Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט דירות הגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה סיוט, מי שרוכש דירת גן חושב שהוא קנה דירה מבודדת עם גינה במושב, אבל בעצם 3 מטרים מעליו יש חדרי שינה וסלון של דיירים אחרים וכל הרעש שהוא עושה בגינה נמצא ישירות גם אצלם בבית.

תופעה שהתעצמה עם העליה בפופולריות של בריכות שחיה גדולות וזולות שניתן להרכיב לבד ושבה בעלי דירות הגן פותחים קאנטרי קלאב מתחת לדירות של דיירים אחרים.

ואילו מהצד השני הדיירים מעל דירת הגן מצידם נוקמים בדייר שממרר את חייהם ונוהגים להשליך פסולת אל הגינה של דירת הגן ועד ריקון של פחי מים עם כל מיני נוזלים שונים ומשונים בכל מיני צבעים, מרקמים וריחות על החוגגים בגינה בדירות הגן. גם שמעתי על מקרה (שאין לי דרך לאשר אם הוא נכון) שבו מישהו השליך לבנים מאחת הקומות הגבוהות בבניין על ילדים שעשו מסיבה בדירת גן שמתחתיו, במזל לא נפגע אף ילד. 

במקרה שלנו, כשחיפשנו דירה פסלנו מראש דירות גן ודירות שנצאות מעל לדירות גן.

מדוע ממשיכים לאשר את המפגע הזה, גרידיות נטו של קבלנים?

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני בדירת גן הקפית, כאשר יש גינה מ3 כיוונים.

הכי הרבה אני חווה קקי של יונים, זהו, לפעמים יש קצת זבל אבל זה נפתר כשמתי גדר במבוק עם השכנים לידי.

קצת סיגריות אבל זה בגלל הרוח לדעתי, כבר עורב זרק לי קופסאת סיגריות על הראש פעם אחת.

זהו, נחש ביקר פעם אחת לפני חודשיים, והמטרדים זה ילדי הבניין שאוהבים לבקר פה ולחתוך מהבניין דרך הבית שלי לגן שעשועים כדי לחסוך סיבוב :)

הכל תלוי מי השכנים שלך, מצד שני אני גם בקושי יוצא לחצר בערב, וגם אם כן זה בדרך כלל לבד

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כל כך מתחבר לפוסט. אני גר מעל דירת גן, לשכנים 3 בנים ועד לשעות הערב המאוחרות הרעש בלתי פוסק. לפעמים גם בשבתות בבוקר. לזכותם ייאמר שהם מנסים לא לתת לילדים להשתולל בשעות לא קובנציונאליות, מצד שני יש חגים ומסיבות שאז זה לילה קשה. אבל זה נורא, אני חושב שהקונספט הזה הוא מטומטם, בבניין עם קומות ושכנים מרובים - דירת גן היא מטרד, וזה נטו חזירות של הקבלנים שמרוויחים עוד שתי יחידות למכירה, מבלי להתחשב באיכות החיים של שאר הבניין

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

כן.

כי "הקבלנים החזירים" הם אלה שמחליטים מה תמהיל היחידות בכל פרויקט, ומה מותר לבנות איפה.

יש לכם את זה ביותר רדוד ומתלהם?

• אהבתי 4
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני דווקא חווה את זה מהצד השני. דירות הגן אצלנו בבניין חוטפות דרך קבע בדלי סיגריות, זבל, מים שנשפכים... מצב מזעזע ולא מקנא בהם

למען האמת, בניין בן 14 קומות בו דירות הגן חשופות לכל חסדי אלו שגרים מעלה, זה מצב נורא

פורסם

אתה צודק, גם מהצד השני זה לא נעים. אתה חייב להיות קשוח מול האנשים שמעליך כדי שלא ירגישו בנוח מדי "שייפלו" להם דברים.

בגלל זה אמרתי, מכל כיוון שלא תסתכל - זה קונספט עירוני מפגר

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני בעד הקונספט אבל התרבות בארץ לא מאפשרת לכזה דבר להתקיים.

