Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שלפני כמה עמודים היה דיון על גולף GTD.

הנה עוד אחת MK6 - דיברתי עם הבעלים, הרכב היה של המשפחה באירופה והם הביאו אותו.

20240927_172717.jpg

• אהבתי 6
  • מעניין 1

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עם הטאסות המקוריות. מהמם.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

מיני קבריו יפה וסובארו די אל. וככל הנראה משהו מעניין תחת הכיסוי.

1 (1).jpeg

2 (1).jpeg

3.jpeg

1 (2).jpeg

307 קבריו 

1.jpeg

2.jpeg

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 6

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, Casper כתב:

ראיתי שלפני כמה עמודים היה דיון על גולף GTD.

הנה עוד אחת MK6 - דיברתי עם הבעלים, הרכב היה של המשפחה באירופה והם הביאו אותו.

20240927_172717.jpg

נראית אירופאית כמו שאני אוהב. סוף סוף מישהו שלא החריב את ה-VAG'ית שלו, עם חישוקים נורמליים (כסופים, כמו שחישוקים צריכים להיות) ומראה נקי בלי קרבונים ושטויות.

מגניב מאוד, סחטיין על התפיסה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 12 שעות, דובצע כתב:

שלמות

IMG_6587.jpeg

IMG_6586.jpeg

הייתה לי אחת כזו 88 שנקנתה כמו בסיפורים מזקנה עם ק"מ נמוך מאוד, להניע אותה בחורף היה סיפור ארוך מאוד ומאתגר (צ'וק ידני),

והגיר האוטומטי גם לא גילה אמינות יתרה,

מה שכן הייתה נוחה ומרווחת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתה לדוד שלי רנו 5 מודל 88 ידנית ברמת הגימור הגבוהה, ידנית. נקנתה חדשה מהחברה. 
זכור לי שהיה לה צ'וק אוטומטי ולא היו בעיות התנעה. עוד זכורים לי המושבים המפנקים שהיו באוטו הזה. הבדל של שמיים וארץ לעומת המושבים ברכב הראשון שלי, שהיה מבוסס רנו 5, הלו הוא רנו אקספרס, שם הגימור היה ספרטני ממש.

פורסם

פלא ששרדו. הרנו 5 של גיסתי החלידה כל כך שהיו חורים ברצפת הרכב ופחדנו שמושב הנהג יפול לכביש 😨

• מצחיק 1
  • מעניין 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...