Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

בעקבות הולדת בתי השניה, אנחנו נאלצים להחליף רכב לאחד שיכול להכיל:

2 מבוגרים לפחות (כולל נהג)

2 מושבים לתינוקות (הגדולים, לא בוסטרים)

ותא מטען גדול לציוד של 2 ילדים (עגלות וכו')

כבר זמן מה, מאז שחבר הביא ג'יפ גראנד צ'ירוקי 2007, בנזין V8 אוטומט (לא זוכר את הדגם המדוייק), אני מפנטז על רכבי-שטח יותר מתמיד, וגם די התאהבתי ברכב של החבר (וגם אישתי רוצה רכב-שטח מאז ומתמיד, שזה בונוס).

באופן כללי אני מודע שהסכום שיש לי להוציא על הרכב הוא נמוך מאוד עם כל המשתמע מכך (שנתון נמוך, בלאי, תחזוקה וכו'), אבל אני הייתי רוצה לבדוק אפשרויות לפני שאני מוותר.

מכיוון שאף פעם לא היה לי רכב-שטח, הייתי שמח לקבל כל טיפ אפשרי בעד ונגד (לא רוצה להשלות את עצמי סתם) ברכישה של רכב ישן ועוד אחד שכנראה ראה לא מעט שטח בזמנו.

כמו שאמרתי אני ממש התאהבתי בגראנד צ'ירוקי כמו אצל החבר, אבל אשמח לקבל הכוונות לגבי כל רכב-שטח פוטנציאלי, כשכמובן הנקודה העיקרית זה אחזקת הרכב לאחר הרכישה (שלא יהיה בור כלכלי, או לפחות כמה שיותר רדוד 😅).

לא יודע אם זה יעזור בנושא (בעניין אחזקת הרכב), אבל אני מכונאי בהכשרתי, אומנם של כלי טיס אבל הפואנטה שיש לי חוש ויכולות טכניים מעולים ככה שלא כל הטיפולים יהיו בהכרך במוסך.

רק בקשה אחת, על כל יתרון או חסרון אשמח לפריט מידע כגיבוי למה כן או לא, גם אם הוא נשמע טריוויאלי לכם.

תודה,

ועם ישראל חי!

פורסם

קודם כל תגדיר מה זה שטח בשבילך?

קצת שבילים, שבילי קק"ל?

שטח טכני קשה, דיונות.

יש הבדלים גדולים בין השניים והרכבים שאתה מכוון.

האם אתם הולכים לטייל כל סופש, פעם ב..

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אז ככה,

כל רכב שטח מזדקן טומן בחובו הוצאות גדולות יותר מפריבט,

א. כי בבסיס העלות של החלקים יקרה יותר ב. כי כפי הנראה הוא עבר דבר או שתים בחיים ולכן יש לו יותר מכלולים גמורים,

כמו"כ כל ירידה לשטח טכני תגרור הוצאה של כמה אלפים,

כמו"כ באם האוטו ללא מיגונים, הגבהות, מדרגות צד וכו', האוטו לא כשיר לשטח עקב מרווח גחון, ואז ההוצאה תהיה גבוהה או בנזקים בשטח, או בהשקעה הראשונית,

הרכב היחיד לדעתי שיכול להיות במחיר הזה זה גימני אבל הוא קטן,

יותר מזה זה מתחיל ב70/80 אלפש"ח עם עלות דלק גבוהה ועלות אחזקה גבוהה יותר.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...