

תוך כדי שחשבתי על זה שאני נמצא בעמדת חולשה , אני כבר יודע על אטומט איך להמיר חולשה לעמדת כוח. ואני מבין במחשבים- ואם אקבל באן לא מוצדק, ואם זה באמת יעצבן אותי מספיק.אני אמצא דרך לחזור לפורום לא משנה מה! 

בקיצר גם במקרים שאני מרגיש "רגוע" ולא בעמדת כוח או חולשה-תכנתתי את עצמי מספיק , שבכל רגע נתון אני אמצא אלפי דרכים לחזור לעמדת כוח 

• מצחיק 1
פורסם

אני חושב שרכב זה לא בשבילך, מה יקרה שבמוו שחורה תחתוך אותך בכביש, איך תהיה בעמדת כוח?

הכי טוב זה שתיסע באוטובוס עם כל החבר'ה.

ככה ''הגב'' שלך לצדך וגם יש לך נהג בעמדה נחותה ממך, שעובד בשבילך.

מעניין לאן יתפתח השרשור הזה, פשוט מרתק

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, GTI33 כתב:

אני חושב שרכב זה לא בשבילך, מה יקרה שבמוו שחורה תחתוך אותך בכביש, איך תהיה בעמדת כוח?

הכי טוב זה שתיסע באוטובוס עם כל החבר'ה.

ככה ''הגב'' שלך לצדך וגם יש לך נהג בעמדה נחותה ממך, שעובד בשבילך.

מעניין לאן יתפתח השרשור הזה, פשוט מרתק

-נמחק-

פורסם

פות"ש - אתה לא חי בסרט.

אתה בסדרה בנטפליקס, עם 12 עונות.

וכבר באמת קשה מאוד לנהל את השפה שאתה משתמש בה. 

מאחלים לך בהצלחה בכל אשר תפנה.

ננעל. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 6

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...