Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מהאנשים שמפרסמים מודעה שתיים בשנה ביד2, ככה כבר איזה 10 שנים.

שבוע שעבר פרסמתי מודעה ובלי שום הודעה מוקדמת היא נמחקה. ניסיתי לפרסם מחדש אבל הוא מעביר אותי למסלול עסקי בלבד.

שלחתי פניה, לא ענו.

התקשרתי. טוענים שהמשתמש שלי מקושר למספר משתמשים אחרים ושאני יכול לפרסם רק דרך מדור עסקי. במשך רבע שעה אני מנסה להסביר שיש לי רק משתמש אחד, ושאני מפרסם גג שתי מודעות בשנה, ושמבחינתי יקחו אימות עם צילום ת.ז. או משהו.

שום דבר לא עזר, כמו לדבר עם קיר. אותה אמירה "מבדיקות פנימיות שלנו יש לך יותר ממשתמש אחד".

הבעיה שלי היא שיד2 הוא סוג של מונופול בתחום, וחוץ מהמרקטפלייס בפייסבוק אין לי שום מקום אחר לפרסם, ועכשיו אני תקוע.

אז מה אני עושה, למי אני פונה? אני לא בטוח שזה לגמרי חוקי לחסום ככה משתמשים שלא עוברים על התקנון האתר, אפילו שהם אתר פרטי.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • מבאס 1
פורסם

אין מה לעשות. יותר אפקטיבי לדבר עם הקיר מאשר עם יד2.

פרסמתי פעם שידה משומשת שאישתי צבעה וחידשה, ומרגע זה יד2 החליטה שאני "עסקי". לפחות זה מוגבל לקטגוריה הספציפית.

אין ברירה -  רק להרשם עם מספר טלפון ואימייל חדשים. 

:turn-l:
פורסם

שמע, חרא. הבעיה שזו (מחשבים וציוד נלווה) הקטגוריה היחידה שאני מפרסם בה. פעם בכמה שנים כשאני משדרג חלקים במחשב אני מפרסם ביד 2 את הישנים. 

פורסם

גם לי קרה פעם שפירסמתי אוסילוסקופ למכירה לפני 15 שנה... כלום לא עזר מלבד החלפת משתמש ומספר טלפון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה שמטריד זה שהם טוענים שהם מצאו "קשר חד משמעי למספר משתמשים אחרים".

מה זה אומר? הם לא מוכנים לומר.

אני מנסה להבין כיצד לחלץ מהם את המידע, לפחות כדי לדעת אם מישהו גולש לי על הרשת או משהו.

פורסם

אנחנו היינו באותו סיפור כמוך - מודעה גג שתיים בשנה, ופתאום החליטו שאנחנו משתמש עסקי.

קנינו סים חד פעמי ושמנו את המספר שלו במודעות + השתמשנו במייל חדש.

ואז גם לא פונים למספר האישי שלך, וגם יד2 לא מתלוננת.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

שיהיה בהצלחה.
אי אפשר לדבר איתם, הם מונופול ולא אכפת להם
ככה הם לפחות מחייבים אותך בתשלום
תגיד להם שיש לך גם קשר לרצח ארלוזורוב...

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

תרשם מחדש עם מייל זמני מהאתר הזה

וכל פעם שאתה צריך להרשם לאתר עזה או אחר לתהליך דומה תשתשתמש שוב באתר הזה…

יחסוך לך מלא ספאם בעתיד למייל האישי.

https://internxt.com/temporary-email

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

‏יש גם אתרים דומים לקבלת sms כמו מספר טלפון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקונספט של מודעה אנונימית משום מה לא תפס 😏. רוב האנשים מעדיפים שפרטי הקשר במודעה שלהם יהיו אמיתיים ויאפשרו לקונים פוטנציאליים אשכרה ליצור איתם קשר.

• מצחיק 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...