Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצבר

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאבא שלי רכב מאזדה cx-5  שנת 2021.

בחודש 04.2022 המצבר נגמר והוחלף. שנה וארבעה חודשים לאחר עליית הרכב לכביש. בזמנו זה היה נראה מוזר.

ברכב מערכת i-stop  ( נדמה לי שככה קוראים לה) שמשביתה את המנוע ברמזורים/ עצירות ארוכות.  ניתן לבטל את פעילות המערכת.  חשבנו שהמצבר נגמר בגלל המערכת הזאת ואכן מיום החלפת המצבר , המערכת נוטרלה.

להפתעתנו הרבה, בשבוע שעבר שוב נגמר המצבר והוחלף לחדש. ( שנפ). בדיוק שנה וארבעה חודשים לאחר החלפת המצבר הקודם!!!    הרכב לא מחובר למערכות מיוחדות. 

האם כל הסיפור הגיוני??  כל שנה וארבעה חודשים מצבר חדש ??!!    אשמח לתשובה מהמומחים.

תודה !

פורסם

זה יתכן אם יש הרבה נסיעות קצרות או לא נוסעים הרבה או אם יש צריכה פרזיטית (גם מצלמת דרך שעובדת בשעת חנייה נחשב). צריכה פרזיטית אפשר לבדוק אצל חשמלאי רכב.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

בכלל לא מפתיע אותי שמצבר שנפ "נגמר" אחרי שנה וקצת.

כדאי לכם לרכוש מצברים עם 24 חודשי אחריות ( וורטה או בוש).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 53 דקות, Coro כתב:

זה יתכן אם יש הרבה נסיעות קצרות או לא נוסעים הרבה או אם יש צריכה פרזיטית (גם מצלמת דרך שעובדת בשעת חנייה נחשב). צריכה פרזיטית אפשר לבדוק אצל חשמלאי רכב.

אין מצלמת רכב או שום דבר אחר שמחובר.  אכן יש נסיעות יחסית קצרות ואחת לטווח של 70 ק"מ פעם בשבוע. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, שי16 כתב:

אין מצלמת רכב או שום דבר אחר שמחובר.  אכן יש נסיעות יחסית קצרות ואחת לטווח של 70 ק"מ פעם בשבוע. 

האם התקינו מצבר שווה ערך למצבר המקורי קרי מצבר המתאים לרכבים עם מערכת i-stop ?

המצבר המקורי הוא מסוג EFB או AGM המתאימים לרכב עם מערכת S&S.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 32 דקות, מרק10 כתב:

האם התקינו מצבר שווה ערך למצבר המקורי קרי מצבר המתאים לרכבים עם מערכת i-stop ?

המצבר המקורי הוא מסוג EFB או AGM המתאימים לרכב עם מערכת S&S.

כן, אכן מצבר יעודי למכוניות מסוג זה.   הבחור שהגיע להניע את הרכב אמר שהרכב הספיציפי הזה לוקח הרבה כח מהמצבר בגלל כל המערכות ברכב (מקוריות, לא הותקן דבר)  אבל עדיין, שנה וארבעה חודשים?

פורסם
לפני 4 דקות, שי16 כתב:

כן, אכן מצבר יעודי למכוניות מסוג זה.   הבחור שהגיע להניע את הרכב אמר שהרכב הספיציפי הזה לוקח הרבה כח מהמצבר בגלל כל המערכות ברכב (מקוריות, לא הותקן דבר)  אבל עדיין, שנה וארבעה חודשים? - מצברי שנפ לא שווים באיכותם ובביצועים שלהם למצבר מקורי של ייצרן הרכב או מצבר תוצרת וורטא/בוש.

האם בוצע איפוס של מחשב הרכב לפי הנחיות ייצרן לאחר החלפת המצבר ? אני מאמין שלא.

גש למוסך ייבואן הרכב וברר איתו את הסוגיה הזו.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש סיכוי שהמצבר לא מתאים למערכת stop start , מעבר לזה אם מותקנת מולטימדיה שהתקינו בארץ יש סיכוי ובשהיא צורכת חשמל ואפילו איתוראן ...

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

גש למוסך ייבואן הרכב וברר איתו את הסוגיה הזו.

החלפת המצברים בשתי הפעמים בוצעה במוסך יבואן מורשה. ההסבר שלהם הוא: הרכב לא נוסע מספיק.....  

נכון שהרכב לא נוסע ת"א מטולה פעמיים בשבוע, זאת לא מונית ונכון שהוא לא נוסע הרבה אבל גם ממש לא עומד הרבה בחניה ללא הנעה.

פורסם (נערך)

לא קונים שנפ ובטח לא וולטא

מצבר רגיל אני שם כבר 20 שנה סטארט אפ מאוטו דיפו ותמיד עובר את ה 4 שנים

מצבר סטארט סטופ רק ורטא, יש לך ניידת של אוטו דיפו מגיעה הביתה ומתקינה ללא תשלום במחיר נמוך יותר מהחנות וקיבלתי הנחה נוספת של חבר.

חודש שעבר החלפתי מצבר סטארט סטופ לאחר 8 שנים של חברת אקסייד מקורי בסוזוקי.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, levy כתב:

מצבר סטארט סטופ רק ורטא, יש לך ניידת של אוטו דיפו מגיעה הביתה ומתקינה ללא תשלום במחיר נמוך יותר מהחנות וקיבלתי הנחה נוספת של חבר.

לי יש וולטה בן קצת יותר משנה וחצי ואכן הוא מוציא קורוזיה שמאז שהשתחררתי מהשריון וממצברי הטנק

(לפני שנים רבות ) לא ראיתי כזו.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • מבאס 1
פורסם
לפני 16 שעות, levy כתב:

מעניין,

המצבר האחרון שלי היה שנפ והחזיק מעל 5 שנים

פורסם
לפני 13 דקות, נחמד כתב:

מעניין,

המצבר האחרון שלי היה שנפ והחזיק מעל 5 שנים

לפני 16 שעות, levy כתב:

הערה קטנה לטובת הקוראים בפורום.  בכדי שהקוראים יקבלו תמונה טובה, כדאי שכותבים יפרטו כמה שיותר על מה הם כותבים, כולל על מצברים, כמו קיבול ודגם המצברים, ונסועה שנתית (הכי חשוב אולי), למשל. אם אנשים יכתבו שאחד קנה טלוויזיה של סוני שנת 2015, והשני של LG שנת 2020, זה לא יאמר הרבה לקוראים.

• אהבתי 1
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 20.8.2023 בשעה 20:31, מרק10 כתב:

סליחה שאני מקפיץ שרשור ישן. על מה מדובר ?

לא נתקלתי בזה. מה בעצם הצורך ואיך עושים את זה ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...