Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב משפחתי קטן בתקציב עד 60k (עדיף גם פחות) אמין ובטיחותי.

מתלבטת אם לקחת רכב טוב (טיויוטה יאריס, מאזדה 2 ) שנתון נמוך ( 2017 ומטה), או רכב פשוט יותר (יונדאי או קיה) שנתון 2018 ומעלה. 

מה יותר חשוב, השנה או הדגם?

המלצות אחרות?

הארות?

פורסם

כל הרכבים שציינת טובים, אף אחד לא משפחתי (קטן), אלא סופרמיני (לגבי הקוריאניות - לא ציינת האם את מדברת על i20/Rio שהן סופרמיני או i10/Picanto שהן מיני).

בואי תתחילי בהגדרת הצרכים (נוסעת לבד? זוג? ילדים?), בעיר או בינעירוני, כמה בשנה, כמה מטען, דרישות איבזור - בקיצור, תגדירי מה הצרכים שלך, וכמובן מה תקציבך - ואז יהיה הרבה יותר קל להנחות אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת נוסעים, מדובר בשני ילדים 10, 4 ואני. כלומר, כיסא ילדים מאחור, ושני נוסעים מקדימה. רוב הנסיעות הן קצרות ועירוניות, אם כי יש צפי למעבר דירה ונסיעה בינעירונית מרחק של חצי שעה לערך לעבודה. האבזור לא משנה לי, כי מעדיפה בטיחות ואמינות על פניו. גם מטען פחות חשוב, כי מדובר במזוודה שתיים בימי חופשות ולא מעבר לזה. תקציב עד 65אלף פלוס מינוס. כיום נוסעת בריו 2012, ורוצה להחליף. מנסה שלא להוציא יותר מדי כסף על זה והכי חשוב לא לראות מוסכים:)

פורסם

יונדאי/קיה לא פשוטות או נחותות לעומת מזדה/טיוטה.

הייתי מחפש מזדה 2 דינמיק, זריזה,אמינה, אך לא מרווחת במיוחד מאחור.

קיה ריו תהיה מרווחת יותר ובטיחותי יותר, מרכב 4 דלתות הגיע עם מנוע 1.4 או 1.6, 5 דלתות הגיע רק עם 1.4.

ב2019 הגיע מנוע 1.0 טורבו עם תיבה רובוטית, ביצועים טובים, אך הגיר לאורך זמן יכול להיות פחות אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נוסעת על קיה ריו היום. הגודל שלה בול בשבילי, אבל הגיר בעייתי.

מעדיפה לעבור לתיבת הילוכים אוטומוטית.

פרט למאזדה 2 יש עוד רכב תיבת הילוכים אוטומוטית מומלץ לדעתכם?

גמר חתימה טובה

פורסם

יונדאי i20 וקיה ריו הן באותה רמה כמו מאזדה 2 וטויוטה יאריס.

אני מניח שהריו שיש לך היום היא ידנית.

יונדאי i20 או קיה ריו עם מנוע 1.4 ותיבה אוטומטית זה בדיוק מה שאת מחפשת   

לנו יש יונדאי i20 כרכב שני בבית.

הרכב מרווח יחסית לסופר מיני. הוא אצלנו כבר 7 שנים ובזכות מנוענוגיר פשוטים מפגין אמינות גבוהה.

הרכב נכנס למוסך לטיפול שנתי בלבד.

פורסם

תודה על המענה.

הריו שלי אוטומטית, לא ידנית והתיבה רובוטית.

חושבת שגם היונדאי רובוטית.

מעדיפה תיבה אוטומטית.

פורסם

לרו עם מנוע 1.4/1.6 תיבה רגילה

היונדאי קיבלה תיבה רובוטית גם במעבר למנוע 1.0 בשנת 2019.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...