מספיק צרות עין ועישון סיגריות והופ הגינה הופכת למאפרה.

צריך לחוקק חוקים מסוימים (לדוגמה - צמחיה שגודלת מעבר לקו שטח הבית [יעני צמחיה שעוברת למדרכה] - בעל הבית נדרש לגזום ולא העירייה) אבל המקום הזה מספיק מחורבן עם חוקים שלא נאכפים אז הכל פה מסריח ומטומטם.

לגבי דירות גן, אני די בטוח שאפשר לחוקק חוקים איזוטריים עירוניים שיגרמו לאנשים להתיישר ולהתנהג נורמלי אבל לך תנסה לעשות כזה דבר, הכל בסוף יוצא עקום

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ומי יאכוף? כמות הקונדומים או בדלי הסיגריות שנזרקים לדירות הגן היא בלתי נתפסת

לפני כמה חודשים בדל סיגריות נזרק ושרף חלק מהדשא הסינטטי שהיה לאחת הדירות בגינה, כשילדה קטנה משחקת ליד

ואני מדבר על בניין חדש דנדש, במרכז הארץ, במקום שאמור להיות "מתורבת"

פות"ש מתייחס בעיקר לזלזול מצד דירות הגן. אצלנו, התמונה היא הפוכה

פורסם

אני חושב שכמו כל בניין, צריך מזל עם השכנים, וגם לא יזיק כאלה עם קצת תרבות.

בבית הקודם, היו 3 דירות גן. בדלי סיגריות וזבל אלו הודעות שבשגרה כל שבוע. ואז זה הפך לאיומים, בקיצור לא נעים. אבל 2 הדירות שהיו מתחת לבית שלי, באופן יחסי היו שקטות כך שלי לא היו טענות.

בבניין ליד, כל שבת בימי הקיץ, פתחו שם מתנפחים עם מים, למי שגר מעל אני בטוח שזה היה סיוט.

כשדברים קורים פעם ב... אפשר להכיל אותם. כשזה קורה בדרך קבע - זה ממש קשה.

באותו אופן אפשר גם לגור בבית פרטי עם שכן מהגיהנום, ברחוב של ההורים שלי אחד הבתים(בסוף הרחוב) הפך לבית נופש למסיבות רווקים/רווקות. יכולים לדמיין מה זה מביא.

בקיצור, מזל לא יזיק.

פורסם

מפרט לא קונה אוכלוסייה

• אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, yaniv572 כתב:

באותו אופן אפשר גם לגור בבית פרטי עם שכן מהגיהנום, ברחוב של ההורים שלי אחד הבתים(בסוף הרחוב) הפך לבית נופש למסיבות רווקים/רווקות. יכולים לדמיין מה זה מביא.

בקיצור, מזל לא יזיק.

בכל מקום יש שכנים מהגיהנום. אבל בקונספט של דירת גן מההתחלה זה מועד לפורענות.

גם שכנים נורמטיביים, אם הם ישבו כל היום בגינה בדירת גן ויעשו רעש רגיל של אנשים שנפגשים, או ישימו בריכה ויזמינו את החברים הנורמטיביים האחרים שלהם לשבת שם כל היום, הם יעשו את זה 3 מטרים מתחת לחלון חדר שינה של מישהו. 

בווילה עדיין יש מרחב כלשהו וכמות יותר קטנה של בתים שצמודים למקור הרעש, בהשוואה למגדל דירות 

כן גם במרפסת אנשים יכולים לשבת כל הלילה ולעשות רעש, אבל זה לא כמו גינה שכל הפואנטה שבה היא להשתמש במרחבים היותר גדולים שבה כדי לשים מתקנים שלא ניתן לשים במרפסת ולארח כמות גדולה יותר של אנשים.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
פורסם

בכל קונספט צריך מזל עם השכנים.

גם בלי דירות גן ובלי מרפסות בכלל שכן אחד שמחליט לשים את הזבל במדרגות ולשחק כדורגל בבית יכול לשגע בנין שלם.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...